Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niedźwiadka już bezpieczna, ale musimy niestety jeszcze zapłacić rachunek na SGGW. Proszę pomóżcie zebrać pieniądze! Czekają w kolejce następne zwierzaki na leczenie, a musimy najpierw pokryć zaległe rachunki.

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:mad: o matko . pisalam tu dziś , a już tego nie ma !!!!
można wyjść " z nerw"- od tygodnia :angryy: tak się dzieje
Niedźwiadka pięknie wygląda , super rodzinka jej się trafila i maly towarzysz też niczego sobie :lol:

Posted

Niedźwiadka już nie jest Niedźwiadką ;) Teraz ma na imię Tosia. Wszyscy domownicy są w niej absolutnie zakochani :p Nowi opiekunowie suni prosili o przekazanie tutaj podziękowań dla wszystkich, którzy przyczynili się do tego, że Tosia mogła z Nimi zamieszkać :loveu:

Sunia jest szczęśliwa, jednak my musimy jeszcze zapłacić rachunek za jej leczenie. Przyłączę się do prośby Viktoriji - pomóżcie... Mamy już w szpitalu kolejnego psa, potwornie skrzywdzonego przez człowieka :angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63242 Na szczęście lekarze na SGGW przyjęli Barta pomimo niezapłaconego rachunku za Niedźwiadkę, ale nie wiadomo co będzie dalej jeżeli nie spłacimy długu...

Posted

Znowu znikają posty :shake:, a cały czas bardzo potrzebujemy pomocy w spłacie długu za leczenie Niedźwiadki - Tosi. W ostatnich dniach pojawiło się sporo wpłat - bardzo dziękujemy :loveu: Niestety do zapłacenia rachunku brakuje około 600,00 zł. :-( Prosimy :oops:

Posted

:lol: jak cudnie , że Niedźwiadka jest teraz imienniczką mojej Tosi :lol:
ukłony dla Tosiowej rodzinki !!!
W poniedziałek wpłacę dla Niedźwiadki-Tosi i dla Barta troszkę kasy :lol:

Posted

Jesteś wielka :loveu: Serdecznie dziękuję/-my.
Tylko dzięki pomocy finansowej możemy dalej pomagać psom i kotom z Korabiewic, które trafiają w fatalnym stanie. Naprawdę: dzięki.

Posted

Świat jest maleńki. Danielem-bohaterem okazał się człowiek, który adoptował ode mnie maleńką kotkę z kociąt znalezionych przez moją sunię. Dziś się zgadaliśmy na gg. Daniel zaczął opowiadać, co mu się przytrafiło w pociągu, a ja... skończyłam historię. Ten Daniel, ta Marta i ta sunia :p
No, świat jest maleńki, naprawdę. A Daniel to fajny człowiek po prostu :loveu:

Posted

Pisałam maila do opiekunów Słoneczka-Niedźwiadki ale na razie nie odpowiedzieli:shake:
Oczywiście jak się tylko czegokolwiek dowiem, to na pewno dam zanać...

P.S. Jam prawie na zero (ake kot ma, co jeść) i nie mogłam na razie wspomós finansowo leczenia Niedżwiadki, choć na prawdę bym bardzo chciała...:oops:

Posted

Właśnie skończyłam rozmawiać z opiekunami Tosi. U suni wszystko w porządku, jest grzeczna, mądra, kochana. Błyskawicznie uczy się nowych rzeczy, grzecznie zostaje sama w domu, nieustannie prowokuje Felka do zabawy. Wszyscy są nią zachwyceni :loveu:

[quote name='Hakita']P.S. Czy pieniążki dotarły??? :cool3:
Bieżące rozliczenia są tutaj http://www.forum.dajmudom.pl/viewtopic.php?p=179#179 Czasem pojawiają się jednodniowym opóźnieniem - to wina banku, widzę, że saldo jest większe, ale nie są zaksięgowane poszczególne operacje :shake:

Wielkie dzięki wszystkim za pomoc :loveu: Już coraz mniej brakuje.

Posted

[quote name='BAJKA_BB']Właśnie skończyłam rozmawiać z opiekunami Tosi. U suni wszystko w porządku, jest grzeczna, mądra, kochana. Błyskawicznie uczy się nowych rzeczy, grzecznie zostaje sama w domu, nieustannie prowokuje Felka do zabawy. Wszyscy są nią zachwyceni :loveu:

Cudowne wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu: A czy mamy szanse wkrótce na jakąś sesję zdjęciową Tosi??? :cool3:

P.S. Widzę, że wpłata dotarła, ja to Anna G. ;)

Posted

zasadzkas napisał(a):
Też widziałam, Hakitko ;) Dzięki wielkie.

Nie ma za co, gdybym mogła więcej...:roll:, ale teraz ciężko u mnie...:placz:
Oby ten dług jak najszybciej udało się spłacić...:cool1:

Posted

[quote name='Hakita']Cudowne wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu: A czy mamy szanse wkrótce na jakąś sesję zdjęciową Tosi??? :cool3:

Oczywiście :lol:

[quote name='Hakita']P.S. Widzę, że wpłata dotarła, ja to Anna G. ;)

Pięknie dziękujemy :loveu: