Ania+Milva i Ulver Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Pipi- Kajtuś ma się bardzo dobrze, w sobotę nas odwiedził;) Widać, że służy mu bycie rozpieszczanym rodzynkiem, bo dupka rośnie:) Quote
Ajula Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Faktycznie wszyscy sie na fb przenieśli, dogo umarło... Osobiście jakoś fb mi nie wchodzi, za dużo bezproduktywnej gadaniny jak dla mnie...[/QUOTE] ja też nie lubię fb na normalnym forum jest post pod postem, wszystko jest przejrzyste. Tam piszą komentarze do komentarzy - żeby się czegoś dowiedzieć to trzeba grzebać w dziesięciu miejscach :roll: Na dogo na wątkach ludzi jest mniej, ale za to są bardziej wierni. Na fb wpadają na wydarzenie, wszyscy się ekscytują i mądrzą, a potem i tak lecą na kolejne wydarzenie. Tak jak z tymi psami rumuńskimi, najpierw wszyscy chętni do pomocy, wszyscy chcieli brać psy, a potem nawet dla dziesięciu nie mogło się znaleźć miejsce. Na dogo się mniej więcej znamy, albo przynajmniej kojarzymy. Można przejrzeć posty danej osoby, zobaczyć co pisała, czym sie zajmowała i wyrobic sobie jakąś opinię. A tam setki ludzi i nie wiadomo, kto to jest. Ja też wolę się trzymać dogo :) Quote
Recommended Posts