asiuniab Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ale ja Ci współczuję, nie ma tu dobrego rozwiązania:( Quote
paula_t Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Śliczna jest ta Perełeńka mała. Z domku do budy :( Kinia, nie zadręczaj się, choć to bardzo boli, całego świata się nie uratuje :( Quote
from_wonderland Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 paula_t napisał(a):Śliczna jest ta Perełeńka mała. Z domku do budy :( Kinia, nie zadręczaj się, choć to bardzo boli, całego świata się nie uratuje :( Tak, niestety.. Zdjęcia świetne, uszki ma cudowne :) śliczna kruszynka, taka drobina przy budzie to aż dreszcze przechodzą. Quote
kinia098 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Ale Perełka nie jest tam na łańcuchu. Ona swobodnie może sobie biegać po podwórku. Tylko to podwórko nie jest ogrodzone, a ona często też biega za ciągnikiem na pola :( Quote
asiuniab Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 kinia098 napisał(a):Ale Perełka nie jest tam na łańcuchu. Ona swobodnie może sobie biegać po podwórku. Tylko to podwórko nie jest ogrodzone, a ona często też biega za ciągnikiem na pola :( to i tak żadne pocieszenie:( Quote
kinia098 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Dziewczyny a jest na dogo jakiś fundusz sterylkowy ? Mam chętna na sterylkę niedużej suni, która prawdopodobnie jest w ciąży, a nie mam kasy :( Quote
paula_t Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='kinia098']Dziewczyny a jest na dogo jakiś fundusz sterylkowy ? Mam chętna na sterylkę niedużej suni, która prawdopodobnie jest w ciąży, a nie mam kasy :( Jest tzw. akcja sterylizacja, ale dokładniej o warunkach musisz sobie poczytać, bo nie wiem jak to w praktyce wygląda: http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-%21-Tymczasowe-konto/page225 Quote
kinia098 Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Perełka wróciła już na swoje gospodarstwo... Wczoraj byliśmy na zdjęciu szwów. Tutaj jeszcze kilka zdjęć u mnie :( Tylko tyle mogę na razie dla niej zrobić :( Quote
from_wonderland Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Jakie długie cięcie. Ona nie ma jednego ząbka na dole? Quote
kinia098 Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 from_wonderland napisał(a):Jakie długie cięcie. Ona nie ma jednego ząbka na dole? Bardzo długie :( Guz, przepuklina i sterylka :( Tak, nie ma na dole jednego ząbka :( Quote
kinia098 Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 " Uciekam " z wątku... Sprawa w sumie zakończona, będę zaglądać tylko od czasu do czasu. W razie wszelkich pytań o Perełkę proszę o kontakt na pw. Quote
Recommended Posts