bela51 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 (edited) Z wielką przyjemnoscia donoszę, ze odwiedziny u Majka sie odbyły.:lol: Majk zyje, swietnie wygląda, jest radosny i na pewno Pan bardzo o niego dba, co zabaczycie jak BoYnTy zamiesci wieczorem jego zdjecia. Bo ja niestety cos spaprałam przy robieniu fotek swoją komórka:oops:. W kazdym razie kamien spadł nam z serca:lol: Edit; napisałam to wszystko, a tu dwa posty wczesniej BoUnty zdała juz relacje:evil_lol: Edited December 3, 2013 by bela51 Quote
BoUnTy Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Bellu ale ja już zdjęcia.zamieściłam na poprzedniej stronie ;) dzięki za miła wycieczke ,;) Quote
bela51 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='BoUnTy']Bellu ale ja już zdjęcia.zamieściłam na poprzedniej stronie ;) dzięki za miła wycieczke ,;)[/QUOTE] Musiałysmy pisac w tym samym czasie, bo jak ja pisałam zdjec jeszcze nie było:lol: Quote
Nadziejka Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 :iloveyou::iloveyou:Cccuuudny grubyyyyyyyyyy :cool3::crazyeye: Misoooooooo Majkuiniooo :evil_lol:o mateńko ale grubasinkowy nasz malunki ksiazulek :roll: dzekuje slicznie za wiesci dobre , za wieści pyszne :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Poprawna Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 No fajnie.... zapatrzony w Opiekuna :) Quote
piescofajnyjest Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 ale z niego tluscioch:crazyeye: ;) ale chyba Majkus tez ma futro pierwsza klasa? Quote
bela51 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='piescofajnyjest']ale z niego tluscioch:crazyeye: ;) ale chyba Majkus tez ma futro pierwsza klasa?[/QUOTE] To prawda, ze odchudzenie Majka bardzo byłoby wskazane, ale rzeczywiscie, futro ma piękne, lsniące i gęste.:lol: Quote
Recommended Posts