Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gabryjella napisał(a):
No dobla, Pani spod Warszawy, miała już spanielka, ale odszedł ze starości, jest zdecydowana, jeśli pies jeszcze jest to po niego pojedzie. Pani ma jutro zadzwonić. Ja nic więcej nie wiem.

To cudnie. :loveu:
Trzymam kciuki, żeby ta pani przyjechała po naszego ślicznego rudaska. :kciuki: :kciuki: Oby to był ten domek, kochający i już na zawsze. :sweetCyb:

Posted

Pies był wczoraj w telwizji i od rana odbieramy telefony tylko w sprawie spaniela.Mysle,ze mozna go pozdejmowac z wszelkich ogłoszen.
Bylo tez pare fajnych osob,rokujacych-nam oczywiscie najbardziej przypadła do gustu osoba,ktora pytała,kiedy bedzie mozna psa wykastrowac :)
Mysle,ze w ciagu najblizszych dni pozbedziemy sie psa ze schroniska.Nareszcie...

Posted

brazowa1 napisał(a):
Pies był wczoraj w telwizji i od rana odbieramy telefony tylko w sprawie spaniela.Mysle,ze mozna go pozdejmowac z wszelkich ogłoszen.
Bylo tez pare fajnych osob,rokujacych-nam oczywiscie najbardziej przypadła do gustu osoba,ktora pytała,kiedy bedzie mozna psa wykastrowac :)
Mysle,ze w ciagu najblizszych dni pozbedziemy sie psa ze schroniska.Nareszcie...

To cudownie!:sweetCyb: :bigcool: Trzymam kciuki za wspaniały domek. :kciuki: :kciuki:
Telewizja to jednak czasem całkiem przydatna jest. :cool3:
Napisz jak już coś będzie wiadomo na 100% :modla:, bo strasznie ciekawa jestem gdzie ten słodziak w końcu trafi. :razz:

Posted

Czytałam od deski do deski...
i pytam...

Dzowniła ta kobieta z WWA?? zabiera spaniela?
Rudy szkoda ze nie jesteś z Krakowa...................... ;/// bo troche za daleko do sopotu mam. ;////////////////
rudy Rudy Rudy rydz ... jaka piękna sztuka... rudy Rudy Rudy rydz.... wciąz miłosci szuka.....!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
Trzymaj się rudy !
jesteś przystojniaczek nie daj sie i obys trafił w godne rece :* cmok dla ciebie!

Posted

Dominiqa napisał(a):
Czytałam od deski do deski...
i pytam...

Dzowniła ta kobieta z WWA?? zabiera spaniela?
Rudy szkoda ze nie jesteś z Krakowa...................... ;/// bo troche za daleko do sopotu mam. ;////////////////
rudy Rudy Rudy rydz ... jaka piękna sztuka... rudy Rudy Rudy rydz.... wciąz miłosci szuka.....!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))
Trzymaj się rudy !
jesteś przystojniaczek nie daj sie i obys trafił w godne rece :* cmok dla ciebie!

Czyżbyś pomyślała o wzięciu tego spanielka? :cool3:
Bo jakbyś chciała jakiegoś cockerka to daj znac, linki do stron o adopcjach spanieli są w moim podpisie.
Niestety jest jeszcze trochę takich biedaków potrzebujących nowych domków.
A transport można zorganizowac przez dogo. :razz:

Posted

Pies musi poczekac jeszcze pare dni w schronie-wtedy zostanie zaszczepiony na wscieklizne i wydany.Byl bardzo dlugo leczony antybiotykiem (uszy),dlatego nie byl zaszczepiony bezposrednio po kwaratannie.Nawet dobrze sie składa,bo pierwsza fala zainteresowanych zapomni o psie,a zostanie osoba naprawde zainteresowana.

Telewizja lokalna,odwiedzili schron z okazji dnia otwartego.

Posted

Witam,
Kontaktuje sie z Panstwem w zwiazku z ogloszeniem w " Internetowej Gieldzie psow",
Numer ogłoszenia:P10335
[SIZE=2]-
cocker spaniel angielski.

Moje pytanie jest nastepujace:
1. Czy piesek jest nadal w schronisku?

Pozdrawiam
Malgorzata Kuklo

Dzisiaj dostałam takiego emaila w sprawie psiaka. Więc dla pewności wklejam i pytanko mam - czy psiak juz w domku? Moge odpowiedzieć że już nie jest w schronisku?

Posted

Brązowa napisała, że piesek jest już w nowym domku w okolicach Bydgoszczy, ale post zniknął.

Jeśli ta osoba, jest zinteresowana adopcją cocker spanielka, to podaj jej proszę linki do stron adopcyjnych spanieli, które są w moim podpisie.
Daj znac czy się na jakiegoś zdecydują. :razz:

Posted

Też mam taką nadzieję. Muszę napisac do Monikkk, żeby zdjęła już tego spanielka ze stronki, bo pewnie nie zagladała na dogo i nie wie jeszcze, że on już w nowym domku. :loveu:
Trzymam kciuki, żeby zdecydowali się dac dom innemu cockerkowi. :kciuki: :kciuki:

• 3 weeks later...