Asia & Ginger Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Przypominamy się na pierwszej! :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Gabryjella napisał(a):No dobla, Pani spod Warszawy, miała już spanielka, ale odszedł ze starości, jest zdecydowana, jeśli pies jeszcze jest to po niego pojedzie. Pani ma jutro zadzwonić. Ja nic więcej nie wiem. To cudnie. :loveu: Trzymam kciuki, żeby ta pani przyjechała po naszego ślicznego rudaska. :kciuki: :kciuki: Oby to był ten domek, kochający i już na zawsze. :sweetCyb: Quote
Asia & Ginger Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Wiadomo już coś w sprawie cockerka? :cool3: Quote
brazowa1 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pies był wczoraj w telwizji i od rana odbieramy telefony tylko w sprawie spaniela.Mysle,ze mozna go pozdejmowac z wszelkich ogłoszen. Bylo tez pare fajnych osob,rokujacych-nam oczywiscie najbardziej przypadła do gustu osoba,ktora pytała,kiedy bedzie mozna psa wykastrowac :) Mysle,ze w ciagu najblizszych dni pozbedziemy sie psa ze schroniska.Nareszcie... Quote
Asia & Ginger Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 brazowa1 napisał(a):Pies był wczoraj w telwizji i od rana odbieramy telefony tylko w sprawie spaniela.Mysle,ze mozna go pozdejmowac z wszelkich ogłoszen. Bylo tez pare fajnych osob,rokujacych-nam oczywiscie najbardziej przypadła do gustu osoba,ktora pytała,kiedy bedzie mozna psa wykastrowac :) Mysle,ze w ciagu najblizszych dni pozbedziemy sie psa ze schroniska.Nareszcie... To cudownie!:sweetCyb: :bigcool: Trzymam kciuki za wspaniały domek. :kciuki: :kciuki: Telewizja to jednak czasem całkiem przydatna jest. :cool3: Napisz jak już coś będzie wiadomo na 100% :modla:, bo strasznie ciekawa jestem gdzie ten słodziak w końcu trafi. :razz: Quote
Dominiqa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Czytałam od deski do deski... i pytam... Dzowniła ta kobieta z WWA?? zabiera spaniela? Rudy szkoda ze nie jesteś z Krakowa...................... ;/// bo troche za daleko do sopotu mam. ;//////////////// rudy Rudy Rudy rydz ... jaka piękna sztuka... rudy Rudy Rudy rydz.... wciąz miłosci szuka.....!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))) Trzymaj się rudy ! jesteś przystojniaczek nie daj sie i obys trafił w godne rece :* cmok dla ciebie! Quote
Asia & Ginger Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dominiqa napisał(a):Czytałam od deski do deski... i pytam... Dzowniła ta kobieta z WWA?? zabiera spaniela? Rudy szkoda ze nie jesteś z Krakowa...................... ;/// bo troche za daleko do sopotu mam. ;//////////////// rudy Rudy Rudy rydz ... jaka piękna sztuka... rudy Rudy Rudy rydz.... wciąz miłosci szuka.....!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))) Trzymaj się rudy ! jesteś przystojniaczek nie daj sie i obys trafił w godne rece :* cmok dla ciebie! Czyżbyś pomyślała o wzięciu tego spanielka? :cool3: Bo jakbyś chciała jakiegoś cockerka to daj znac, linki do stron o adopcjach spanieli są w moim podpisie. Niestety jest jeszcze trochę takich biedaków potrzebujących nowych domków. A transport można zorganizowac przez dogo. :razz: Quote
kaerjot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 I co zabrali już rudzielca? A jaka telewizja była w schronie, będą częściej???????? Quote
brazowa1 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Pies musi poczekac jeszcze pare dni w schronie-wtedy zostanie zaszczepiony na wscieklizne i wydany.Byl bardzo dlugo leczony antybiotykiem (uszy),dlatego nie byl zaszczepiony bezposrednio po kwaratannie.Nawet dobrze sie składa,bo pierwsza fala zainteresowanych zapomni o psie,a zostanie osoba naprawde zainteresowana. Telewizja lokalna,odwiedzili schron z okazji dnia otwartego. Quote
Asia & Ginger Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Czy wiadomo już jakieś konkrety? :cool3: Czy spanielek jest już w nowym domku czy nadal czeka w schronie? Quote
brazowa1 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 No i w domu.Spaniel bedzie mieszkal w okolicach Bydgoszczy. Quote
Asia & Ginger Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 To cudownie! :multi: :loveu: :sweetCyb: :cunao: :laola: A czy to ten domek, który pytał o kastrację czy jakiś inny? :cool3: Quote
supergoga Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witam, Kontaktuje sie z Panstwem w zwiazku z ogloszeniem w " Internetowej Gieldzie psow", Numer ogłoszenia:P10335 [SIZE=2]-cocker spaniel angielski. Moje pytanie jest nastepujace: 1. Czy piesek jest nadal w schronisku? Pozdrawiam Malgorzata Kuklo Dzisiaj dostałam takiego emaila w sprawie psiaka. Więc dla pewności wklejam i pytanko mam - czy psiak juz w domku? Moge odpowiedzieć że już nie jest w schronisku? Quote
brazowa1 Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Supergoga,spaniel juz w domu.Pani z ogloszenia mozna podziekowac sedecznie za zainteresowanie. A ja dziekuje w imieniu spaniela za pomoc. Quote
Asia & Ginger Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Brązowa napisała, że piesek jest już w nowym domku w okolicach Bydgoszczy, ale post zniknął. Jeśli ta osoba, jest zinteresowana adopcją cocker spanielka, to podaj jej proszę linki do stron adopcyjnych spanieli, które są w moim podpisie. Daj znac czy się na jakiegoś zdecydują. :razz: Quote
supergoga Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wysłałam stronkę adopcyjna spanieli, ale nie wszystko chyba tam jest aktualne, bo spanielek z tego wątku też tam jeszcze figuruje. Mam nadzieję, że Pani nie zmyli. Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Też mam taką nadzieję. Muszę napisac do Monikkk, żeby zdjęła już tego spanielka ze stronki, bo pewnie nie zagladała na dogo i nie wie jeszcze, że on już w nowym domku. :loveu: Trzymam kciuki, żeby zdecydowali się dac dom innemu cockerkowi. :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts