Monia-Fionia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 wklejam informację o wystawie: [B][COLOR=#0000cc][U][I][URL]http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/start_frames.htm[/URL][/I][/U][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000cc][U][I]UWAGA:[/I][/U][/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000cc]W dniu 26.05.2007 odbędzie się Wystawa oraz Próby Instynktu Psa Pasterskiego[/COLOR][/B] [B][COLOR=#0000cc]W dniu 27.05.2007 odbędą się Zawody pasterskie w stylu farmerskim[/COLOR][/B]</EM> [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B][U][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B][U]SĘDZIOWIE:[/U][/B][/COLOR][/SIZE] [B]– Anatolij Zhuk (Białoruś)[/B]: owczarek szkocki długo- i krótkowłosy, owczarek szetlandzki, owczarek francuski beauceron, owczarki belgijskie, owczarek australijski, autralian cattle dog, kelpie, – [B]Jadwiga Niciewicz (Polska)[/B]: border collie, owczarek francuski briard, owczarek staroangielski bobtail, bouvier des Flandres, československý vlčak, owczarki węgierskie, welsh corgi pembroke i cardigan, – [B]Andrzej Zamoyski (Polska)[/B]: bearded collie, polski owczarek nizinny, owczarek podhalański, biały owczarek szwajcarski, pozostałe rasy – [B]Miroslav Koško (Czechy)[/B]: Próba Instynktu Psa Pasterskiego (PIP) i zawody pasterskie w stylu farmerskim. [B][I]Organizator zastrzega sobie prawo zmiany obsady sędziowskiej.[/I][/B] [B][U][SIZE=3][COLOR=#ff0000]PRÓBA INSTYNKTU PSA PASTERSKIEGFO (PIP):[/COLOR][/SIZE][/U][/B] Próba jest organizowana dla psów i suk z grupy ras: border collie, owczarek szetlandzki, owczarek szkocki długo- i krótkowłosy, bearded collie, owczarek staroangielski bobtail, welsh corgi pembroke i cardigan w wieku powyżej 9 miesięcy. Zgłoszenia do 5.05.2007. Ilość miejsc ograniczona (30 psów), decyduje kolejność zgłoszeń. [B][U][SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=3]ZAWODY PASTERSKIE W STYLU FARMERSKIM (27.05.2007)[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/U][/B][SIZE=4] [/SIZE]Zawody są organizowane dla psów i suk ras: border collie, owczarek szetlandzki, owczarek szkocki długo- i krótkowłosy, bearded collie, owczarek staroangielski bobtail, welsh corgi pembroke i cardigan, australian cattle dog w wieku powyżej 12 miesięcy. Ilość miejsc ograniczona (15 psów), doceduje kolejność zgłoszeń. [SIZE=3][B][COLOR=#ff0000][U]OPŁATY ZA ZGŁOSZENIA:[/U][/COLOR][/B][/SIZE] – [B]za pierwszego psa (z katalogiem)[/B] – 65,00 ZŁ (w dniu Wystawy - 90,00 ZŁ), – [B]za każdego następnego (bez katalogu)[/B] – 55,00 ZŁ (w dniu Wystawy - 90,00 ZŁ), – [B]za zgłoszenie do klasy szczeniąt[/B] – 30,00 ZŁ (w dniu Wystawy - 50,00 ZŁ), – [B]zgłoszenia do klasy baby[/B] – 20,00 ZŁ (w dniu Wystawy - 30,00 ZŁ) – [B]zgłoszenia do klasy weteranów[/B] – bezpłatne, – [B]Próba Instynktu Psa Pasterskiego[/B] – 40,00 ZŁ (w dniu Wystawy – 50,00 ZŁ), [B]– Zawody farmerskie[/B] – 10,00 ZŁ (w dniu Wystawy – 20,00 ZŁ). [B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][U]OPŁATY ZA ZGŁOSZENIA DLA WYSTAWCÓW ZAGRANICZNYCH:[/U][/COLOR][/SIZE][/B] – [B]za pierwszego psa (z katalogiem)[/B] – 20,00 EURO, – [B]za każdego następnego (bez katalogu)[/B] – 20,00 EURO, – [B]za zgłoszenie do klasy szczeniąt[/B] – 15,00 EURO, – [B]zgłoszenia do klasy baby[/B] – 10,00 EURO, – [B]zgłoszenia do klasy weteranów[/B] – bezpłatne, – [B]Próba Instynktu Psa Pasterskiego[/B] – 15,00 EURO. [I]Wyższe opłaty w dniu Wystawy dotyczą tylko psów polskich wystawców zgłoszonych w terminie, przyjętych na Wystawę i ujętych w katalogu.[/I] [I]Każdy zgłoszony pies podlega opłacie bez względu na to, czy zostanie wystawiony czy nie.[/I] [B][U][SIZE=3][COLOR=#ff0000]OPŁATY ZA OGŁOSZENIA I REKLAMY:[/COLOR][/SIZE][/U][/B] – [B]hodowlane czarno-białe, 1 strona[/B] – 50,00 ZŁ, – [B]hodowlane, czarno-białe, 1/2 strony[/B] – 30,00 ZŁ, – [B]niehodowlane, czarno-białe, 1 strona[/B] – 100,00 PLN. [B][U][SIZE=3][COLOR=#ff0000]OPŁATY ZA OGŁOSZENIA I REKLAMY[/COLOR][/SIZE][/U][/B] [U][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]DLA WYSTAWCÓW ZAGRANICZNYCH:[/COLOR][/SIZE][/B][/U] – [B]hodowlane czarno-białe, 1 strona[/B] – 15,00 EURO, – [B]hodowlane, czarno-białe, 1/2 strony[/B] – 10,00 EURO, – [B]niehodowlane, czarno-białe, 1 strona[/B] – 30,00 EURO. [B][U][SIZE=3][COLOR=#ff0000]TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ:[/COLOR][/SIZE][/U][/B] [B]Zgłoszenia, ogłoszenia i reklamy prosimy przesyłać do dnia 30.04.2007.[/B] Wszelkie zmiany w zgłoszeniach, np. przesunięcia do innej klasy, są możliwe tylko w terminie przyjmowania zgłoszeń, tj. do 30.04.2007. [B]Nie gwarantujemy przyjęcia zgłoszeń nadsyłanych faksem oraz przez e-mail.[/B] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B][U]ADRES I KONTO ORGANIZATORA:[/U][/B][/COLOR][/SIZE] [B]Związek Kynologiczny w Polsce, Oddział we Wrocławiu[/B] [B]ul. Leszczyńskiego 7, 50-078 Wrocław[/B] tel./fax 071/343-25-22, 071/342-13-41 [URL="http://www.zkwp-wroclaw.org.pl;"]www.zkwp-wroclaw.org.pl;[/URL] e-mail: [COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR] [B][COLOR=#333333]Konto bankowe[/COLOR]: PKO BP IV O/Wrocław, 34 1020 5242 0000 2602 0019 8408[/B]. [B][U][SIZE=3][COLOR=#ff0000]UWAGI ORGANIZACYJNE:[/COLOR][/SIZE][/U][/B] Wstęp na Wystawę i wjazd na parking – wolne (bez opłat). Każdy wystawca zobowiązany jest mieć przy sobie w dniu Wystawy rodowód psa wystawianego w klasie pośredniej, otwartej, użytkowej i championów. Właściciel ponosi odpowiedzialność za szkody wyrządzone przez jego psa. Na Wystawie i terenach przyległych obowiązuje zakaz sprzedaży szczeniąt. [/U][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][B][U]KLASY WYSTAWOWE:[/U][/B][/COLOR][/SIZE] [B][FONT=arial, helvetica, sans-serif][SIZE=2]Psa można zgłosić do jednej z następujących klas:[/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=2][FONT=arial, helvetica, sans-serif]– baby – wiek od 3 do 6 miesięcy, [/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial, helvetica, sans-serif]– szczeniąt – wiek od 6 do 9 miesięcy,[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial, helvetica, sans-serif]– młodzieży – wiek od 9 do 18 miesięcy,[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial, helvetica, sans-serif]– pośrednia – wiek od 15 do 24 miesięcy,[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial, helvetica, sans-serif]– otwarta – wiek powyżej 15 miesięcy[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial, helvetica, sans-serif]– użytkowa – wiek powyżej 15 miesięcy, psy z certyfikatem użytkowości,[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial, helvetica, sans-serif]– championów – psy z zatwierdzonym tytułem championa wystawowego,[/FONT][/SIZE] [SIZE=2][FONT=arial, helvetica, sans-serif]– weteranów – wiek powyżej 8 lat.[/FONT][/SIZE] Quote
Musiałek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A my już zgłoszeni :multi: :multi: :multi: Quote
Monia-Fionia Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Wiemy, wiemy. Tyklo bylismy zdziwieni, że ogłoszenia o tej wystawie jeszcze nikt nie wstawił na dogomanię. A na 2 dni czy 1? Quote
Musiałek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 tylko na sobote ponieważ - zawodowi to my jeszcze nie jesteśmy :) Quote
Monia-Fionia Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 No, ale można zostać, aby pooglądać. POdobno zapowiada się ciekawie. A czy dziecko nowe też będzie? Quote
Musiałek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No tak :multi: co prawda debiut wystawowy bedzie miała w Czechach ale tu tez sie pokaże w puppy :lol: Quote
Ventora Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dla wszystkich zainteresowanych informuje, iż podczas wystawy Opolskiej w dniu 28.04.2007, będą przyjmowane zgłoszenia na wystawę Pasterskich we Wrocławiu. Punkt przyjmowania zgłoszeń koło ringu pastuchów w Opolu.;) Quote
Monia-Fionia Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Cieszymy się, że będzie nas coraz więcej. Quote
Monia-Fionia Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 No to liczba zgłoszonych jeszcze rośnie. Wczoraj wpisanych było około 150. Ale jeszcze parę zgłoszeń czekalo na wpisanie. A do dzisiaj jeszcze pieski będą przyjmowane. Na zawody zgłosiła się pokazna sumka - około 13, więc będzie co pooglądać. Quote
martynkao Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Czy jakis warszawiak mialbymiejsc e w dordze powrotnej dla jednej osoby ????? Bede wdzieczna Quote
Monia-Fionia Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Mamy już listę zgloszonych piesków na Wrocławską Pasterską: Ilość 160 - liczba podobna do teh zeszłorocznej. [URL]http://www.zkwp-wroclaw.org.pl/start_frames.htm[/URL] Quote
Madzika Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ja już wróciłam leje we Wrocku od rana i zimno brrrr:cool1: Burza za burza. PIP szły sprawnie a i ocenianie w miarę szybko ( stosownie do warunków podczas oberwania chmury były robione małe przerwy:diabloti:) zdjęci nie mam Quote
Frytela Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A my byliśmy zgłoszeni, ale nie pojechaliśmy... :( :( strasznie żałuje... (ale nie pogody ;P) Quote
Monia-Fionia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Z tą pogoda to prawda. To nie były przelotne opady, tylko przelotne przerwy w opadach. A wypogodziło się dopiero na BISy. Mam nadzieje, że na jutro zostanie już tak jak jest teraz. Zawody zaczynają się tak jak dzisiejsza wystawa: 9.00. Quote
donna Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [QUOTE] Zawody zaczynają się tak jak dzisiejsza wystawa: 9.00. [/QUOTE] Dzięki wielkie. Jutro ma być słonecznie i bez opadów, także szykuje się świetna "farmerska" niedziela ;) Pozdrawiam Quote
Ania&Psy Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A na zawody też jest wstęp wolny? Bo prawdopodobnie jutro przyjadę. :) Albo na to albo na wystawę do Inowrocławia. Czy wiadomo, do której to mniej więcej potrwa? Quote
Monia-Fionia Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Jeśli od jutra nic sie nie zmieni to zawody też są za darmo. Wiadomo propagowanie nowej dyscypliny sportu. A do której potrwa? Z tego co mi mówiono, ale ja wszechwiedząca nie jestem, na jednego psa około 30 min., a psów zgłoszonych jest gdzieś 13. Quote
Ania&Psy Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No to mam nadzieję, że nic się nie zmieni. ;) Pociąg mam o 6 rano, we Wrocku jestem 9:07. :) Do zobaczenia! Quote
Musiałek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A ja chciałam się pochwalić :) [B]Blue[/B] CWC NDPwR Zw. Rasy [B]Sheina[/B] wo1 - [SIZE=4][COLOR=red][B]BIS Szczeniąt[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
jo-jo Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Musiałek']A ja chciałam się pochwalić :) [B]Blue[/B] CWC NDPwR Zw. Rasy [B]Sheina[/B] wo1 - [SIZE=4][COLOR=red][B]BIS Szczeniąt[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] Iwonko Gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Ania&Psy Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Byłam, wróciłam. :D Mam duuużo zdjęć, mogę jakieś powrzucać, może ktoś znajdzie swojego psiaka na nich ;) Zawody były bardzo fajne, no i tyyyle borderków dookoła :D Quote
Musiałek Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Dzieki !! Jojeczku :) pewnie że wrzucaj - aussiki jesli masz :) Quote
Recommended Posts