14ruda Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='sleepingbyday'] autor wątku chciał porady weterynaryjnej. reszta powyżej.[/QUOTE] Pytanie o socjalizację szczeniaków to też porada weterynaryjna?Czy zwykły rozmnażacz wie co to socjalizacja?Pyta o takie rzeczy?Ile jest wątków tu i na innych forach typu-mam suczkę,kiedy będzie mogła mieć szczeniaki,itp.TYCH ludzi trzeba uświadamiać.A te szczeniaki JUŻ SĄ. Zj...bka nic nie załatwi. Quote
gryf80 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 dlatego ja staram sie unikac negowania takich sytuacji.ktos potzrebuje pomocy to staram sie pomóc albo nie odzywać sie wcale. Quote
Diana21 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 No tak to już jest. Nie można się niczego dowiedzieć tylko wszyscy na ciebie naskakują, i pouczają. Pytanie nie było o tym czy można rozmnażać psy czy nie można. Pytanie było odnośnie waginy suki!!! Tak więc ci już odpowiadam- tak, to jest normalne, suka się oczyszcza po porodzie, może to trwać kilka dni. Wiem bo też moja suka miała młode. Tak więc nie ma obaw. Quote
Recommended Posts