Toller Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Raczej nie będzie nas w Ustroniu- nie jesteśmy zgłoszeni, nie będzie też ani jednego Tollera :p
Wiza Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 buu nie będzie? :( To jak to było Bilbo do zakopca i do będzina, a Ty ew. do Nowego Targu?
Toller Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 A sami jeszcze na 100 % nie wiemy- Bilbowi mówili faktycznie o tych dwóch miastach, ale to już ich pytaj. My najprawdopodobniej tak, do N Targu.
Wiza Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 my też nad nowym targiem myślimy, i chyba w końcu sie zgłosimy, A Fajerka kto wystawia? Ty czy Michał?
Gola Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 witam mam prośbę chciałabym pojechać z dziewczynami nad morze tak początkiem sierpnia ale jakoś nie mogę znaleźć miejsca gdzie by nas chcieli z dwoma psiakami. może ktos zna jakieś fajowe miejsce. nadmorska "dziura" byłaby git coby odpocząć i by sunie miały luz a nie cały czas na smyczy.
Toller Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Najpierws sprawdź tu : [URL]http://pedigree.pl/Psygora/pl-pl/Nasze+programy/Miejsca+przyjazne+psom[/URL] Znajomi z flatami byli tu [URL]http://amberia.pl/index.html[/URL] i mówili że super. Tak samo drudzy znajomi tu [URL]http://www.wakacje.agro.pl/choczewo/main.php?option=pokaz&oferta=523&v=s[/URL] A jak nie, to zabieramy sobie Drakę :evil_lol: A wogóle planujecie gdzieś pojawić się na wystawach jakiś?
Gola Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dzieki za info bede sprawdzac co do wystaw to jakoś narazie nam nie wychodzi;) ustroń odpadł bo mam prace buu ale gdzies się w koncu zabukujemy
Toller Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Znalazłam jeszcze takie cuś [URL]http://www.podajlape.pl/noclegi-lista/16,1,0,0/Zachodniopomorskie-wszystkie-rodzaje.php[/URL] Dajcie znać jak dojrzejecie do wystaw :razz: - może wtedy też przyjedziemy, i się wreszcie poznamy :multi:
Taq Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Tollerka']W Warszawie będzie tylko Denny Sirius Pro.[/quote] Ale w Gorzowie będą "aż" trzy Tollery w tym Holly :lol: . W niedzielę rzymajcie za nas kciuki :razz:
Toller Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A kto będzie w Gorzowie poza Wami? Denny jest z Warszawy, ale dziwi mnie że poza nim nikt się nie pojawia
Tollerka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Też mnie to zdziwiło. Za to będzie jeden Chesapeake Bay, ciekawa jestem bardzo bo nigdy nie widziałam na żywo. Mnie niestety nie będzie w Gorzowie. :(
Taq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Niestety nie wiem jakie Tollery będą w Gorzowie, na stronie oddziału jest tylko plan sędziowania. Jak wrócimy to podam stawkę. ;)
Wiza Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 na Ustrońskiej wystawie katalogi i dyplomy były ze zdjęciem tollera ;] xD
Czoko Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [COLOR=black][FONT=Verdana]Czy mogłybyście opisać jak zachowują się Wasze Tollery w razie spotkania z kaczkami dzikimi i domowymi z odległości i nos w nos, kurami, kotami itp.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Pozdrawiam Was serdecznie Ewa[/FONT][/COLOR]
Toller Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zależy jak są te ptaki daleko - jak blisko, to Fire chciałby je bliżej obejrzeć, ale za nimi specjalnie nie goni. Jak są dalej niż 1-2 metry, to go to nie interesuje.
WiolaW Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nasza Sonia tez nie reaguje na kaczki, które pływaja po jeziorze. Gonia ptaki i koty.:p
Taq Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Stawka Tollerów z Gorzowa: psy kl. szczeniąt - VECTOR Virgo Vestalis (wł. "Niewierskie Łąki") suki kl. pośrednia - BIBI pod Jabłonią suki kl. otwarta - DESSY Sirius Pro (wł. "Niewierskie Łąki") Holly (BIBI pod Jabłonią) - CWC, Zw. rasy :multi:
Toller Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Taq']Stawka Tollerów z Gorzowa: psy kl. szczeniąt - VECTOR Virgo Vestalis (wł. "Niewierskie Łąki") suki kl. pośrednia - BIBI pod Jabłonią suki kl. otwarta - DESSY Sirius Pro (wł. "Niewierskie Łąki") Holly (BIBI pod Jabłonią) - CWC, Zw. rasy :multi:[/quote] Ale się cieszę!!! Widzisz- teraz nastał czas Holly!!! :multi::multi: Moooja sunieczka- ucałuj ją ode mnie w nochalek!!!:loveu::multi: Masz jakieś foteczki?
Czoko Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Taq']Holly (BIBI pod Jabłonią) - CWC, Zw. rasy :multi:[/quote] Najserdeczniej gratuluję!
Recommended Posts