Wiza Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Gosia kiedy wejdziesz na gg? Mam klika pytań :D Fajnie Bilbo sam w klasie zdobęda Zw Mł :D xD
Toller Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Wiza'] Fajnie Bilbo sam w klasie zdobęda Zw Mł :D xD[/quote] Na gg często mnie nie ma, z reguły na net wpadam i znikam, a jak coś robię przy stronie to nawet nie włączam gg żeby się nie pomylić. Życzę serdecznie Bilbo żeby dostał ZW Mł (fajny psiak, i ludzie strasznie sympatyczni) ale pamiętaj, ze choć czasem psiak jest wogóle sam na wystawie, to się nie równa że dostanie CWC czy Zw mł. Mam nadzieję ze tak będzie w jego przypadku, ale trzeba poczekać. Życzę wszystkim wystawiającym sukcesów!!! :multi:
Wiza Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Gosia a ty będziesz na wystawie 'gościnnie'? Ja będe z moim goldenem, i obiecuje że spróbuje porobić wszytskim tollerom fotki ;]
Toller Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Nie wiem jeszcze czy uda nam się dotrzeć- jak będę wiedzieć, to powiem.
Atena Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ja liczę na większa ilosć Tollerów we Wrocku niż w zeszłym roku ;) A teraz przejdę do bardziej nieprzyjemnych spraw: [URL]http://cudnepsiaki.blog.onet.pl/2,ID193000451,DA2007-04-02,index.html[/URL]
Toller Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 To już nawet nie o to chodzi- żal mi tego dziecka, i współczuję rodzicom bo dzieciak ma podejście takie, cytuję ze strony: "Dokładnie nie określam ceny, bo to zależy od danego okazu. Ale najdroższe będą szczeniaki rasowe z rodowodem, podpisem i książeczką zdrowia.[B]Najtańsze stare psy, kundle[/B], bez rodowodu, bez podpisu, w formie zwykłego zdjęcia. Reszta zależy od danego psa. Żaden psiak nie będzie droższy niż 5 komentarzy. Ogólnie [B]ceny są bardzo niskie, gdyż zależy mi na sprzedaniu dużej ilości psów, i żeby żaden psiak nie był u mnie na długo[/B]" Wiadomo, to tylko zabawa, ale martwiłabym się gdyby moje dziecko miało takie podejście, nawet w zabawie.
Paula&Goofi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [IMG]http://i8.tinypic.com/52mkhup.jpg[/IMG] [B]RED RED Virgo Vestalis [/B] Zdjęcie robiłam ja. Data i Miejsce : 18.06.07 - Szczecin K.S. Arkonia
Paula&Goofi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Toller-Fox']Pewnie ze Szczecina wystawa?[/quote] Dokładnie ;)
Atena Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Toller-Fox']To już nawet nie o to chodzi- żal mi tego dziecka, i współczuję rodzicom bo dzieciak ma podejście takie, cytuję ze strony: "Dokładnie nie określam ceny, bo to zależy od danego okazu. Ale najdroższe będą szczeniaki rasowe z rodowodem, podpisem i książeczką zdrowia.[B]Najtańsze stare psy, kundle[/B], bez rodowodu, bez podpisu, w formie zwykłego zdjęcia. Reszta zależy od danego psa. Żaden psiak nie będzie droższy niż 5 komentarzy. Ogólnie [B]ceny są bardzo niskie, gdyż zależy mi na sprzedaniu dużej ilości psów, i żeby żaden psiak nie był u mnie na długo[/B]" Wiadomo, to tylko zabawa, ale martwiłabym się gdyby moje dziecko miało takie podejście, nawet w zabawie.[/quote] Właśnie, a potem dziwić się, ze od groma jest pseudohodowców z takim podejściem :shake:, albo dzieci, ze kundle sa brzydkie i głupie.
Waxy Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A czy wiesz jakie, i czy w ogóle będą jakieś tollery w Warszawie na CACIBie? :razz:
Wiza Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 w końcu to międzynarodowa wystawa. Jak wasze tollerki znoszą te upały? i Co robią żeby sie ochłodzić jesli w pobliżu nie ma wody ? :D
Toller Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Wiza']w końcu to międzynarodowa wystawa. Jak wasze tollerki znoszą te upały? i Co robią żeby sie ochłodzić jesli w pobliżu nie ma wody ? :D[/quote] Wsadzamy je do wanny :p :eviltong:
Anashar Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A beda jakies Tollerki w niedziele w Krakowie na wystawie? :cool3:
Wiza Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Anashar będą: CLARK Pod Jabłonią Victoria Virgo Vestalis Vulcano Virgo Vestalis Anitra Amica pod Jabłonią Deeny Sirus Pro :)
Toller Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 CLARK w młodzieży, potem dwie suczki w otwartej, i dwa psy też w otwartej.
Tollerka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Gosiu, myślę że już widziałaś tą stronkę, ale tak sobie myślę że ją tutaj wstawię : [url]http://www.taste-of-truth.de/[/url] Jokerek całkiem podobny do Fire'a :loveu: A ze zdjęć wydaje się że tak ślicznie się na ringu prezentuje :loveu: Zna ktoś może stawkę tollerów na Warszawską Międzynarodówkę? Ktoś z forum się wybiera ze swoim rudym szczęściem?
Wiza Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gosia wiesz jak poszło Bilbkowi? :loveu: A i bardzo miło było Cię poznać :cool3::cool3: No i jak masz możliwośc to podaj reszte wyniików , szkoda że nie widziałam Victori i Vulcano Virgo Vestalis :(
Toller Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [B]Tollerka[/B]- pewnie ze znam tą stronę, cały czas jestem z Alexandrą w kontakcie :p [B]Wiza [/B]- a no świetnie mu poszło, bardzo się cieszymy - dostał Zw Mł. Mam trochę fotek, wieczorem jak wrócę z pracy to wkleję. Fajnie ze sie spotkałyśmy wreszcie ;) A wyniki są u mnie na stronie :eviltong:
Wiza Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 O Tola zgarnęła wszytsko z suk, a ten Denny sirus Pro też ładny i zgarnął boba łał, podobał mi sie. Gosia będziesz w ustroniu gościnnie?
Recommended Posts