Jump to content
Dogomania

Starachowice!Reks wyrzucony na podstarachowickiej wsi 2 lata temu!/ma dom

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BożenaG napisał(a):
Mnie się to w głowie nie mieści.Jak mozna coś takiego zrobić. Ze też żadnych kar w tym CYWILIZOWANYM kraju nie ma .....Zwięrzęta są traktowane jak rzeczy.

No cóż Nic dodać, nic ująć ....

Posted

czy psiul ma allegro??? kurcze najlepiej by było jakby się dało go doprowadzić do porządku - może ogolić? wiem, że to niełatwe i pewnie niemożliwe, ale wtedy miałby większe szanse na znalezienie domku;

on mógłby mieszkać w domu z ogrodem - w budzie, ale kurcze nie na łańcuchu :placz: kurcze czemu ja na tej cholernej działce nie mam ogrodzenia :placz:

Majaa czy Ty będziesz miała o nim info czy pisać na maila podanego w pierwszym poście???

Posted

malawaszka napisał(a):
czy psiul ma allegro??? kurcze najlepiej by było jakby się dało go doprowadzić do porządku - może ogolić? wiem, że to niełatwe i pewnie niemożliwe, ale wtedy miałby większe szanse na znalezienie domku;

on mógłby mieszkać w domu z ogrodem - w budzie, ale kurcze nie na łańcuchu :placz: kurcze czemu ja na tej cholernej działce nie mam ogrodzenia :placz:

Majaa czy Ty będziesz miała o nim info czy pisać na maila podanego w pierwszym poście???

Psiak jeszcze allegro nie ma Nie wyrabiam :-( Ten mail jest i tak zazwyczaj obsługiwany przeze mnie
Na razie jutro postaram się dowiedzieć co u niego Miał być zaszczepiony !
A jeśli nasza koleżanka jeszcze z kraju nie wyjechała lub Jej Mama już do kraju wróciła (obie zajmują się strzyżeniem psiaków) to i porządek z psiakiem może się uda zrobić
Ale na to trzeba czasu .... a tego jak na lekarstwo ;(