Majaa Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 BożenaG napisał(a):Wszyscy prosimy, a najbardziej prosi Reks dokładnie Najbardziej prosi Reks .... Quote
klusek04 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Reksio może zakończyć żywot bez pomocy. Kto może dać mu dom ?????:placz: Quote
BożenaG Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mnie się to w głowie nie mieści.Jak mozna coś takiego zrobić. Ze też żadnych kar w tym CYWILIZOWANYM kraju nie ma .....Zwięrzęta są traktowane jak rzeczy. Quote
Majaa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 BożenaG napisał(a):Mnie się to w głowie nie mieści.Jak mozna coś takiego zrobić. Ze też żadnych kar w tym CYWILIZOWANYM kraju nie ma .....Zwięrzęta są traktowane jak rzeczy. No cóż Nic dodać, nic ująć .... Quote
klusek04 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Niestety smutek się przewija. Jak rozwiązać problem nie do rozwiązania? Quote
Majaa Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 klusek04 napisał(a):Niestety smutek się przewija. Jak rozwiązać problem nie do rozwiązania? Pytanie wciąż retoryczne .... :placz: Quote
malawaszka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 czy psiul ma allegro??? kurcze najlepiej by było jakby się dało go doprowadzić do porządku - może ogolić? wiem, że to niełatwe i pewnie niemożliwe, ale wtedy miałby większe szanse na znalezienie domku; on mógłby mieszkać w domu z ogrodem - w budzie, ale kurcze nie na łańcuchu :placz: kurcze czemu ja na tej cholernej działce nie mam ogrodzenia :placz: Majaa czy Ty będziesz miała o nim info czy pisać na maila podanego w pierwszym poście??? Quote
Majaa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 malawaszka napisał(a):czy psiul ma allegro??? kurcze najlepiej by było jakby się dało go doprowadzić do porządku - może ogolić? wiem, że to niełatwe i pewnie niemożliwe, ale wtedy miałby większe szanse na znalezienie domku; on mógłby mieszkać w domu z ogrodem - w budzie, ale kurcze nie na łańcuchu :placz: kurcze czemu ja na tej cholernej działce nie mam ogrodzenia :placz: Majaa czy Ty będziesz miała o nim info czy pisać na maila podanego w pierwszym poście??? Psiak jeszcze allegro nie ma Nie wyrabiam :-( Ten mail jest i tak zazwyczaj obsługiwany przeze mnie Na razie jutro postaram się dowiedzieć co u niego Miał być zaszczepiony ! A jeśli nasza koleżanka jeszcze z kraju nie wyjechała lub Jej Mama już do kraju wróciła (obie zajmują się strzyżeniem psiaków) to i porządek z psiakiem może się uda zrobić Ale na to trzeba czasu .... a tego jak na lekarstwo ;( Quote
yewcia1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Reks już na alegratka:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
KamaG Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kudłaty Reks i jak to twoje strzyżenie? Wiadomo coś? Quote
yewcia1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Reksiu szybko szukaj domu - pewnie psi fryzjer zrobi z Ciebie sznaucerka:lol: Quote
klusek04 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Reksio ogłoszony na: http://swietokrzyskie.schronisko.net/ Quote
yewcia1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [quote name='klusek04']Reksio ogłoszony na: http://swietokrzyskie.schronisko.net/ Ło , ho, ho, ho - klusek wszystkie psiaki poogłaszała:lol: :lol: :lol: Quote
Majaa Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Może się uda, ale nie obiecuję psiaka do koleżanki na strzyżonko zabrać, ale to nie zależy tylko ode mnie, niestety :-( Quote
Recommended Posts