Jump to content
Dogomania

Starachowice!Reks wyrzucony na podstarachowickiej wsi 2 lata temu!/ma dom

Recommended Posts

Posted

Reksa znalazła kobieta, która czasami przyjeżdża na wieś na swoją działkę! Nakarmiła Reksa, przytuliła, wróciła do miasta .... prosząc sąsiadów o dokarmianie go ! Po 3 tygodniach przyjechała znów, a pies czekał .... Nie mogła go wziąć do siebie, ale postanowiła mu znaleźć miejsce ! To było prawie dwa lata temu .....
Miejsce owszem znalazła i wszystko było super! Reks miał jak w raju .... działka ogrodzona, buda, świeżutkie jedzonko i sympatię ludzi. Raj trwał jednak niedługo, sprawy rodzinne się potoczyły inaczej, niż można było przypuszczać .... Nowy właściciel domku nie chce Reksa .... Więcej! Żąda od kobiety, która go tam umieściła, natychmiastowego uśpienia psa !
Reks obecnie przebywa na łańcuchu, ale wciąż jeszcze jest radosnym psem! Reks jest doskonałym czujnym stróżem, ale w obecności ludzi, których zna jest przesympatycznym psem, także dla obcych ! Obecnie ma ok. 3,5 – 4 lat . Wygląda jak mix sznaucera olbrzyma i pewnie jako taki został zakupiony, o czym świadczyć może (niezbyt umiejętnie) skopiowany ogon!

Kontakt w sprawie Reksa : 0660440525 lub e- mail: [email protected]

[SIZE=3]

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby i to szybko ! Przynajmniej DT !
Bo może być kiepsko ! I możemy nie móc nawet kiedy zadziałać .....
a pies zostanie uśpiony (w imię Boga - któregoś tam :angryy: )

Posted

Oryginalny i jakże piękny mix sznaucera olbrzyma czeka na dom!Ale taki który już go nie zawiedzie i będzie mógł spędzić w nim resztę swojego życia !

Posted

Kamkam, uderzenie skuteczne i jestem :)
Słodki, piękny psiak. Jedyne co mogę zaoferować od razu to zrobienie allegro i ogłoszeń.
Jak sytuacja będzie podbramkowa to może uda się go zabrać do hotelu do Krakowa - ale na to potrzebne pieniądze, musiałabym pogadać z dziewczynami jak stoimy z kasą...

Posted

weszka napisał(a):
Wstawię też wątek tu na dogo do sznaucerów szukających domu.

Dzięki! bo ja się nie orientuję za bardzo w wątkach "rasowych", a czy sznaucerki mają jakieś swoje forum?:oops:

Posted

Jest kilka forum ale zajmują się głównie biciem piany wokół wystaw, strzyżenia, hodowli, bezdomniaki ich nie zajmują.
Tu na dogo w sznaucerach i CTRach najprędzej ktoś się zainteresuje. Wkleiłam już tam wątek.

Posted

Kamkam napisał(a):
A to Malawaszka jest sznaucerkową cioteczką? :oops: sorki Weszka ale to dobrze, że jesteś i orientujesz się w cioteczkach sznaucerkowych.

hahaha ostatnimi czasy to weszka jest przodownicą :loveu: ja nie wyrabiam z niczym :shake:

Majaa jak wygląda sprawa z czasem??? jest jakiś limit? kurcze co tu robić - on zawsze mieszkał na dworze tak?

Posted

malawaszka napisał(a):
Majaa jak wygląda sprawa z czasem??? jest jakiś limit? kurcze co tu robić - on zawsze mieszkał na dworze tak?

Malawaszka znów się spotykamy ! Tym razem to my potrzebujemy pomocy! Dzięki weszka i malawaszka za odezew !
Na dworze mieszkał od zawsze choć początku jego historii nie znamy i pewnie nigdy jej nie poznamy :shake:
Z czasem - tak jak pisałam Żrą się ci ludzie okrutnie o tego psa i szczerze powiedziawszy, to nie wiem, na ile realne jest to, że ktoś go spróbuje rzeczywiście uśpić ! Ale szykować się, do tego szykują :placz: :angryy:
Nie umiem po prostu zagwarantować, że tego nie zrobią!
Naprawdę najlepiej by było, żeby pies jak najszybciej stamtąd wybył!