Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ULKA12']do tego jest bardzo brzydka pogoda, zero słońca.[/QUOTE]

to idealna pogoda do robienia zdjęć :-)
ok to czekam na coś fajnego.
BJUTA-i jak z sterylką?dasz radę załatwić przez gminę?dobrze by było.

Posted

Zapraszam na wątek foksterierki.
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240153-M%C5%82oda-foksterierka-szuka-pilnie-domu?p=20472045#post20472045"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240153-M%C5%82oda-foksterierka-szuka-pilnie-domu?p=20472045#post20472045[/URL]

Posted

[quote name='Pocahontas']
BJUTA-i jak z sterylką?dasz radę załatwić przez gminę?dobrze by było.[/QUOTE]

Czy dam radę to nie wiem, ale na pewno będę próbować! Gmina Niegowa jest to Ajzie winna!

Posted

[quote name='Bjuta']Czy dam radę to nie wiem, ale na pewno będę próbować! Gmina Niegowa jest to Ajzie winna![/QUOTE]

Dopiero teraz dopatrzyłam, że to Ajza, a nie Azja :crazyeye:
Zdecydowanie trzeba próbować, niech wreszcie gminy wezmą się za to, co jest ich obowiązkiem!

Posted

U Ajzy wszystko w porządku. Jedyne co mnie niepokoi to to, że wydaje mi się, że jej się powiększył brzuch. Ona już jak przyjechała do mnie była dosyć gruba. Nie wiem może jest w ciąży, ale z drugiej strony na pewno miała cieczkę bo krwawiła. Nie wiem może też być tak, że mi się wydaje.Ale myślę, że spróbuję umówić sterylkę na 8 marca bo mnie ta sytuacja stresuje.

Posted

[quote name='ULKA12']U Ajzy wszystko w porządku. Jedyne co mnie niepokoi to to, że wydaje mi się, że jej się powiększył brzuch. Ona już jak przyjechała do mnie była dosyć gruba. Nie wiem może jest w ciąży, ale z drugiej strony na pewno miała cieczkę bo krwawiła. Nie wiem może też być tak, że mi się wydaje.Ale myślę, że spróbuję umówić sterylkę na 8 marca bo mnie ta sytuacja stresuje.[/QUOTE]

Dpbry pomysl .

Posted

[quote name='ULKA12']U Ajzy wszystko w porządku. Jedyne co mnie niepokoi to to, że wydaje mi się, że jej się powiększył brzuch. Ona już jak przyjechała do mnie była dosyć gruba. Nie wiem może jest w ciąży, ale z drugiej strony na pewno miała cieczkę bo krwawiła. Nie wiem może też być tak, że mi się wydaje.Ale myślę, że spróbuję umówić sterylkę na 8 marca bo mnie ta sytuacja stresuje.[/QUOTE]
Podaj mi proszę namiary na weta - to będę atakować gminę Niegowa. Dla mnie im szybciej ta sterylka tym lepiej, bo będę mogła ruszyć z kampanią ogłoszeniową.

Posted

Pięknie dziękuję p.b. za ogromną pomoc! I mojej Mamie też! :) Marzec jest opłacony - na koncie Ajzy zostało 145 zł na plusie - jesteście naprawdę Kochani!

Posted

Umówiłam sterylkę Azji na wtorek, koszt ok 200zł Może ktoś jest deklarowiczem w sterylkowej skarbonce i by ją tam zgłosił ? To mi się wydaje bardziej pewne niż fundusze z gminy,nie sądzę aby zapłacili.

Posted

Ale z wielką przyjemnością zapytam ich na jaki adres wystawić Fakturę... Ulko, a podaj mi proszę jakieś namiary na tego weta (nazwisko, gdzie przyjmuje) bo za punkt honoru mam dręczenie gminy Niegowa, która Ajzę totalnie olała...

Posted

[quote name='ULKA12']Azja już po sterylce. Niestety okazało się, że jest w ciąży, zdążyliśmy dosłownie w ostatniej chwili. Koszt kastracji wyniósł 200 zł.[/QUOTE]

Oooo matko! Nie było tego po niej widać?:crazyeye:

Posted

Tak, tak przecież na początku wet mówił, że sterylka w połowie marca, więc to było szybciej. Jak to jest, czy w tym wypadku rekonwalescencja będzie dłuższa i trudniejsza?

Wiecie co - mam kaca. Wiem oczywiście, że nie ma innej opcji, ale cholera tak jakoś źle się czuję z wizją aborcji. No ale wiadomo - każda z nas ma po kilkaset bezdomnych psów w głowie. Gmina pewnie byłaby zachwycona, gdyby Ajza urodziła pod szkołą w jakiejś jamce. Same by sobie wyzdychały. A tu ktoś coś chce.

Posted

[quote name='ULKA12']Było, pisałam tutaj gdzieś, że nie podoba mi się jej brzuch, do tego ma gęste futro i jak już przyjechała była dosyć gruba.[/QUOTE]

Faktycznie, wybacz, zapomniałam:shake:

Bjuta, nie ma co sobie wyrzutów tym robić. Ja też jak czytałam o sterylkach aborcyjnych, to jakoś mi się tak ciężko na sercu robiło, ale z drugiej strony nie ma domów dla dziesiątek tysięcy psów, jak nie więcej i każdego dnia pojawiają się nowe...Całego świata się niestety nie da uratować :(