paula_t Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='ULKA12']Nie mam pojęcia, ta rana jest już częściowo zagojona. Na różnych rzeczach ludzie wiążą swoje psy. ona była chyba psem łańcuchowym. Zna budę, nie zna psich smakołyków, nie wie, że są do zjedzenia.[/QUOTE] Dokładnie....Wyobraźnia i okrucieństwo ludzi nie znają granic. Biedna sunia :( Quote
ania > Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 ojejku :( Bjutko Ty to masz "szczescie" do znajdowania bid, oby Ajza domek tak szybko jak Joszka. podesle cos po 10-tym Quote
Bjuta Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 P.b opłaciła Ajzi luty :loveu: . Mam więc miesiąc czasu żeby znaleźć jej dom, albo troszkę deklaracji... Czekam na te zdjęcia żeby ruszyć z ogłoszeniami, ale cholerka jeszcze nie przyszły... Co prawda, bez sterylki przecież i tak jej nie wydamy... Quote
Ingrid44 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Rozumiem ale chyba bedzie potrzeba deklaracji w razie gdyby nie znalazla domku tak szybko. Czy cioteczki od Haszczakow o niej wiedza ? Quote
Bjuta Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Nie... :oops: A które to są cioteczki od Haszczaków? Quote
Ingrid44 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Bjuta']Nie... :oops: A które to są cioteczki od Haszczaków?[/QUOTE] Sama nie pamietam ale wiem kto je zna I jak tylko sie dowiem to napisze tutaj na watku. Quote
tymuś Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Pocahontas jest chyba od haszczaków............... Quote
Ingrid44 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Juz wyslalam Bjutce kontakty na PW, lacznie z telefonami . Quote
Bjuta Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Dziękuję Wam ślicznie! :) Ona taka udawana haszczka, ale niebieskie oczyska ma! :) Quote
Kryzia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Zapisuję - tytuł taki przerażający, że bałam się tu wejść. Quote
Bjuta Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 A bo w sumie ten tytuł jest bez sensu... Ranę ma równomierną na całej długości - chyba jednak ten wrośnięty łańcuch. To taka słodka, mała przylepa - do miziania. Jest naprawdę małą - poniżej kolana. Quote
Ingrid44 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Bjuta'] To taka słodka, mała przylepa - do miziania. Jest naprawdę małą - poniżej kolana.[/QUOTE] I taka puchata :) Quote
Pocahontas Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 jestem tutaj za zaproszeniem Bjuty. moge wrzucić sunię na stronę husky adopcje ale: -potrzebuję dobrych zdjęć czyli portret,cała sylwetka,piesek w ruchu itp-muszą być ładne co by od razu w oko wpadały. -muszę mieć opis psa czyli ogólna charakterystyka,stosunek do innych zwierzaków,do kotów,dzieci itp -i najważniejsze co z tą raną?ktoś to sprawdzał? podaję swojego maila jak już będziecie mieć wszystko to mi wyślijcie: [email][email protected][/email] sunia to raczej mix owczarek niemiecki z niebieskimi oczami ale postaramy się pomóc w znalezieniu domu. Quote
Bjuta Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 (edited) Właśnie dostałam fotki, ale niestety szału nie ma. Zaraz wrzucę do pierwszego postu i wyślę Ci na maila z wszystkim co wiem. Tutaj widać jak się ta rana układa - ale sama ginie w futrze. Ulko może Tobie by się udało zrobić jakieś sensowne zdjęcia Ajzy? Ona wychodzi na dużą i groźną a jest malutka i przytulasta :( [CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-NroHRWxf85g/UQbRXVG4tLI/AAAAAAAACTI/J95u2MuQP6g/s512/g%C5%82owa.jpg[/IMG] [/CENTER] Edited January 28, 2013 by Bjuta Quote
Pocahontas Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 dostałam zdjęcia i info.teraz jak jej się przyglądam to szczerze powiedziawszy widzę w niej kilka ras-nawet kaukaza. no nic.wrzucam ją do nas.namiary podam na Ulę. Quote
Bjuta Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Rozmawiałam z Ulką, mówiła, że Ajza jest SUPER!!! Nie brudzi w kojcu, dogaduje się z psami bez żadnych problemów, jest pro ludzka i bardzo miziasta. Jest też bystra. Szybko łapie jakieś zmiany, chętnie się uczy. Quote
Bjuta Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 No właśnie nie wiem - bo ona może być sterylizowana najwcześniej w połowie marca. :roll: Z Sisi się udało - w sumie znaleźć panią która ją przyprowadziła na sterylkę. Mam zgryza... Ulko - jak pójdziesz ją szczepić - zapytaj ile może mieć lat? Quote
Pocahontas Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Widziałaś info że ktoś chce ją na dt zabrać? Quote
Bjuta Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 (edited) Nie. Nie umiem się po Waszym forum poruszać. Wyświetla mi się tylko 11 tematów, jak ustawiam tematy z całego roku - to się wyświetla mniej. Nie rozumiem jak ma się tam poruszać? Edited January 31, 2013 by Bjuta Quote
Recommended Posts