Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ULKA12']Nie mam pojęcia, ta rana jest już częściowo zagojona. Na różnych rzeczach ludzie wiążą swoje psy. ona była chyba psem łańcuchowym. Zna budę, nie zna psich smakołyków, nie wie, że są do zjedzenia.[/QUOTE]

Dokładnie....Wyobraźnia i okrucieństwo ludzi nie znają granic. Biedna sunia :(

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.b opłaciła Ajzi luty :loveu: . Mam więc miesiąc czasu żeby znaleźć jej dom, albo troszkę deklaracji... Czekam na te zdjęcia żeby ruszyć z ogłoszeniami, ale cholerka jeszcze nie przyszły... Co prawda, bez sterylki przecież i tak jej nie wydamy...

Posted

A bo w sumie ten tytuł jest bez sensu... Ranę ma równomierną na całej długości - chyba jednak ten wrośnięty łańcuch. To taka słodka, mała przylepa - do miziania. Jest naprawdę małą - poniżej kolana.

Posted

jestem tutaj za zaproszeniem Bjuty.
moge wrzucić sunię na stronę husky adopcje ale:
-potrzebuję dobrych zdjęć czyli portret,cała sylwetka,piesek w ruchu itp-muszą być ładne co by od razu w oko wpadały.
-muszę mieć opis psa czyli ogólna charakterystyka,stosunek do innych zwierzaków,do kotów,dzieci itp
-i najważniejsze co z tą raną?ktoś to sprawdzał?

podaję swojego maila jak już będziecie mieć wszystko to mi wyślijcie:
[email][email protected][/email]

sunia to raczej mix owczarek niemiecki z niebieskimi oczami ale postaramy się pomóc w znalezieniu domu.

Posted (edited)

Właśnie dostałam fotki, ale niestety szału nie ma. Zaraz wrzucę do pierwszego postu i wyślę Ci na maila z wszystkim co wiem.

Tutaj widać jak się ta rana układa - ale sama ginie w futrze. Ulko może Tobie by się udało zrobić jakieś sensowne zdjęcia Ajzy? Ona wychodzi na dużą i groźną a jest malutka i przytulasta :(

[CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-NroHRWxf85g/UQbRXVG4tLI/AAAAAAAACTI/J95u2MuQP6g/s512/g%C5%82owa.jpg[/IMG]

[/CENTER]

Edited by Bjuta
Posted

Rozmawiałam z Ulką, mówiła, że Ajza jest SUPER!!! Nie brudzi w kojcu, dogaduje się z psami bez żadnych problemów, jest pro ludzka i bardzo miziasta. Jest też bystra. Szybko łapie jakieś zmiany, chętnie się uczy.

Posted

No właśnie nie wiem - bo ona może być sterylizowana najwcześniej w połowie marca. :roll: Z Sisi się udało - w sumie znaleźć panią która ją przyprowadziła na sterylkę. Mam zgryza...
Ulko - jak pójdziesz ją szczepić - zapytaj ile może mieć lat?

Posted (edited)

Nie. Nie umiem się po Waszym forum poruszać. Wyświetla mi się tylko 11 tematów, jak ustawiam tematy z całego roku - to się wyświetla mniej. Nie rozumiem jak ma się tam poruszać?

Edited by Bjuta