Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']Przykro bardzo, że jednak nie wyszło :(
Nie znoszę takiego zawracania głowy, kiedy się wie, że nic z tego nie wyjdzie:angryy:[/QUOTE]

Czasami tak bywa, ale ja mówię, że lepiej żeby ludzie się rozmyślili zanim dadzą nowy dom psu, niz jak już go adoptują.

Posted

Mam konto na Allegro. Oni się jeszcze nie rozmyślili, pani konsultuje z alergologiem jak sprawdzić ew. znieczulenie. Dzisiaj dwie nowe osoby odsłoniły mój telefon na allegro, ale jeszcze nikt nie dzwonił.

Posted

No zadzwonił teraz taki Pan, chyba z Krakowa, któremu bym dała Ajzę w ciemno! Bardzo mi się podobał! Będą myśleć. Mają psa i kota, a jeden psiak im odszedł (9 lat schroniska i 4 lata u nich).

Posted

Ja najbardziej wolę jechać już z psem i obserwować. :) Ale w razie czego pewnie będę prosić o pomoc, bo między 27 z 8.V nie będzie mnie w Polsce. A od 13 przez tydzień będę siedziała tam gdzie znalazłam Ajzę - w Łutowcu, ale nie będę się mogła stamtąd wyrwać.
Bardzo bym chciała żeby ta rodzina się zdecydowała. Rzadko się zdarza tak dobra rozmowa! :)

Posted

Dziś kolejny telefon :) Z Katowic!! :) :) Pani pracuje - więc Ajza by musiała w bloku te 9 godzin poczekać. Pani miała owczarka, który wył w bloku no i bardzo by chciała psiaka, który nie narazi jej na wojnę z sąsiadami. Owczarek już odszedł za TM. Pani jest żeglarką i prowadzi aktywny tryb życia. Podalam namiary na Ciebie Ulu. Pani się zastanawia.

Posted

Jak zadzwoni to napiszę.

Beatko może jak masz konto na allegro to zamówiłabyś dla Ajzy obrożę przeciwkleszczową tylko jakąś porządną. Chyba, że wstrzymamy się aż pani podejmie decyzję?

Posted

Hm... Może jednak trzeba coś kupić, skoro sezon się zaczął. Tylko może nie jakąś ekstremalnie drogą. Ulu, ja 27 wylatuję za granicę i wrócę 8-go. Więc wolałabym może jednak wcześniej, bo tam nie chciałabym żadnych operacji finansowych w jakichś hotelowych kafejkach prowadzić. To może kupię ten Sabunol, o którym pisała Pocahontas, skoro się sprawdza u huszczaków, to i u Ajzy powinien być OK. Nie znam się na psach z taką sierścią.