Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dołączam do Harrego.
Harry - to fajne imię i dobrze powinno być odbierane przez psa.
Sam pisun - bardzo sympatyczny z wyglądu.
Kasiiiar - załóż fundację dla świeckich sierot

Posted

[quote name='inga.mm']Dołączam do Harrego.
Harry - to fajne imię i dobrze powinno być odbierane przez psa.
Sam pisun - bardzo sympatyczny z wyglądu.
Kasiiiar - załóż fundację dla świeckich sierot[/QUOTE]

A tak ja juz od ponad roku jestem w trakcie tworzenia , moze wkońcu sie uda ;) Witam u Harrego :)

[quote name='ANETTTA']zróbcie mu ogłoszenia niech go świat zobaczy !!![/QUOTE]

Harry ma ogłoszenia na kuj- pom , jutro poszykam bazarku i wykupie jakiś pakiet.

Posted

[quote name='ANETTTA']brudny nie brudny kochany i słodki[/QUOTE]

Dziś przed momentem dostał sniadanie a ja w nagrode dostałam wielkie kochane skoki błotnego potwora na mnie ;)

Dziś mam moment wolnego to zrobie mu nowe fotki , jeszcze bardziej brudnego Harrego - u nas odwilż :/

Posted

[quote name='kkasiiiar']Dziś przed momentem dostał sniadanie a ja w nagrode dostałam wielkie kochane skoki błotnego potwora na mnie ;)

Dziś mam moment wolnego to zrobie mu nowe fotki , jeszcze bardziej brudnego Harrego - u nas odwilż :/[/QUOTE]

prawidłowa reakcja Brudaska , podziękował za michę w końcu grzeczny chłopak z niego :evil_lol:

Posted

kkasiiiar napisał(a):
Dziś przed momentem dostał sniadanie a ja w nagrode dostałam wielkie kochane skoki błotnego potwora na mnie ;)

Dziś mam moment wolnego to zrobie mu nowe fotki , jeszcze bardziej brudnego Harrego - u nas odwilż :/

haha :lol: :lol: to czekamy na foty błotnego chłopaka :)

Posted

martik b napisał(a):
ciotka i gdzie te zdjęcia :cool3:

Kochana moja jutro dodam , bo dziś padam na psyk a poza tym nadal mecze sie z nowym telefonem :D cos nie mozemy sie dogadac :D

Posted

[quote name='zuzlikowa']Zrobiłam chłopaczkowi album na stronie bernardynów do adopcji... i udostępniłam na kilku grupach większych. Mam nadzieję,że to choć troszkę pomoże ...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.444775632258521.102269.122870101115744&type=1

Dziękuje :)

Dziś dotarła wpłata od Pana Tomka z Sopotu który zawsze nas wspiera 150 zł , jeszcze dziś zamowie jakas karme :)