piescofajnyjest Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 jak to szukamy???? napisz cos wiecej..... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='piescofajnyjest']jak to szukamy???? napisz cos wiecej.....[/QUOTE] Dom idealny. Brysia zrobila wizyte P/a we wro na ktorej byla mamusia a pan przyjechal do nas z corcia do Rzeszowa:) Rodzina idealna choc niekoniecznie dla psow w typie golden/ labrador. Za to spodobal im sie Majkel;) Ale niestety on nie do adopcji. Obecnie szukam dla panstwa milego kurduplowatego chlopaka nie goldena. Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Nie;) Rudzik- u mnie przebywa;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='piescofajnyjest']tez ladnie:)))))[/QUOTE] Ja mam wszystkie psiaki ladne Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Wiola....... a co jest w labradorach lub goldenach nie tak? Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Jest wszytsko wporzadku. Chodzi czasem o ich sile i nieuwage.. Niestety. Moj Tobi jest silnym upartym psem w nieodpowienich rekach bylby morderca.. Nie mowie o bubie ale ciesze sie ze ludzie rozumni i sami oceniaja Aga swoje sily. Powiedzieli ze nie wiedza czy dadza rade.. To ich pierwszy pies. Wiec ja mam to na uwadze i jednak polecam innego psa. Np argo;) Buba jest za silnej postury i potrafi pociagnac. To jest do wyprowadzenia. Ale on prawdopodobnie nie byl uczony na smyczy Musimy mu dac czas albo znalezc odpowiedni domek. Ja daje mu jedno i drugie;) Cisnienia nie mam ale dom musi byc w 100% pewny;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='piescofajnyjest']a co masz w nosie?????[/QUOTE] Kozy:evil_lol: :roll::roll: Quote
magdyska25 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 uuu to musisz mieć dużo miejsca. taki zwierzyniec i jeszcze kozy! ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='magdyska25']uuu to musisz mieć dużo miejsca. taki zwierzyniec i jeszcze kozy! ;)[/QUOTE] No co:roll: pytala to odpowiedzialam...:eviltong: Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 pchi...to juz o niec nie pytam <foch> Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='piescofajnyjest']pchi...to juz o niec nie pytam <foch>[/QUOTE] to chodz ci pokaze;) i nie fochaj;) Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Pokaz....pokaz.....chetnie popatrze....:) Mhy.....labki sa nierozwazne.....i ta niszczycielska moc ogona....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Aimez_moi']Pokaz....pokaz.....chetnie popatrze....:) Mhy.....labki sa nierozwazne.....i ta niszczycielska moc ogona....:):)[/QUOTE] zdjecie ci zrobic czy wpadasz na kawe?;) Ano wlasnie o to chodzi;) Quote
Marinka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Kurcze...wpadam poczytać o Bubie...a tu o kozach:evil_lol:, kawie i zdjęciach:evil_lol: Buba znajdzie fajny dom u ludzi z doświadczeniem ze "słonikami w składzie porcelany" :lol: Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Na kawe to moze w lecie.....teraz zdjatko machnij......:) Quote
Marinka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']20 minut temu Milosz poszedl z panstwem na spacer nad Wislok:roll: A ja z nerwow tak wysciskalam Tobiaszka z mu prawie galy na wierzch wyszly:loveu:[/QUOTE] Alta opanuj... Tobiaszka cudnego nie duś.... :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='Marinka']Kurcze...wpadam poczytać o Bubie...a tu o kozach:evil_lol:, kawie i zdjęciach:evil_lol: Buba znajdzie fajny dom u ludzi z doświadczeniem ze "słonikami w składzie porcelany" :lol:[/QUOTE]tez tak mysle;) Ale jak zobaczyli Tobiego to uznali ze buba jest idealny;) Quote
tymuś Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 cześć Wiola mam pytanko mogę zadzwonic?:p Quote
Wiola&Miłosz Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 [quote name='tymuś']cześć Wiola mam pytanko mogę zadzwonic?:p[/QUOTE] tymus smialo;) nie spie;) 500518249 Quote
magdyska25 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='Marinka']Kurcze...wpadam poczytać o Bubie...a tu o kozach:evil_lol:, kawie i zdjęciach:evil_lol:[/QUOTE] i...pokazywaniu! ja nie wiem co chce pokazywać....:cool3: Quote
Recommended Posts