Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinka']Aguś, przecież dba :) Bynajmniej dziecko nie będzie leniwe i ospałe, a pełne życia...czyste srebro :)[/QUOTE]

a może i złoto!!!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='Marinka']Posłuchaj Miłosza i kładź się do wyrka...za chwilkę i tak będzie ranek...a wypocząć trzeba <3 <3 <3[/QUOTE]

eeee tam żartujesz ,,, ja wstaję o 7.00 i nie jest źle:eviltong:

Posted

Przed chwilką miałam tel. od wczorajszych dowcipnisiów...tym razem świetnie się bawiłam ja...włączyłam nagranie" Komenda policji, proszę czekać na zgłoszenie operatora" ....myślałam, że umrę ze śmiechu, kiedy usłyszałam..."ty, komenda się włączyła" hahaha

Posted

[quote name='Marinka']Wioluś za godzinkę będę robiła wydarzenie dla Buby...czy wiadomo ile musimy uzbierać, czy zbieramy na transport tylko, czy na kastrację też?[/QUOTE]
Na transport i kastracje:) Ja wlasnie robie juz transportowy:)
Marinko powiedz mi czy mozemy zbierac na twoje konto?

Posted

[B][COLOR=#ff0000][SIZE=6]Bazaro dla Jagger!!! ZAPRASZAMY KOCHANE CIOCIE:)
WUJKOW TEZ;)[/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#000000]
[/COLOR]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239594-Transportowy!!!-Dla-Jaggera-do-17-02-2013r!!!-Wejdź-pomóz-mu-dojechać-do-DS!!-Pilne!!"][SIZE=6][B]KLIK[/B][/SIZE][/URL]

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Na transport i kastracje:) Ja wlasnie robie juz transportowy:)
Marinko powiedz mi czy mozemy zbierac na twoje konto?[/QUOTE]

Ok. :) Będę przelewać :)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Wiola ale chlopak jeszcze bedzie kastrowany?[/QUOTE]
Oczywiscie- chocby umieszczajacy u Mnie psa zadecydowal inaczej a kiedys sie tak zdarzylo to ja i tak wykastruje:) Jagger jest pieknym psem mialam mnostwo zapytan czy kastrowany:(
W piatek kastracja o 16.30;)

Posted

[quote name='Wiola&Miłosz']Oczywiscie- [B]chocby umieszczajacy u Mnie psa zadecydowal inaczej a kiedys sie tak zdarzylo to ja i tak wykastruje[/B]:) Jagger jest pieknym psem mialam mnostwo zapytan czy kastrowany:(
W piatek kastracja o 16.30;)[/QUOTE]

oszzzz Ty:mad:
chciałas potajemnie pozbawić Go jajek..nooo Wiola nieładnie;):evil_lol:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']oszzzz Ty:mad:
chciałas potajemnie pozbawić Go jajek..nooo Wiola nieładnie;):evil_lol:[/QUOTE]

Mea Culpa:D

Oj nie o Tobie pisalam;)
Kiedys mialam psa na tymczasie na chwile i powiedzieli ze niewykastrowany moze isc:)
To sie tak zdenerwowalam ze go w locie ciachnelam oczywiscie zaplacilam z wlasnych ale oni do tej pory mysla ze pies ma jaja:evil_lol: