Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Marinka']A póki co trzymam coraz mocniej kciuki za wizytę :) Oby Jola przyniosła dobre wieści :)[/QUOTE] No nie przypominaj mi ja sie relaksuje:) Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']No nie przypominaj mi ja sie relaksuje:)[/QUOTE] Ja też .......:) .... oglądam "Brzydulę" na TVN player i co chwilę spoglądam na zegarek zostało 1,5 godz. Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Marinka']Ja też .......:) .... oglądam "Brzydulę" na TVN player i co chwilę spoglądam na zegarek zostało 1,5 godz.[/QUOTE] taka to pozyje w robocie;) Nie to co ja:evil_lol: Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']taka to pozyje w robocie;) Nie to co ja:evil_lol:[/QUOTE] ....ale ja nie jestem w robocie :) Mam cały tydzień wolnego od biura ... w domu pracuję :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Marinka']....ale ja nie jestem w robocie :) Mam cały tydzień wolnego od biura ... w domu pracuję :)[/QUOTE] :o nie no ja sie zastrzele... czemu ja nie mam wolnego jestem na L4 a i tak musze pracowac a nie powiem idzie mi to jak krew z nosa.. Mam takiego lenia ze szkoda gadac. Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wiolus....:) TY sie juz uspokoj......napij sie meliski..... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']Wiolus....:) TY sie juz uspokoj......napij sie meliski.....[/QUOTE] Co to to nie:) mi sie marzy piwo, albo red bul Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Co to to nie:) mi sie marzy piwo, albo red bul[/QUOTE] Ladnie to napisalas.......marzy Ci sie! Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ladnie to napisalas.......marzy Ci sie![/QUOTE] noo:eviltong: i to jak.. Plan niebawe do zrealizowania:evil_lol: Tak ostatnio rozmawialam z Moja mama to mi odpowiedziala " mala jak sie urodzi i nie bedzie szczekac to sie zdziwie" Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']Fajowa kobitka z mamuski......:):)[/QUOTE] normalna choc czasem tak rozpieszcza moje kundloszczaki jak zajedziemy ze ich pozniej nie moge opanowac. Ostatnio Tobi jak posiedzial z nia 2 godziny to nie chcial wyjsc w ogole od niej to raz a dwa ze polozyl sie na srodku chodnika i musialam go ciagnac za fraki.. No ale jak on ma wracac do domu skoro mamusia daje mu miesko szyneczke i nawet lapy nie chce;) Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 No przeciez napisalam, ze fajowa jest bardzo....;):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 tiaaaa.. Fajowa ... No mowie psiaki ja uwielbiaja:) podobno ostatnio zalogowala sie na dogo:eviltong: Ale jak sie zapytalam co tam naplodzila to mi powiedziala ze nie wie jak sie tu poruszac i co ale cos tam podczytuje;) Quote
piescofajnyjest Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 przylazlam, zeby nie byc posadzona o nietrzymanie;) Quote
mari23 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='piescofajnyjest']przylazlam, zeby nie byc posadzona o nietrzymanie;)[/QUOTE] i ja zaglądam do chłopaka, choć "nikt go nie zabił" ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='mari23']i ja zaglądam do chłopaka, choć "nikt go nie zabił" ;)[/QUOTE] ja przetapiam jego smalec;) Znaczy sie spalam:) Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wioluś, Joluś...gdzie jesteście...ja tu z nerwów zaraz skonam... Quote
Marinka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Aimez_moi']E nie......nie spia.....[/QUOTE] Myślisz, że jeśli zadzwonie do Wioli...to jej nie obudzę?...kurcze ja zaraz kota dostanę... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [SIZE=6][COLOR=#ff0000]Nie spia;) Baby Jagger ma dom!!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts