Ludek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Bazylku hopaj w górę, żeby mógł Cię wypatrzyć ten ukochany dom. Quote
Mefi Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Bazyl ma nową aukcję [url]http://www.allegro.pl/item216350338_wyjatkowy_pies_dla_wyjatkowych_ludzi_.html[/url] Quote
Fusica Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witaj Bazylku :loveu: Sio szybko szukać domu :mad: Quote
erka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Bazylek cały czas szuka domu, a póki co prosi o wsparcie finansowe na utrzymanie w DT.:loveu: / skarpeta na AFN/ Quote
Fusica Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ehhhh... Przykro mi ale poza podrzuceniem Bazylka, nie mogę pomóc. Quote
Ludek Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ja też podrzuce Pana, o jak sie okazało, wspaniałym charakterze. Quote
Gem Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Fusica']Nikt nie zaglada???? Co słychać u Bazyla???[/quote] Właśnie, jak czuje się nasz senior? :) Quote
Potter Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bazyl ma się bardzo dobrze, ta specjalistyczna karma wyraźnie mu służy, zaokraglił się, ma lepszą sierść, robi piękne kupki ;) . Psychicznie też się wyprostował - jest ożywiony, wesoły, chętnie spaceruje (chociaż nadal nogi mu się plączą i czasami się przewraca :roll: ). Chyba już się zadomowił, a ma to też swoje gorsze strony - poczuł się pewnie i zaczyna delikatnie ujawniać sie jego charakter - na wybiegach ostatnio lubi prztykać się z dwoma innymi psami, które sobie upatrzył, łobuz jeden. Teraz na wybiegach cały czas musi go ktoś pilnować. Tak więc ujawnia pewne zapędy dominanta, ale ja osobiście nie widzę w tym jakiejś patologii. Musi po prostu trafić do domu, gdzie będzie jedynym psem, albo będzie już jakiś mniejszy od niego osobnik. Poza tym niedługo będzie kastrowany i na pewno wpłynie mu to na spadek poziomu testosteronu. Zresztą nie oczekuję po tym zabiegu jakiś radykalnych zmian, bo Bazyl jest już stary, ale zawsze go to minimalnie uspokoi. Quote
erka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bazyl potrzebuje ciepłego domku jeszcze przed zimą, nie jest przyzwyczajony do spania w budzie w zimie, nie wiadomo jak to zniesie.:shake: Quote
manforte Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bardzo by sie przydał domek przed zimą, oj bardzo. Quote
Fusica Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Czekamy na relacje z Bazylowego życia i może jakieś nowe foty ??? Quote
Potter Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Teraz mam urwanie głowy, ale jeśli znajdę chwilę, to pojedziemy z Bazylem gdzieś do lasu, może będą jakieś nowe zdjęcia. Na razie jest wszystko o.k., czekamy na prognozowane ochłodzenie, żeby mu zrobić kastrację. Quote
Od-Nowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 do góry piękny Bazylek. dom potrzebny bardziej niż bardzo!! Quote
erka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Bazylek bardzo potrzebuje ciepłego domu na stere lata. Quote
Fusica Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No u nas dzisiaj właśnie się ochłodziło... U was też??? Czy to oznacza, ze Bazyl stał się dumnym posiadaczem "wydmuszek"???:evil_lol: No to będzie teraz podśpiewywał falsecikiem... Quote
Recommended Posts