Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O to ja tez z tych złych i nieidealnych :diabloti:
Zdecydowanie żywiej tu niż na Molosach i większy rozpi*dziaj :evil_lol:
A nić tak nie ożywia wieczrou jak awanturka na dogo :loveu:

A o psie to już nie bede pisać, bo to jak jakas mantra-cholernie fajny i tyle ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Dogo to najżywotniejsze forum chyba.Na żadnym innym nie dostaniesz odpowiedzi 2sek po napisaniu posta:evil_lol:

i to od ludzi znających się na KOMPLETNIE WSZYSTKIM :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']i to od ludzi znających się na KOMPLETNIE WSZYSTKIM :diabloti:
Piszesz o mnie, prawda? :loveu: :evil_lol:

Tak, teraz som dobrego rozmiaru. Zatwierdzam! :lol:

Jabłonna to ta Jabłonna koło Wawy? ;)

Posted

[quote name='asiak_kasia']i przede wszystkim są to osoby, które NIGDY nie popełniają ŻADNYCH błędów :diabloti:[/QUOTE]
To też o mnie :loveu:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Pffff... według niektórych posiadam własne kółko adoracyjne :diabloti: :lol:[/QUOTE]
Takie kółko to ważna rzecz! Też chcę takie :B-fly:

Posted

[quote name='Aleks89']O nie nie Amberówna.Kółko adoracji to mam ja.Pamiętasz ziele77?:lol:[/QUOTE]
Pamiętam. Ale na forum "miłośników" dobermanów raz po raz mi przypominano o kółeczku :evil_lol:

Kółeczko musi być doprawdy straszliwe skoro nikt z tych .... się nie połasił, żeby cokolwiek tu napisać :diabloti:

Posted

Trochę mi szkoda, że nie do końca rozumiem o czym piszecie, no może rozumiem, ale nie znam szczegółów i wnerwia mnie to:mad:

Posted

Mapi-spoko.Wsiąkniesz w to bagno szybciej niż w heroinę to zaczniesz ogarniać :lol: Mamy rożne tematy i często gęsto są dość kontrowersyjne co takim IDEALNYM cnotom się nie podoba i nad chcą hejtować:diabloti:Wtedy atakujemy jak stado i przepędzamy dewote:evil_lol: