Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yewcia1']Już najwyższy czas aby dla Łaci zaświeciło
Oby Słoneczko Właśnie Laćce przyświeciło !
Na razie jest koszmar z adopcjami .... :-(

Posted

klusek04 napisał(a):
Czy ktoś ją widział ostatnio?

Widzieć ją widuje Jest wciąż u tych ludzi, ale nie mogę sie do nich dostać.
P. Janusz zresztą też

Posted

Majaa napisał(a):
Widzieć ją widuje Jest wciąż u tych ludzi, ale nie mogę sie do nich dostać.
P. Janusz zresztą też

Łaciu tak bardzo potrzebujesz domku:-(

Posted

No,popieram w całej rozciągłości Bożene i resztę.Ale realnie patrząc to małe szanse żeby ktoś tak sobie przyszedł i ja po prostu wziął- no chyba że na wieś do budy, ale sami wiecie jak z ta wsią jest brrr wrogowi bym nie życzyła a co dopiero Łaciuni.Musiałaby choć na trochę na tymczas pójść, z ludźmi bardziej się oswoić i ucywlizować(tzn, zapewne ona nawet nie umie w domku mieszkać), no i wieści o niej byłyby wtedy na bieżąco.
No nic, pozostaje podnosić i liczyć na cud- cudzik , nawet jakiś malutki
:hmmmm: :modla:

Posted

VitisVini napisał(a):
No,popieram w całej rozciągłości Bożene i resztę.Ale realnie patrząc to małe szanse żeby ktoś tak sobie przyszedł i ja po prostu wziął- no chyba że na wieś do budy, ale sami wiecie jak z ta wsią jest brrr wrogowi bym nie życzyła a co dopiero Łaciuni.Musiałaby choć na trochę na tymczas pójść, z ludźmi bardziej się oswoić i ucywlizować(tzn, zapewne ona nawet nie umie w domku mieszkać), no i wieści o niej byłyby wtedy na bieżąco.
No nic, pozostaje podnosić i liczyć na cud- cudzik , nawet jakiś malutki
:hmmmm: :modla:

Tutaj po prostu się tak po psy przychodzi ! Bierze albo nie ! Jak bierze, to zaraz .... już za chwileczkę .... już za momencik.... zaraz się zacznie .... (kto pamięta Pankracego?)
A jak się nie bierze , to i tak znajdziemy choć część szczeniat ....
Szczerze wydalibyśmy Łaciunię na wieś, byle do dobrych warunków Czasami się zdarzają bardzo mądrzy gospodarze Pisałam: "Czasami"? Przesadziłam ! Zdarzyło mi się to raz tak naprawdę !

Posted

Ja nie rozumiem ludzi czasami ! Moze odwrotnie: coraz częściej stwierdzam, że coraz rzadziej ich rozumiem ...
Dzisiaj pojechałam pokazać chętnemu na adopcje psa Łaćkę .....
I kobieta stwierdziła, że Łacki nie wyda ! "Bo obie za sobą będą płakać !"
Faktem jest, że sunia wpatrzona jest w kobietę jak w obrazek Nie ruszy się na krok przy otwartej furtce ! No i Łaćka wyglada pięknie!!!! To kompletnie nie ten sam pies ..... ! Ma śliczną, błyszczącą sierść Jest odkarmiona, aż za bardzo !

Posted

yewcia1 napisał(a):
Maja a może ta pani da Łacce dom stały?
Czy tam się co nie co nie pozmieniało na lepsze?

No niby chce dać dom stały .....
Ale ja tej kobicie nie ufam do końca ..... Obawiam się, że za 2 miesiące znowu przyjdzie i będzie narzekać ....
Ehhh.... Chyba pojadę do niej spisać umowę adopcyjną ...... W sumie to nie mam wyboru ... Lepiej tak niż tkwić dalej tak jak tkwimy teraz ... Pies napewno jest zadowolony i wygląda świetnie !

Posted

Majaa napisał(a):
No niby chce dać dom stały .....
Ale ja tej kobicie nie ufam do końca ..... Obawiam się, że za 2 miesiące znowu przyjdzie i będzie narzekać ....
Ehhh.... Chyba pojadę do niej spisać umowę adopcyjną ...... W sumie to nie mam wyboru ... Lepiej tak niż tkwić dalej tak jak tkwimy teraz ... Pies napewno jest zadowolony i wygląda świetnie !

Oby się Łaciuni udało.