Gamba Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 No brać tą moją chrześnicę :evil_lol: Nie ma na co czekać, bo tylko jedna taka wyjątkowa Laćka jest ;) . No i plusem adopcji Laćki jest to,iż orzekopywanie i oranie ogródka jest zupełnie za darmo!Po co kopać szpadlem,męczyć się,pocić...absolutnie :shake: .Wystarczy zatrudnić Laćkę,piwko w łapę,leżaczek i można patrzeć jak robota pędzi z satysfakcją na laćkowym pyszczku! No to kto zatrudnia Lackę?? Szybko ludzie, szybko bo może was ktoś ubiec :roll: Quote
Majaa Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Gamba napisał(a): No i plusem adopcji Laćki jest to,iż orzekopywanie i oranie ogródka jest zupełnie za darmo!Po co kopać szpadlem,męczyć się,pocić...absolutnie :shake: .Wystarczy zatrudnić Laćkę,piwko w łapę,leżaczek i można patrzeć jak robota pędzi z satysfakcją na laćkowym pyszczku! No to kto zatrudnia Lackę?? Szybko ludzie, szybko bo może was ktoś ubiec :roll: Potwierdzam tego plusa ! Odpowiednie ukierunkowanie psa jest przeogromną pomocą ! Miałam kiedyś psiaka (emeryta zwolnionego ze służby z upływem lat) z zamiłowaniem do kopania, którego przez lata slużby utwierdzano, że kopanie to jego ulubione zajęcie :razz: Posadził ze mną setki roślin ! Mówiłam tylko "Misiu tutaj" i " Misiu stop, teraz kopiemy tutaj" Ale zasypywać jakoś nie chciał, ale ileż mieliśmy obopólnej radochy przy sadzeniu roślinek! Quote
Majaa Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Laćka już zapomniała o zabiegu ! Wypatruje domu!!!!!!!! Quote
Majaa Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Laćka się przypomina ! Miła sunia szuka domku ! Quote
KamaG Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wędruj Laćka na chwilę na początek szeregu potrzebujących psiaków! Quote
Gamba Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No i moja chrześnica doczekała się paru ogłoszeń :roll: Alegratka eOferty Animalia Bono-Polska Darmowe Ogłoszenia Ogłoszenia 4you Giełda.bai Giełda Ogłoszeń Pet World Zwierzęta.pilne.net Pineska.pl No i na Allegro poprzednio wystawiła ją Majka ! Quote
Majaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Gamba napisał(a):No i moja chrześnica doczekała się paru ogłoszeń :roll: No i na Allegro poprzednio wystawiła ją Majka ! Gamba wielkie dzięki Cały czas wystawiam laćkę na allegro Niestety zainteresowanie nikłe :-( Ale to się musi zmienić ! Quote
Gamba Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Nikłe,bo Laćka ma taki zwykły wygląd!Dla wiekszości ludzi jest zwyczajnie mało atrakcyjna ale nie dla dogomaniaków :oops: ;) A jak dalej będzie zerowe zainteresowanie no to się ją przefarbuje na kolorowo ;) i wtedy będzie taka niezwykła! Mtko jakie ja już głupoty piszę :evil_lol: Quote
Majaa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Gamba napisał(a):Nikłe,bo Laćka ma taki zwykły wygląd!Dla wiekszości ludzi jest zwyczajnie mało atrakcyjna ale nie dla dogomaniaków :oops: ;) A jak dalej będzie zerowe zainteresowanie no to się ją przefarbuje na kolorowo ;) i wtedy będzie taka niezwykła! Mtko jakie ja już głupoty piszę :evil_lol: Gamba pisz częściej takie "głupoty"! Twój optymizm jest zaraźliwy ! Ale z jednym się nie zgodzę Laćka naprawdę ma niezwykły wygląd mimo że jest szarobura i właściwie nijaka I w tej swojej nijakości jest niezwykła Przynajmniej dla mnie! Quote
Gamba Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No bo takie zwykłe szarobure kundlosy są najlepsze!;) A Laćka jest świetną dziewuszką z bardzo ciekawymi zainteresowaniami :lol: Quote
Majaa Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 yewcia1 napisał(a):łaciunia piękna psiunia:lol: :lol: :lol: i domeczku pilnie szuka! Quote
Majaa Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Siku wędruj na pierwszą Moze ktoś Cię wypatrzy ... Quote
Recommended Posts