Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No brać tą moją chrześnicę :evil_lol: Nie ma na co czekać, bo tylko jedna taka wyjątkowa Laćka jest ;) .
No i plusem adopcji Laćki jest to,iż orzekopywanie i oranie ogródka jest zupełnie za darmo!Po co kopać szpadlem,męczyć się,pocić...absolutnie :shake: .Wystarczy zatrudnić Laćkę,piwko w łapę,leżaczek i można patrzeć jak robota pędzi z satysfakcją na laćkowym pyszczku!
No to kto zatrudnia Lackę??
Szybko ludzie, szybko bo może was ktoś ubiec :roll:

Posted

Gamba napisał(a):

No i plusem adopcji Laćki jest to,iż orzekopywanie i oranie ogródka jest zupełnie za darmo!Po co kopać szpadlem,męczyć się,pocić...absolutnie :shake: .Wystarczy zatrudnić Laćkę,piwko w łapę,leżaczek i można patrzeć jak robota pędzi z satysfakcją na laćkowym pyszczku!
No to kto zatrudnia Lackę??
Szybko ludzie, szybko bo może was ktoś ubiec :roll:

Potwierdzam tego plusa ! Odpowiednie ukierunkowanie psa jest przeogromną pomocą ! Miałam kiedyś psiaka (emeryta zwolnionego ze służby z upływem lat) z zamiłowaniem do kopania, którego przez lata slużby utwierdzano, że kopanie to jego ulubione zajęcie :razz: Posadził ze mną setki roślin ! Mówiłam tylko "Misiu tutaj" i " Misiu stop, teraz kopiemy tutaj" Ale zasypywać jakoś nie chciał, ale ileż mieliśmy obopólnej radochy przy sadzeniu roślinek!

Posted

No i moja chrześnica doczekała się paru ogłoszeń :roll:

Alegratka
eOferty
Animalia
Bono-Polska
Darmowe Ogłoszenia
Ogłoszenia 4you
Giełda.bai
Giełda Ogłoszeń
Pet World
Zwierzęta.pilne.net
Pineska.pl

No i na Allegro poprzednio wystawiła ją Majka !

Posted

Gamba napisał(a):
No i moja chrześnica doczekała się paru ogłoszeń :roll:
No i na Allegro poprzednio wystawiła ją Majka !

Gamba wielkie dzięki
Cały czas wystawiam laćkę na allegro Niestety zainteresowanie nikłe :-(
Ale to się musi zmienić !

Posted

Nikłe,bo Laćka ma taki zwykły wygląd!Dla wiekszości ludzi jest zwyczajnie mało atrakcyjna ale nie dla dogomaniaków :oops: ;)
A jak dalej będzie zerowe zainteresowanie no to się ją przefarbuje na kolorowo ;) i wtedy będzie taka niezwykła!
Mtko jakie ja już głupoty piszę :evil_lol:

Posted

Gamba napisał(a):
Nikłe,bo Laćka ma taki zwykły wygląd!Dla wiekszości ludzi jest zwyczajnie mało atrakcyjna ale nie dla dogomaniaków :oops: ;)
A jak dalej będzie zerowe zainteresowanie no to się ją przefarbuje na kolorowo ;) i wtedy będzie taka niezwykła!
Mtko jakie ja już głupoty piszę :evil_lol:

Gamba pisz częściej takie "głupoty"! Twój optymizm jest zaraźliwy !

Ale z jednym się nie zgodzę Laćka naprawdę ma niezwykły wygląd mimo że jest szarobura i właściwie nijaka I w tej swojej nijakości jest niezwykła Przynajmniej dla mnie!