kkasiiiar Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Wczoraj rozmawiałam z Ania , Hela ma sie dobrze ja takie porcje jak Nowton (golden) ;) Jak zrobi sie ciemno i cicho to zaczyna zwiedzać dom . Była juz w ogrodzie i bawiła sie z nowym kolega . Na koty szczególnie nie reaguje. Ania prosi tylko o pokrycie połowy kosztów sterylizacji to i tak bardzo niewiele bo Helenka dostaje mega duzo miłosci ! Toyotko jak by udało sie Tobie przekonać kolejna kobietke zeby jej zrobiła wydarzenie byłoby super :) Quote
toyota Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Nie mam czasu kopiować wszystkiego z fb. Osoba, która dała Heli BDT nie porusza się na dogo. Jeśli ktoś jest ciekaw co u Heli, to może zaglądać na ten profil: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=725437790817438&set=pcb.725439314150619&type=1&theater Quote
toyota Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Hela bardzo nie lubi się fotografować, ale pozdrawia wszystkich ;) : Quote
Gabi79 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Zaglądam do Helenki po długiej nieobecności. Ona jest bardzo podobna do Cindy, która była u mnie w BDT, tylko niższa. Mam nadzieję, że znajdzie taki wspaniały domek jaki ma Cindunia!!! Quote
Recommended Posts