Jump to content
Dogomania

posokowiec BOB. Znaleziony w Swieta, jest bardzo chory - zasnal na zawsze [*]

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bob/Homer byl dzis z p.Ewa u weterynarza, poniewaz z jego lapami jest coraz gorzej. Wet stweirdzil, ze albo ratujemy lapy, albo nerki... Z ostatnich badan wynika, ze Homer ma anemie. Trzeba powtorzyc badania i zmodyfikowac troszke leczenie

Posted

Z Bobem/ Homerem jest zle
W poniedzialek p.Ewa pisala tak:
Zaczynamy się o Niego bardzo martwić ,bo od soboty są problemy z jedzeniem.W sobotę jeszcze zjadł na raty ,a w niedziele i dzisiaj już nie ,tylko parę ziarenek.Dzisiaj dałam nawet zwykłą karmę ,myslałam że lepiej zje ,ale nie .Dzisiaj też bidulek wymiotował . Teraz zjadł tylko pół marchewki a normalnie to zjadał całą i jeszcze chciał.
Pozdrawiam Ewa

w srode p.Ewa pisala tak:

Homerek dostał dzisiaj pierwszą kroplówke ,z jedzeniem jest różnie ,rano zjadł tylko pół kromeczki ,póżniej troszku zwymiotował żółcią.Na obiad ustawił sie do kolejki ale jak postawiłam miskę to powąchał i odszedł.Po dwóch godzinach zaproponowalam ponownie ,nie będę jadł ,a z ręki ? o tak i poszło.Wieczorem zjadł jeszcze troszku suchej karmy już samodzielnie .Jak się gramoli na fotel to patrzy czy jestem w pobliżu i czeka żebym Mu pomogła /tak mnie wykorzystuje już od dawna /.
Agnieszka przywiozła mi leki ,teraz Homer ma dosłownie garść leków.
Dzisiaj cały dzień moje życie kręciło się wokół Niego ,ale najważniesze że leki podane i nie jest głodny.
Pozdrawiam Ewa

Wyniki Homer ma zle, mam problem z wstawieniem, wiec jesli ktos ma mozliwosc je tu umiescic to bardzo prosze o pomoc (przesle na maila).

Dzis Homer wymiotuje i jest coraz slabszy...:(

Posted

Niestety nie ma szczegolnej poprawy. Pani Ewa robi wszystko co moze, zeby przemycic Homerowi cos do jedzenia i lekarstwa. Czasami sie uda, ale zazwyczaj wszystko zwymiotuje:(
mimo wszystko chec do zycia ma nadal i ustawia sie pod drzwiami czekajac na spacer

Posted

Pozegnanie Homera od Pani Ewy i Pana Marka

siedze i rycze

Homerku ,
dzisiaj zaświeciło słońce , które tak kochałeś i widać ono też Cie kochało bo zaświeciło żeby Cię jeszcze ogrzać i pożegnać .
Homerku ,
trafiając do nas stałeś się członkiem naszej rodziny , dbaliśmy o Ciebie najlepiej jak potrafiliśmy .Byłeś bardzo kochanym ,dzielnym i mądrym pieskiem .Walczyłeś z tą paskudną chorobą w ciszy i spokoju do końca,tak bardzo kochałeś życie .
Homerku ,
dzisiaj nadszedł ten dzień ,którego bardzo baliśmy się ,kiedy nas opuściłeś i potuptałeś na tych swoich biednych też chorych łapeczkach za
TĘCZOWY MOST .Bądż tam kochanie szczęśliwy.
W naszych sercach zostaniesz na zawsze ,
Ewa i Marek