bea100 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [B][I][COLOR="blue"] Na pożegnanie... Panie Boże, nie jestem aniołem, dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Panie Boże, powiedziałeś „Proście”, rzekłeś „Proście, a będzie wam dane”… Wiesz, że dziś po Tęczowym Moście szedł do Ciebie mój pies ukochany? Panie Boże, poznasz go z łatwością, miał sierść jedwabistą, cztery łapki, ogon, proszę, o Panie, zawołaj go głośno, bo miał w zwyczaju nie słuchać nikogo. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź mu jakąś osobę przyjazną, by głodny i smutny nie był i żeby przy kimś bezpiecznie mógł zasnąć. Panie Boże, a gdy tak się stanie, że i mnie zabrać stąd będzie trzeba, pozwól, by wyszedł mi na spotkanie, kiedy będę wędrować do nieba... Quote
bea100 Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Aga-ta napisał(a):Homer dzis zasnal na zawsze... juz nie cierpi... .... Bea chcialam zebys wiedziala... Dziękuję Aga-ta. Za wszysto co zrobiłaś dla staruszka. Odszedł z godnością i otoczony ciepłem. Za to wielki mój szacunek. Proszę przekaż serdeczności dla Państwa, którzy dali Mu dom, opiekę i serce. To nie był dla mnie bezosobowy Pies. Bardzo mi trudno coś napisać :-( Quote
phase Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Bardzo przykre. :(:( [*] Śpij kochany.... Quote
Aga-ta Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Dziekuje bardzo za te slowa i jeszcze raz Dziekuje Bardzo Za Pomoc Spij spokojnie piesku [*] Quote
mysza 1 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Bardzo mi przykro, byłam tutaj chociaż po cichu. Śpij sobie... (*) Quote
Aga-ta Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Dziekuje Myszko, ze bylas... Zapraszam Wszystkich na bazarek na splate dlugu za DT http://www.dogomania.pl/forum/threads/248664-HIT-nowa-ksiażka-Ewy-Chodakowskiej-spinacze-i-biżuteria-do-19-11-2013-godz-22?p=21531407#post21531407 Quote
Recommended Posts