ania75 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Śliczne te psiaki i takie uśmiechnięte - trzymaj się Maju... Quote
paula_t Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Maiu, jak wygląda kwestia długu po Ojejku? Ile jeszcze pieniążków do spłacenia zostało? Bobi jest obłędny! Trzeba malucha ogłaszać jak najszybciej. Quote
zozola77 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 duuuużo jeszcze wody upłynie....a ja myslę, ze i do końca zycia serce bedzie bolec..bo to była szczególna wieź ...trzymaj sie mocno niezły zwierzyniec masz....oby szybko udało sie je wyadoptować ... Quote
Maia Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 Już z tego co wiem są fundusze na pokrycie długu po Ojejku. Dziękuję Wam jeszcze raz za wsparcie finansowe i za dobre słowo Quote
Maia Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 U Rafcia świetnie, zapraszam na jego wątek, wstawiłam zdjęcia Rafika z psiego fryzjera. Rafcio po strzyżeniu wygląda jak inny pies. Jak go przywiozłam po strzyżeniu do domu, pozostałe psy go nie poznały:P wątek Rafika: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248545-Rafi-na-starość-samotny-i-nikomu-niepotrzebny-pilnie-szukam-DT-DS?p=22129619#post22129619[/url] Quote
Recommended Posts