Mazowszanka13 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Klaudus__']Niestety nie mają te nasze psiaki szczęścia... No,niektóre mają ;) Quote
__Lara Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Mazowszanka napisał(a):No,niektóre mają ;) Właśnie! :) Quote
ewu Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Klaudus__']Niestety nie mają te nasze psiaki szczęścia... Dzwoniłam do ds Smutka i wypytałam czemu Luna nie pojechała do domku pomimo miłości Pani z Krakowa( to był kontakt przez Rodzinę Smutka - Czarka). Zadecydowały względy racjonalne.... Z pieskiem miałaby wychodzić 10 -letnia dziewczynka a to zdecydowanie zbyt duży i silny psiak. Istniało zagrożenie ,że może się dziecku wyrwać i uciec a takiego ryzyka i narażenia psiaka na dramat nikt by nie chciał.... Quote
ewu Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 U Czarka wszystko super, rozrabia z Florką ile wlezie:) Quote
Lobaria Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='ewu']Dzwoniłam do ds Smutka i wypytałam czemu Luna nie pojechała do domku pomimo miłości Pani z Krakowa( to był kontakt przez Rodzinę Smutka - Czarka). Zadecydowały względy racjonalne.... Z pieskiem miałaby wychodzić 10 -letnia dziewczynka a to zdecydowanie zbyt duży i silny psiak. Istniało zagrożenie ,że może się dziecku wyrwać i uciec a takiego ryzyka i narażenia psiaka na dramat nikt by nie chciał....[/QUOTE] Czy ten domek chce innego psiaka? Quote
Lobaria Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Lunka, ale cisza u Ciebie, a Ty potrzebujesz pomocy i to szybko!!!! Quote
ewu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jestem u cudnej. Pani chciała pieska sprawdzonego do dzieci , myłlała potem o Karlosie ale Karlos ma dom... Quote
ewu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Luna jest przepiękna, może ją ponownie ogłosić na Kraków,Wrocław. Quote
Lobaria Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 W ubiegłym tygodniu byli bardzo fajni Państwo z Krakowa u Luny!!! Przyjechali, aby Ją poznać i ... zaiskrzyło :). Wizyta PA, którą przeprowadziła Agnieszka z fb - rewelacyjna !!! To Jej relacja, kopiuję z fb Luna będzie tam bardzo szczęśliwa. Przemili ludzie, prowadzący bardzo aktywny tryb życia, w którym Luna będzie im towarzyszyć, gdyż jak się dowiedziałam będą z nią jeździć wszędzie:) Jedno jest pewne nudzić się absolutnie nie będzie!!! Dodatkowo okazało się ,że z nowymi opiekunami Luny mam wspólnych znajomych i Lunka będzie się bawić ze znajomymi pieskami, a może nawet kiedyś się uda ,że również pobawi się z moim Brunem:) Jednym słowem mam szansę poznać Lunkę:):):) Przedtem jednak czeka Lunę sterylka... Quote
Avilia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Kochani moi :) Wielbiciele LUNKI :D Parę dni temu odbyło się spotkanie zainteresowanego domku z Krakowa z Lunką w hoteliku :) Zakochali się :) Wizyta była w piątek - wzorowa. Po sterylce suńka idzie do nowego domu!!! Quote
__Lara Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Avilia']Kochani moi :) Wielbiciele LUNKI :D Parę dni temu odbyło się spotkanie zainteresowanego domku z Krakowa z Lunką w hoteliku :) Zakochali się :) Wizyta była w piątek - wzorowa. Po sterylce suńka idzie do nowego domu!!! Co za wieści :D :D :D tylko takie chce się czytać codziennie :D :D :D Cioteczki, zajrzyjcie do staruszka Toro, któremu się deklaracje wykruszyły :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/209422-Staruszek-Toro-nie-ma-funduszy-na-hotel-Prosz%C4%99-Pom%C3%B3%C5%BC! Quote
Avilia Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='ewu']Co słychać u Luneczki? Lunka od poniedziałku w DS :) Tu foteczki: Quote
Mazowszanka13 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ma dom i psie towarzystwo na dodatek ! Lubię takie szczęśliwe zakończenia :) Quote
Klaudus__ Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Tytuł zatem można zmienić, bo straszy ;) Quote
Recommended Posts