Jump to content
Dogomania

Piękna Luna, niechciana, odebrana z wieszaka na ubrania - prosimy o pomoc i ds!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudus__']Niestety nie mają te nasze psiaki szczęścia...
Dzwoniłam do ds Smutka i wypytałam czemu Luna nie pojechała do domku pomimo miłości Pani z Krakowa( to był kontakt przez Rodzinę Smutka - Czarka).
Zadecydowały względy racjonalne.... Z pieskiem miałaby wychodzić 10 -letnia dziewczynka a to zdecydowanie zbyt duży i silny psiak.
Istniało zagrożenie ,że może się dziecku wyrwać i uciec a takiego ryzyka i narażenia psiaka na dramat nikt by nie chciał....

Posted

[quote name='ewu']Dzwoniłam do ds Smutka i wypytałam czemu Luna nie pojechała do domku pomimo miłości Pani z Krakowa( to był kontakt przez Rodzinę Smutka - Czarka).
Zadecydowały względy racjonalne.... Z pieskiem miałaby wychodzić 10 -letnia dziewczynka a to zdecydowanie zbyt duży i silny psiak.
Istniało zagrożenie ,że może się dziecku wyrwać i uciec a takiego ryzyka i narażenia psiaka na dramat nikt by nie chciał....[/QUOTE]

Czy ten domek chce innego psiaka?

Posted

W ubiegłym tygodniu byli bardzo fajni Państwo z Krakowa u Luny!!! Przyjechali, aby Ją poznać i ... zaiskrzyło :). Wizyta PA, którą przeprowadziła Agnieszka z fb - rewelacyjna !!!

To Jej relacja, kopiuję z fb

Luna będzie tam bardzo szczęśliwa. Przemili ludzie, prowadzący bardzo aktywny tryb życia, w którym Luna będzie im towarzyszyć, gdyż jak się dowiedziałam będą z nią jeździć wszędzie:) Jedno jest pewne nudzić się absolutnie nie będzie!!! Dodatkowo okazało się ,że z nowymi opiekunami Luny mam wspólnych znajomych i Lunka będzie się bawić ze znajomymi pieskami, a może nawet kiedyś się uda ,że również pobawi się z moim Brunem:)
Jednym słowem mam szansę poznać Lunkę:):):)

Przedtem jednak czeka Lunę sterylka...

Posted

Kochani moi :) Wielbiciele LUNKI :D

Parę dni temu odbyło się spotkanie zainteresowanego domku z Krakowa z Lunką w hoteliku :)
Zakochali się :) Wizyta była w piątek - wzorowa. Po sterylce suńka idzie do nowego domu!!!

Posted

[quote name='Avilia']Kochani moi :) Wielbiciele LUNKI :D

Parę dni temu odbyło się spotkanie zainteresowanego domku z Krakowa z Lunką w hoteliku :)
Zakochali się :) Wizyta była w piątek - wzorowa. Po sterylce suńka idzie do nowego domu!!!

Co za wieści :D :D :D tylko takie chce się czytać codziennie :D :D :D

Cioteczki, zajrzyjcie do staruszka Toro, któremu się deklaracje wykruszyły :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/209422-Staruszek-Toro-nie-ma-funduszy-na-hotel-Prosz%C4%99-Pom%C3%B3%C5%BC!

• 2 weeks later...