Beardedo Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Iza i Luna']jezioro takie maluchy? a kwarantanna?[/QUOTE] odp na fb :eviltong: Quote
Mani2000 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Powoli się zbieram po stracie Lilly,dziękuję wszystkim:) Decyzja podjęta,kupuję nowe 2 myszki;) Czyli w sumie będę miała już 3^^ Trzeba nazwać towarzyszki Minnie,jedna będzie zwać się Kiki,druga póki co..Nie wiem xD Pomożecie?:P Myślałam nad Molly(czyt.Moli),Izzie(czyt.Izi),Eska,Etna,Lola,Lenka;) Quote
Ever Black Rose Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Mani2000']Powoli się zbieram po stracie Lilly,dziękuję wszystkim:) Decyzja podjęta,kupuję nowe 2 myszki;) Czyli w sumie będę miała już 3^^ Trzeba nazwać towarzyszki Minnie,jedna będzie zwać się Kiki,druga póki co..Nie wiem xD Pomożecie?:P Myślałam nad Molly(czyt.Moli),Izzie(czyt.Izi),Eska,Etna,Lola,Lenka;)[/QUOTE] Super wieści :) A jeśli chodzi o imionka to bardzo podoba mi się Izzie :) Ja swoje myszki nazwałam Nela, Mela i Rose ,a jeśli chodzi o imię Eska też świetne (mój były westik miał tak na imię [*]) ,a imię Etna nosił dog [*] z hodowli mojej Bezusi, a i jeszcze Lola :* czyli imię mojego axolotl'a, widać ,ze masz gust do imion xD Quote
Cytrynaaaaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Mani, to świetnie. :) Mi podoba się z wymienionych przez Ciebie imiom Molly i Izzie. :) Quote
Mani2000 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Ever Black Rose']Super wieści :) A jeśli chodzi o imionka to bardzo podoba mi się Izzie :) Ja swoje myszki nazwałam Nela, Mela i Rose ,a jeśli chodzi o imię Eska też świetne (mój były westik miał tak na imię [*]) ,a imię Etna nosił dog [*] z hodowli mojej Bezusi, a i jeszcze Lola :* czyli imię mojego axolotl'a, widać ,ze masz gust do imion xD[/QUOTE] Izzie i Kiki <3 Podoba mi się też Toja i Tola,Tora i Tola, albo Tosia i Tola <3 Quote
Ever Black Rose Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Izzie i Kiki <3 wymiatają!!! Równie super są Tosia i Tola ~~~! Quote
Cytrynaaaaa Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Mani, i jak tam myszki? Możemy liczyć na jakieś zdjęcia? :D Quote
Beardedo Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='Mani2000']Izzie i Kiki <3 Podoba mi się też Toja i Tola,Tora i Tola, albo Tosia i Tola <3[/QUOTE] Oo to super ! Gratuluje nowych myszek , też będą białe ? :D Nazwij jedną Lolo :diabloti: Quote
Mani2000 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Nie ma jeszcze,ale na dniach:) Nie wiem jakie będą umaszczenia,ale liczę na łaciate :D Quote
Mani2000 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Zapraszam kobitki http://www.dogomania.pl/forum/threads/240876-Imi%C4%99-dla-myszek-szukam-pomocy! Quote
Mani2000 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 SĄ! 1.Malutka(dziecko,malutka kochana myszka) oswojona(!) myszka w brązowe plameczki.Dostała na imię <uwaga> TOSIA 2.Biała okropnie ruchliwa mycha,starsza od Tośki.Imię wybierane. Póki co,najbardziej podoba mi sie Melka<3 Quote
Cytrynaaaaa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Mani, to Twoja myszka, więc jeśli Tobie najbardziej podoba się Melka to tak ją nazwij, to przede wszystkim Twój wybór. :) Quote
Mani2000 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Cytrynaaaaa napisał(a):Mani, to Twoja myszka, więc jeśli Tobie najbardziej podoba się Melka to tak ją nazwij, to przede wszystkim Twój wybór. :) Melka..Melka do niej po prostu pasuje:) Tak samo do Tośki pasuje Milka,więc ma dwa imiona<3 Quote
Ever Black Rose Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Mani2000- jak tam myszki? =) Są zdjątka? Quote
Mani2000 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Jest Melka,tak zostaje. Krótkie opisy moich małych cudów. MELKA/MELA-Najbystrzejsza,sprytniejsza mysz na świecie.To samiczka,która szybko zaczyna się nudzić. Od początku jej pobytu u mnie,szuka tylko okazji na ucieczkę,której 2 razy uniknęłam. Jest biała,z czerwonymi oczkami.Śliczna,kochana,milusia.Okropnie ciekawska i odważna.Jej ulubionym miejscem w klatce jest tunel;) TOSIA-Najmniejsza z moich myszek,takie dziecko.Jest w 70 % oswojona.Traktuje Minnie jak swoją matkę,jak np.wyciągam Minnie,potem Tosię,idzie bez problemów na rękę,natomiast jak mam ją wziąć bez mamy(mama zostaje w klatce) to mała ucieka:D Dam wam zdjęcie jak jedzą razem sobie obok siebie kiedyś:) Jest łaciata,biało-brązowa z czarnymi oczami.Słodka,milutka,typowo do kochania mysia nie sprawiająca żadnych problemów poza tym,że wyrzuca jedzenie z miseczek,jak tego nie chce,zostawia to,co ona chce:D Zdjęcia jutro:* Quote
Cytrynaaaaa Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 No to pewnie się z nimi nie nudzisz tam. :D Czekamy na zdjęcia.:multi: Quote
Ever Black Rose Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Mani2000 napisał(a):Jest Melka,tak zostaje. Krótkie opisy moich małych cudów. MELKA/MELA-Najbystrzejsza,sprytniejsza mysz na świecie.To samiczka,która szybko zaczyna się nudzić. Od początku jej pobytu u mnie,szuka tylko okazji na ucieczkę,której 2 razy uniknęłam. Jest biała,z czerwonymi oczkami.Śliczna,kochana,milusia.Okropnie ciekawska i odważna.Jej ulubionym miejscem w klatce jest tunel;) TOSIA-Najmniejsza z moich myszek,takie dziecko.Jest w 70 % oswojona.Traktuje Minnie jak swoją matkę,jak np.wyciągam Minnie,potem Tosię,idzie bez problemów na rękę,natomiast jak mam ją wziąć bez mamy(mama zostaje w klatce) to mała ucieka:D Dam wam zdjęcie jak jedzą razem sobie obok siebie kiedyś:) Jest łaciata,biało-brązowa z czarnymi oczami.Słodka,milutka,typowo do kochania mysia nie sprawiająca żadnych problemów poza tym,że wyrzuca jedzenie z miseczek,jak tego nie chce,zostawia to,co ona chce:D Zdjęcia jutro:* Z tego co piszesz wiedzę ,że myszki są kochane :Cool!: A te opisy...:loveu: Jestem bardzo ciekawa co do wyglądu Tosi, jak i Meli- czekam niecierpliwie na zdjęcia Hmmm... Mela? takie imię jak mojej szczurki - lovely - ~~ Quote
Mani2000 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Oo,patrz jak trafiam w twój gust! Zostajesz wybrana na chrzesną Melci<3 ______ Teraz coś na co czekacie od lat..Uwaga,Panie i Panowie. MELKA!<aplaus> TOSIA<aplaus> Panny razem:D Więcej w kolejnym poście:D Quote
Mani2000 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Tak jak mówiłam,Minnie traktuje Tosię jak własne rodzone dziecko,dla udowodnienia proszę bardzo: Mela(Moje ukochane foto:D) Nie patrzcie na podkładki z Hanny Montany,podkładam je na noc,w strachu przed ucieczką!:D Ostatnie foto,bo nadmiar słodkości wam zaszkodzi!<3 Tosia(moje ukochane foto) Quote
Cytrynaaaaa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Pamiętam jak moja koleżanka kiedyś miała na wf myszki dwie i jej wyleciały na salę gimnastyczną podczas ćwiczeń. :D Quote
Recommended Posts