barb Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 barb napisał(a):Będę kciukować i czekać na wieści. arim napisał(a):trzymam już dziś kciukasy! Malgoska napisał(a):jej ..................trzymamy Doda_ napisał(a):ja tez trzymam kciukasy . . . !!! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
katarzyna09 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 ajlii prosiła mnie o wrzucenie zdjęć już kilka dni wcześniej,ale nie dałam rady,przepraszam :roll: Kciuki mocno zaciśnięte! :lol: Quote
bea100 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Katarzyna09 najpiękniej dziękuję za nowe zdjęcia Suzki :) A Wszystkim Przyjaciołom Suzki za pozytywne myśli i kciukanie :) Pogoda w W-wie fatalna, wali deszcz, czasem ze śniegiem- takie wielkie płaty...ciekawa jestem, czy mimo to państwo się wybiorą do Suzki dzisiaj? Quote
Malgoska Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 bea100 napisał(a):Katarzyna09 najpiękniej dziękuję za nowe zdjęcia Suzki :) A Wszystkim Przyjaciołom Suzki za pozytywne myśli i kciukanie :) Pogoda w W-wie fatalna, wali deszcz, czasem ze śniegiem- takie wielkie płaty...ciekawa jestem, czy mimo to państwo się wybiorą do Suzki dzisiaj? u nas pogoda podobna Quote
barb Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 W Przemyślu deszcz i wiatr ale bez śniegu. Quote
bea100 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 Jednak dotarli. No i po wizycie. Mili, ciepli ludzie, z doświadczeniem z psami, odpowiedzialni. Przyjechali z dzieckiem (całą rodziną). Takie wrażenie- że gdyby wizyta PO u nich wypadła OK to powierzyłybyśmy im Suzię. Suzka zachowała się fajnie, podeszła i dała się głaskać, położyła się obok stołu, potem towarzyszyła im w kuchni- jednym słowem jesteśmy z niej dumni. Ale czy serca im zagrały? Mają jeszcze wizytować inne psy- nawet jeśli nie wybiorą Suzi dadzą doskonały dom jakiemuś bezdomniakowi. No cóż, kciuki nadal wskazane. Czekamy na telefon z przemyślaną ich decyzją. Quote
barb Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Brzydka pogoda nie zniechęciła Państwa do wizyty.:lol: To też dobrze o nch świadczy.:lol: A więc kciukujemy nadal. ;) Quote
bea100 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 No są. Niestety. Właśnie dzwonili. Państwo wybrali starszą bezdomniaczkę gdzieś spod W-wy - jakąś bidę owczarkowatą - i ją adoptują. Dobrze, że taki dobry dom będzia miała. A nasza Suzka? znowu nie ma szczęścia... Quote
barb Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 bea100 napisał(a):No są. Niestety. Właśnie dzwonili. Państwo wybrali starszą bezdomniaczkę gdzieś spod W-wy - jakąś bidę owczarkowatą - i ją adoptują. Dobrze, że taki dobry dom będzia miała. A nasza Suzka? znowu nie ma szczęścia... Bardzo żałuję. :shake: Ważne, jest jednak i to że w nowym roku wreszcie coś drgnęło, że było zainteresowanie Suzanką. Dodamy nowe fotki do ogloszeń lub będziemy robić świeże. bea, czy udostępniasz Suzęe na fb ? Trzeba by też wyslać te nowe ladne zdjecia do Alojzyny i poprosić je żeby dodala na fb do albumiku Suzki na Psach z Olkusza. Quote
zerduszko Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Szkoda :( Ale wielki szacunek, ze Państwo zadzwonili. Olewanie jest tak powszechne :roll: Quote
Alojzyna Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 barb napisał(a):Trzeba by też wyslać te nowe ladne zdjecia do Alojzyny i poprosić je żeby dodala na fb do albumiku Suzki na Psach z Olkusza. nie trzeba :) już dodane ;) a ja zapraszam do częstego udostępniania albumu na fb - może tam znajdzie kogoś kto ją pokocha Quote
barb Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Alojzyna napisał(a):nie trzeba :) już dodane ;) a ja zapraszam do częstego udostępniania albumu na fb - może tam znajdzie kogoś kto ją pokocha Skąd wiedzialaś ? :roll: Malgoska napisał(a):Jej też się powiedzie. Na pewno. :lol: bea, wklejam link do wątku gdzie Raczyna obiecala kilka wyróznień ogloszeń. Moze wstawisz Suzkę ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/249984-Zasponsoruję-wyróżnienia-ogłoszeń-psiaków?p=21763121#post21763121 Quote
Alojzyna Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 barb napisał(a):Skąd wiedzialaś ? :roll: mam wątek Suzanki w subskrypcjach i od czasu do czasu go podczytuję ;) 1 Quote
barb Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 barb napisał(a): bea, wklejam link do wątku gdzie Raczyna obiecala kilka wyróznień ogloszeń. Moze wstawisz Suzkę ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/249984-Zasponsoruję-wyróżnienia-ogłoszeń-psiaków?p=21763121#post21763121 wkleilam Su w poście 11 ale musisz podać dane potrzebne do wyroznienia ogłoszenia Suzanki sms-em na tablicy. Alojzyna napisał(a):mam wątek Suzanki w subskrypcjach i od czasu do czasu go podczytuję ;) :lol: Quote
bea100 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 barb napisał(a):...bea, wklejam link do wątku gdzie Raczyna obiecala kilka wyróznień ogloszeń. Moze wstawisz Suzkę ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/249984-Zasponsoruję-wyróżnienia-ogłoszeń-psiaków?p=21763121#post21763121 Pięknie dziękuję, że pomyślałaś i o Suzce :buzi:. Jej teraz dom już bardzo potrzebny i jest gotowa na swój dom- a to zwiększa jej szanse :) Bardzo piękna ta inicjatywa Raczyny :loveu: Quote
bea100 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Alojzyna napisał(a):mam wątek Suzanki w subskrypcjach i od czasu do czasu go podczytuję ;) Dziękuję serdecznie Alojzyna :loveu: Quote
arim Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 http://www.dogomania.pl/forum/threads/249528-OG%C5%81OSZENIOWY-dla-DT-mestudio-20-og%C5%82-3-z%C5%82-do13-1-2014-godz-22-00/page31 Bea,podaj tam proszę Su do ogłoszeń.Mam tam jeszcze 2 pakiety- jeden niech idzie dla Su. Zaraz tam napiszę. Quote
Recommended Posts