Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barb napisał(a):
Będę kciukować i czekać na wieści.

arim napisał(a):
trzymam już dziś kciukasy!

Malgoska napisał(a):
jej ..................trzymamy

Doda_ napisał(a):
ja tez trzymam kciukasy . . . !!!

:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Katarzyna09 najpiękniej dziękuję za nowe zdjęcia Suzki :)
A Wszystkim Przyjaciołom Suzki za pozytywne myśli i kciukanie :)

Pogoda w W-wie fatalna, wali deszcz, czasem ze śniegiem- takie wielkie płaty...ciekawa jestem, czy mimo to państwo się wybiorą do Suzki dzisiaj?

Posted

bea100 napisał(a):
Katarzyna09 najpiękniej dziękuję za nowe zdjęcia Suzki :)
A Wszystkim Przyjaciołom Suzki za pozytywne myśli i kciukanie :)

Pogoda w W-wie fatalna, wali deszcz, czasem ze śniegiem- takie wielkie płaty...ciekawa jestem, czy mimo to państwo się wybiorą do Suzki dzisiaj?

u nas pogoda podobna

Posted

Jednak dotarli.
No i po wizycie. Mili, ciepli ludzie, z doświadczeniem z psami, odpowiedzialni. Przyjechali z dzieckiem (całą rodziną).
Takie wrażenie- że gdyby wizyta PO u nich wypadła OK to powierzyłybyśmy im Suzię.
Suzka zachowała się fajnie, podeszła i dała się głaskać, położyła się obok stołu, potem towarzyszyła im w kuchni- jednym słowem jesteśmy z niej dumni.
Ale czy serca im zagrały? Mają jeszcze wizytować inne psy- nawet jeśli nie wybiorą Suzi dadzą doskonały dom jakiemuś bezdomniakowi.
No cóż, kciuki nadal wskazane. Czekamy na telefon z przemyślaną ich decyzją.

Posted

No są. Niestety. Właśnie dzwonili. Państwo wybrali starszą bezdomniaczkę gdzieś spod W-wy - jakąś bidę owczarkowatą - i ją adoptują. Dobrze, że taki dobry dom będzia miała.
A nasza Suzka? znowu nie ma szczęścia...

Posted

bea100 napisał(a):
No są. Niestety. Właśnie dzwonili. Państwo wybrali starszą bezdomniaczkę gdzieś spod W-wy - jakąś bidę owczarkowatą - i ją adoptują. Dobrze, że taki dobry dom będzia miała.
A nasza Suzka? znowu nie ma szczęścia...

Bardzo żałuję. :shake: Ważne, jest jednak i to że w nowym roku wreszcie coś drgnęło, że było zainteresowanie Suzanką. Dodamy nowe fotki do ogloszeń lub będziemy robić świeże. bea, czy udostępniasz Suzęe na fb ? Trzeba by też wyslać te nowe ladne zdjecia do Alojzyny i poprosić je żeby dodala na fb do albumiku Suzki na Psach z Olkusza.

Posted

barb napisał(a):
Trzeba by też wyslać te nowe ladne zdjecia do Alojzyny i poprosić je żeby dodala na fb do albumiku Suzki na Psach z Olkusza.

nie trzeba :) już dodane ;)

a ja zapraszam do częstego udostępniania albumu na fb - może tam znajdzie kogoś kto ją pokocha

Posted

Alojzyna napisał(a):
nie trzeba :) już dodane ;)

a ja zapraszam do częstego udostępniania albumu na fb - może tam znajdzie kogoś kto ją pokocha

Skąd wiedzialaś ? :roll:

Malgoska napisał(a):
Jej też się powiedzie. Na pewno.

:lol:

bea, wklejam link do wątku gdzie Raczyna obiecala kilka wyróznień ogloszeń. Moze wstawisz Suzkę ?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249984-Zasponsoruję-wyróżnienia-ogłoszeń-psiaków?p=21763121#post21763121

Posted

barb napisał(a):

bea, wklejam link do wątku gdzie Raczyna obiecala kilka wyróznień ogloszeń. Moze wstawisz Suzkę ?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249984-Zasponsoruję-wyróżnienia-ogłoszeń-psiaków?p=21763121#post21763121

wkleilam Su w poście 11 ale musisz podać dane potrzebne do wyroznienia ogłoszenia Suzanki sms-em na tablicy.

Alojzyna napisał(a):
mam wątek Suzanki w subskrypcjach i od czasu do czasu go podczytuję ;)

:lol:

Posted

barb napisał(a):
...bea, wklejam link do wątku gdzie Raczyna obiecala kilka wyróznień ogloszeń. Moze wstawisz Suzkę ?

Pięknie dziękuję, że pomyślałaś i o Suzce :buzi:.
Jej teraz dom już bardzo potrzebny i jest gotowa na swój dom- a to zwiększa jej szanse :)
Bardzo piękna ta inicjatywa Raczyny :loveu: