arim Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Kibicuję Su z całego serca w jej walce o DS.Już teraz ,tak było blisko,jak nigdy indziej:angryy: Widocznie to jeszcze nie ten domek. Quote
bea100 Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 Dzięki za to, że jesteście przy Suzce :loveu: Faktycznie było bliziutko... Ale te odwiedziny nam z ajlii pokazały, że praca socjalizacyjna nie poszła w las i że Suzia jest już w pełni adopcyjną suką- a to też bardzo ważne. Oczywiście nie jest to suczka dla wszystkich (a dla wrażliwców co ją poprowadzą sercem ), ale to było wiadomo od początku. Jestem dumna z postępów jakie zrobiła Suzka i z tego jak pięknie się pokazała u tych ludzi. Quote
bea100 Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 Miałam zapytanie z ogłoszenia o "wielkość psa" , odpowiedziałam i cisza...znowu cisza :shake: Quote
bea100 Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 Zamówiłam i opłaciłam Suzance nowy pakiet 50 ogłoszeń na woj. mazowieckie na bazarku u Juldan. Quote
barb Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 bea100 napisał(a):Zamówiłam i opłaciłam Suzance nowy pakiet 50 ogłoszeń na woj. mazowieckie na bazarku u Juldan. Dawno nie zaglądalam do Suzanki ale rzadko bywalam na dogo. A ostatnie ogloszenia na jakie byly wojewodztwo ? Quote
bea100 Posted March 29, 2014 Author Posted March 29, 2014 barb napisał(a):Dawno nie zaglądalam do Suzanki ale rzadko bywalam na dogo. A ostatnie ogloszenia na jakie byly wojewodztwo ? Na łódzkie i małopolskie chyba (teraz chciałam na mazowieckie dać znowu) ale poczekaj kochana, u Juldan też dzisiaj wstrzymałam ogłoszenia Suzanki...do piątku plizzz...ale nic więcej już nie napiszę tylko tyle, że Suzia jedzie z wizytą do Łodzi ale ciiii na wątku by nie zapeszyć znowu ;) Quote
katarzyna09 Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Może tym razem....ściskam z całych sił :-) Quote
bea100 Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 No to Suzka już jedzie do DS, a nie ma daleko. Nic nie opisywałam ale teraz napiszę. Było inaczej, na naszych warunkach ta adopcja. Bo wcześniej Suzka pojechała do Łodzi na przedmieścia z wizytą: dom, rodzina, suczka ze schronu zabrana 5 lat temu. Warunki doskonałe. Suzka zachowywała się wzorowo, bardzo się jej podobało, aż nie chciała wracać tak było jej fajnie ;). Wszyscy musieli wszystko przemyśleć no i dzisiaj jej nowa rodzina przyjechała po nią do ajlii. Suzka wiedziała, że wyjeżdża. Czekała przy furtce. W jakiś tajemny sposób wiedziała. Pojechała z karmą i kennelem i całym swoim dobytkiem. Oby pierwsze dni były spokojne i dobre...kciuki cały czas potrzebne! I tak to kiedyś nieadopcyjny pies po latach, już zdrowy, znalazł swój pierwszy prawdziwy dom i mogę napisać, że sam sobie go wybrał...:loveu: I oby to był psioszczęśliwy koniec tej całej historii Suzanki Olkuszanki! Chciałabym ogromnie podziękować wszystkim dobrym duszom, które były przy Su i pomagały i wspierały i były :loveu: Quote
bea100 Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Oddzielne. Moje największe i najserdeczniejsze podziękowania dla ajlii i jubu- za serca wielkie i staranie i za uratowanie Suzce życia i za wszystko- bez Nich nic by się nie udało. Suzka zawsze ma u Nich drzwi otwarte, zawsze może wrócić, będziemy sprawdzać wszystko bo Suzka mieszka teraz nie daleko. Co ja mogę więcej napisać? AJLII, JUBU, DZIĘKUJĘ WAM KOCHANI !!! Quote
zerduszko Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Ale wieści :laola: bea100 naj podziękowania nalezą się Tobie, że dałaś jej szanse :multi: Quote
bea100 Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='zerduszko']Ale wieści :laola: bea100 naj podziękowania nalezą się Tobie, że dałaś jej szanse :multi: Ja się tylko zakochałam w jej oczach kiedyś na zdjęciu a bez dobrych ludzi wokoło i także Waszej tu pomocy - nic bym nie zdziałała. Ale teraz czekajmy na wieści z nowego DS...dzisiaj już nie, ale jutro tam wieczorkiem zadzwonię... Quote
Malgoska Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 ależ cudne zakończenie czekamy na wieści może jakieś zdjęcia z nowego domku i trzymamy żeby wszystko się ułozyło po myśli Su. Quote
bea100 Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 [quote name='Malgoska']ależ cudne zakończenie czekamy na wieści może jakieś zdjęcia z nowego domku i trzymamy żeby wszystko się ułozyło po myśli Su.[/QUOTE] Nie wiem co będzie ze zdjęciami...zapytam jutro telefonicznie bo mam kontakt wyłącznie telefoniczny a nie mailowy. A Suzanka ? Odjeżdżała jak do swojej rodziny i to mnie uspokaja. Chyba wiedziała najlepiej jaki domek ma wybrać- mam taką nadzieję ;) Na razie- kciuki nadal trzymane za te pierwsze godziny i dni w DS... Quote
malawaszka Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 :multi: hura huraaa POWODZENIA I SZCZĘŚCIA SUZANKO!!! :laola: Quote
katarzyna09 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Rozmawiałam z ajli,nie do uwierzenia...!Trafił się pannie świetny domek :lol: Quote
bea100 Posted April 5, 2014 Author Posted April 5, 2014 Dzwoniłam i rozmawiałam, Suzka jakby u siebie od zawsze, starsza suczka domowniczka jest jej przewodnikiem ( a to pewna siebie ale łagodna suka), noc minęła spokojnie i Suzka przespała ją na swoim posłanku a rano po ósmej przyszła na piętro do sypialni poprosić o wypuszczenie na ogród. Ma apetyt. Kotka rezydentka (też znajda) ją przywitała ocieraniem się o łapy Suzki- kotka przyjęła ją do swego stada a wiemy jak Suzka potrzebuje swego kota ;). Suzka radosna. Została dzisiaj wyczesana pięknie. Pierwsza noc i pierwszy dzień- doskonale :) Ze zdjęciami będzie problem, może córka dorosła coś zaradzi. Oby tak dalej...kciuki zaciśnięte i proszę nie puszczać... Quote
bea100 Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Mam zdjęcia Suzki z nowego domku- pokrętnie tzn. przez córkę państwa się udało zdobyć ale są- wszystko dobrze, dzwoniłam- obie z Mają (rezydentką ze schroniska) są nierozłączne :) Kto pomoże mi te zdjęcia zamieścić tutaj? Maila plizzz Quote
bea100 Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Pięknie dziękuję zerduszko- myślę, że wszyscy tu bardzo ciekawi jak Suzia w nowym DS :) Pierwsze dwa zdjęcia wysłałam do Ciebie i jako pierwsze zamieść proszę- to zdjęcia "pożegnalne" jeszcze z DT. Quote
Recommended Posts