Jump to content
Dogomania

HULA - starsza psinka - skazana na zapomnienie??? Znalazła DS :)

Recommended Posts

Posted

Emiś, dzięki:loveu:

Mam złe wieści - [B]Hula musi natychmiast opuścić dt[/B]. /okazał się... hm... mało odpowiedzialny/. Dziewczynka ma miejsce u Pani Anetki / wielkie dzięki :loveu:/ na miejsce Karlosa, który dziś będzie już w swoim domku.
[B]
Pilnie potrzebny transport ze Sosnowca do Wieliczki[/B] !!!!

To jest taka malizna, że moźe jechać autobusem / są z Sosnowca do Krakowa, nawet w niedzielę/. Ja jestem za daleko - w Koninie.

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff... [B]Hulaszcze[/B] ma już transprt, dzięki[B] Emiś[/B] / Jej przyjaciół/ i [B]AtaO [/B]- dziękujemy !!! :Rose:

Jutro opuści nieszczęsny dt i pojedzie do Pani Anetki, czyli w dobre ręce :loveu:

Posted

[quote name='Lobaria']Uff... [B]Hulaszcze[/B] ma już transprt, dzięki[B] Emiś[/B] / Jej przyjaciół/ i [B]AtaO [/B]- dziękujemy !!! :Rose:

Jutro opuści nieszczęsny dt i pojedzie do Pani Anetki, czyli w dobre ręce :loveu:[/QUOTE]

Lobaria, a co to za dt, napisz więcej proszę. Warto innych przestrzegać.

Posted

[B]Niestety, transport się wykruszył - szukamy pilnie dalej !!!![/B]

[B]Z Sosnowca do Krakowa są autobusy, potem pomógłby w transporcie do Wieliczki Wojtuś... [/B]

Ja jestem za daleko, aby móc zawieźć maleńką...

Posted

[quote name='Lobaria'][B]Niestety, transport się wykruszył - szukamy pilnie dalej !!!![/B]

[B]Z Sosnowca do Krakowa są autobusy, potem pomógłby w transporcie do Wieliczki Wojtuś... [/B]

Ja jestem za daleko, aby móc zawieźć maleńką...[/QUOTE]

Podniosę...

Posted

Hula wczoraj opuściła DT u Dominiki i obecnie przebywa w hoteliku u p. Anety.
A to fotka z wczorajszej podróży :

[IMG]http://i48.tinypic.com/k2fr13.jpg[/IMG]

Posted

Mamy pierwsze wieści z hoteliku:

Dziewczyna jest bardzo grzeczna.
Nie ma w niej ani kszty dominacji.
Jak je i podchodzi któryś z czworonożnych kolegów - grzecznie się odsuwa oddając czy to karmę czy to przysmaki.
Także dziewczyna jak najbardziej grzeczna.
Możemy być z Niej dumni :D

Czyli zupełnie co innego niż w DT...

Posted

[quote name='Avilia']Mamy pierwsze wieści z hoteliku:

Dziewczyna jest bardzo grzeczna.
Nie ma w niej ani kszty dominacji.
Jak je i podchodzi któryś z czworonożnych kolegów - grzecznie się odsuwa oddając czy to karmę czy to przysmaki.
Także dziewczyna jak najbardziej grzeczna.
Możemy być z Niej dumni :D

Czyli zupełnie co innego niż w DT...[/QUOTE]

:o :o :o

Czy będą dostępne jakieś nowe zdjęcia Huli? Dobrze by było ponowić ogłoszenia.

Posted

[quote name='__Lara']:o :o :o

Czy będą dostępne jakieś nowe zdjęcia Huli? Dobrze by było ponowić ogłoszenia.[/QUOTE]

Pewnie, że będą.
Trzeba Makilę tu ściągnąć.

Posted

[quote name='__Lara']Lobaria, a co to za dt, napisz więcej proszę. Warto innych przestrzegać.[/QUOTE]

no własnie, zeby się ktoś inny nie naciął. Chyba ze dt całkiem zrezygnuje z bycia dt po tak nieudanej próbie?....
Czy to ta pani i 28 kotów?

Posted

[quote name='malagos']no własnie, zeby się ktoś inny nie naciął. Chyba ze dt całkiem zrezygnuje z bycia dt po tak nieudanej próbie?....
Czy to ta pani i 28 kotów?[/QUOTE]

Nie, w tym dt była tylko jedna sunia

Posted

Bardzo sympatyczna psina.

Bez problemu dogaduje się z innymi lokatorami.
Jedyne czym mnie zaszokowała, to swoją skocznością.
Wyskoczyła mi w kuchni na blat :crazyeye: i zeżarła kurczaka :mad:

Posted

[quote name='Makila']Bardzo sympatyczna psina.

Bez problemu dogaduje się z innymi lokatorami.
Jedyne czym mnie zaszokowała, to swoją skocznością.
Wyskoczyła mi w kuchni na blat :crazyeye: i zeżarła kurczaka :mad:[/QUOTE]

O matko! Haha :D Kto by pomyślał "babulinka" :D

Posted

[quote name='asiuniab']to może ona coś z zająca ma??? a tak na serio, to bardzo wysoko wskoczyła:crazyeye::crazyeye:[/QUOTE]

Hehe, skąd ja to znam :) moja Megi potrafi mi wskoczyć w ramiona, a jestem wysoką osobą (mam 175cm) :D

Posted

Makila, jak będziesz miała chwilę to cyknij coś naszej Pannie :)

Będziesz się jakoś niedługo wybierała do weta? Trzeba by Hulkę zaszczepić i założyć książeczkę, ach no i chip. Może od razu badanie krwi by się jej zrobiło. Bo jeżeli nie byłoby przeciwskazań to trzeba by dziewczę ciachnąć.

Posted

U weta jestem prawie codziennie.
Mam kilka bardzo starych psiaków które wymagają leczenia, także Hula będzie musiała poczekać w kolejce do weta ;)

Co do sterylizacji to przy obecnej ilości psiaków nie dam rady z nią jechać, ponieważ nie mam na to czasu a wet u którego leczę za sterylkę Huli wziąłby 250 - 300 zł

Posted

[quote name='Makila']U weta jestem prawie codziennie.
Mam kilka bardzo starych psiaków które wymagają leczenia, także Hula będzie musiała poczekać w kolejce do weta ;)

Co do sterylizacji to przy obecnej ilości psiaków nie dam rady z nią jechać, ponieważ nie mam na to czasu a wet u którego leczę za sterylkę Huli wziąłby 250 - 300 zł[/QUOTE]
a w marcu nie są tańsze kastracje i sterylizacje???

Posted

Są tańsze ale nie we wszystkich lecznicach.
Ja zawsze na sterylkę albo kastrację jeżdżę gdzie indziej, ale tam w jedną stronę mam 20km przez najbardziej zakorkowaną część Krakowa. Taki wypad zajmuje mi z dojazdem około 4 godz. Tam sterylizacja Huli kosztowałaby około 130 max 150 zł