Lobaria Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Emiś, dzięki:loveu: Mam złe wieści - [B]Hula musi natychmiast opuścić dt[/B]. /okazał się... hm... mało odpowiedzialny/. Dziewczynka ma miejsce u Pani Anetki / wielkie dzięki :loveu:/ na miejsce Karlosa, który dziś będzie już w swoim domku. [B] Pilnie potrzebny transport ze Sosnowca do Wieliczki[/B] !!!! To jest taka malizna, że moźe jechać autobusem / są z Sosnowca do Krakowa, nawet w niedzielę/. Ja jestem za daleko - w Koninie. Quote
Lobaria Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Uff... [B]Hulaszcze[/B] ma już transprt, dzięki[B] Emiś[/B] / Jej przyjaciół/ i [B]AtaO [/B]- dziękujemy !!! :Rose: Jutro opuści nieszczęsny dt i pojedzie do Pani Anetki, czyli w dobre ręce :loveu: Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='Lobaria']Uff... [B]Hulaszcze[/B] ma już transprt, dzięki[B] Emiś[/B] / Jej przyjaciół/ i [B]AtaO [/B]- dziękujemy !!! :Rose: Jutro opuści nieszczęsny dt i pojedzie do Pani Anetki, czyli w dobre ręce :loveu:[/QUOTE] Lobaria, a co to za dt, napisz więcej proszę. Warto innych przestrzegać. Quote
Lobaria Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [B]Niestety, transport się wykruszył - szukamy pilnie dalej !!!![/B] [B]Z Sosnowca do Krakowa są autobusy, potem pomógłby w transporcie do Wieliczki Wojtuś... [/B] Ja jestem za daleko, aby móc zawieźć maleńką... Quote
__Lara Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 [quote name='Lobaria'][B]Niestety, transport się wykruszył - szukamy pilnie dalej !!!![/B] [B]Z Sosnowca do Krakowa są autobusy, potem pomógłby w transporcie do Wieliczki Wojtuś... [/B] Ja jestem za daleko, aby móc zawieźć maleńką...[/QUOTE] Podniosę... Quote
AtaO Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Hula wczoraj opuściła DT u Dominiki i obecnie przebywa w hoteliku u p. Anety. A to fotka z wczorajszej podróży : [IMG]http://i48.tinypic.com/k2fr13.jpg[/IMG] Quote
asiuniab Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 dlaczego ludzie są tak nieodpowiedzialni i wciąż zawodzą i tak zawiedzionego psa:( Quote
Avilia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Mamy pierwsze wieści z hoteliku: Dziewczyna jest bardzo grzeczna. Nie ma w niej ani kszty dominacji. Jak je i podchodzi któryś z czworonożnych kolegów - grzecznie się odsuwa oddając czy to karmę czy to przysmaki. Także dziewczyna jak najbardziej grzeczna. Możemy być z Niej dumni :D *** Czyli zupełnie co innego niż w DT... Quote
__Lara Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Avilia']Mamy pierwsze wieści z hoteliku: Dziewczyna jest bardzo grzeczna. Nie ma w niej ani kszty dominacji. Jak je i podchodzi któryś z czworonożnych kolegów - grzecznie się odsuwa oddając czy to karmę czy to przysmaki. Także dziewczyna jak najbardziej grzeczna. Możemy być z Niej dumni :D *** Czyli zupełnie co innego niż w DT...[/QUOTE] :o :o :o Czy będą dostępne jakieś nowe zdjęcia Huli? Dobrze by było ponowić ogłoszenia. Quote
Avilia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='__Lara']:o :o :o Czy będą dostępne jakieś nowe zdjęcia Huli? Dobrze by było ponowić ogłoszenia.[/QUOTE] Pewnie, że będą. Trzeba Makilę tu ściągnąć. Quote
asiuniab Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 widać po Huli, że to kulturalna osóbka:) Quote
malagos Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='__Lara']Lobaria, a co to za dt, napisz więcej proszę. Warto innych przestrzegać.[/QUOTE] no własnie, zeby się ktoś inny nie naciął. Chyba ze dt całkiem zrezygnuje z bycia dt po tak nieudanej próbie?.... Czy to ta pani i 28 kotów? Quote
Lobaria Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='malagos']no własnie, zeby się ktoś inny nie naciął. Chyba ze dt całkiem zrezygnuje z bycia dt po tak nieudanej próbie?.... Czy to ta pani i 28 kotów?[/QUOTE] Nie, w tym dt była tylko jedna sunia Quote
__Lara Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='Avilia']Pewnie, że będą. Trzeba Makilę tu ściągnąć.[/QUOTE] Cioteczko Makila, ujawnij się :) Quote
Makila Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ujawniam się :eviltong: :lol: Zdjęcia będą jak znajdę 5 minut wolnego czasu ;) Przy szczeniakach mam tyle roboty, że nie wyrabiam :shake: Quote
Makila Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Bardzo sympatyczna psina. Bez problemu dogaduje się z innymi lokatorami. Jedyne czym mnie zaszokowała, to swoją skocznością. Wyskoczyła mi w kuchni na blat :crazyeye: i zeżarła kurczaka :mad: Quote
Avilia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Makila']Bardzo sympatyczna psina. Bez problemu dogaduje się z innymi lokatorami. Jedyne czym mnie zaszokowała, to swoją skocznością. Wyskoczyła mi w kuchni na blat :crazyeye: i zeżarła kurczaka :mad:[/QUOTE] O matko! Haha :D Kto by pomyślał "babulinka" :D Quote
Makila Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ta "babulinka" nie jednego młodego by przeskoczyła. Albo nie jest taka stara jak myślicie, albo mega wysportowana :lol: Quote
asiuniab Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 to może ona coś z zająca ma??? a tak na serio, to bardzo wysoko wskoczyła:crazyeye::crazyeye: Quote
__Lara Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 [quote name='asiuniab']to może ona coś z zająca ma??? a tak na serio, to bardzo wysoko wskoczyła:crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Hehe, skąd ja to znam :) moja Megi potrafi mi wskoczyć w ramiona, a jestem wysoką osobą (mam 175cm) :D Quote
Avilia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Makila, jak będziesz miała chwilę to cyknij coś naszej Pannie :) Będziesz się jakoś niedługo wybierała do weta? Trzeba by Hulkę zaszczepić i założyć książeczkę, ach no i chip. Może od razu badanie krwi by się jej zrobiło. Bo jeżeli nie byłoby przeciwskazań to trzeba by dziewczę ciachnąć. Quote
Makila Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 U weta jestem prawie codziennie. Mam kilka bardzo starych psiaków które wymagają leczenia, także Hula będzie musiała poczekać w kolejce do weta ;) Co do sterylizacji to przy obecnej ilości psiaków nie dam rady z nią jechać, ponieważ nie mam na to czasu a wet u którego leczę za sterylkę Huli wziąłby 250 - 300 zł Quote
asiuniab Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Makila']U weta jestem prawie codziennie. Mam kilka bardzo starych psiaków które wymagają leczenia, także Hula będzie musiała poczekać w kolejce do weta ;) Co do sterylizacji to przy obecnej ilości psiaków nie dam rady z nią jechać, ponieważ nie mam na to czasu a wet u którego leczę za sterylkę Huli wziąłby 250 - 300 zł[/QUOTE] a w marcu nie są tańsze kastracje i sterylizacje??? Quote
Makila Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Są tańsze ale nie we wszystkich lecznicach. Ja zawsze na sterylkę albo kastrację jeżdżę gdzie indziej, ale tam w jedną stronę mam 20km przez najbardziej zakorkowaną część Krakowa. Taki wypad zajmuje mi z dojazdem około 4 godz. Tam sterylizacja Huli kosztowałaby około 130 max 150 zł Quote
Recommended Posts