Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie,pojawiła sie szansa dla Myszki na domek!! Ale w Niemczech. Potrzebne sa pieniazki na wyrobienie paszportu i na transport do Poznania! Myszka moze juz jechac w ten piatek co bedzie,ale niemamy pieniążków!! To moze byc dla niej jedyna taka okazja. Bardzo prosze o wsparcie!!

FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
ul. Naruszewicza 15/179
93-161 ŁÓDŹ
Konto Fundacji:
Bank PKO BP 22 1020 3408 0000 4902 0174 2246

Albo najlepiej wpłacic na moje konto osobiste albo dac mi do reki (ci co mi ufają) to bedzie szybciej.

Posted

Pani osobiscie przyjedzie po sunie z Niemczech do Poznania,to chyba wystarczajacy koszt. A to nam zalezy zeby sunia znalazła domek,pani moze sobie przeciez wziasc równie dobrze innego psa.Pani jest sprawdzona.

Posted

prosze pomozcie!! to moze byc dla Myszki jedyna taka okazja!! :(
Ja zaoferowalam juz pomoc Ani i wplace jej na Myszke tyle ile bede mogla...

Posted

Aniu, dokładam 100,- ale do piątku przekaz ci nie dojdzie. Co robić? Konta nie posiadam.
Jak domek sprawdzony to nie ma się nad czym zastanawiać , tylko kuc żelazo póki gorące.

Posted

szajbus napisała:

Aniu, dokładam 100,- ale do piątku przekaz ci nie dojdzie. Co robić? Konta nie posiadam.
Jak domek sprawdzony to nie ma się nad czym zastanawiać , tylko kuc żelazo póki gorące.

Super!! Dziekuje :Rose:

Hala napisała:
a w Poznaniu to gdzie się spotkacie? Macie jakieś umówione miejsce? :cool3: Bo jakby co..

zapewnie kolo dworca PKP głównego :razz: nie znam az tak Poznania zeby sie umowic gdzie indziej :razz:

Posted

Szajbus,trudno,ja postaram sie wyłozyc,albo pozycze od kogos,a jak twoje wpłynie to wtedy sie zwróci.

Bardzo dziekuje Ani Agacie i Szajbusowi za pomoc finansową :loveu:

Posted

Jeśli spotkanie ma nastąpić w piątek po południu, to ja służe swoją osobą. :)
Mogę coś pomóc no i na kawkę do domu zaprosić, zawsze by było przyjemniej.
Jakby co, proszę o info na pw