Guest monia3a Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Zastanawiam się aby wziąć ją na tymczas :roll: Narazie jedyne wolne miejsce jest w piwniczce a to moim zdaniem nie miejsce dla tej pięknotki :shake: mąż mnie zabije ale cóż :evil_lol: Quote
Ewa3 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Sonia czuje sie dobrze:) Nawet juz rozrabia dziweczyna:eviltong: Połamała kołnierz w dwoch miejscach:evil_lol: teraz ma obklejony zolta tasma:eviltong: A na dodatek cały czas domaga sie pieszczot i obija sie o wszystkich tym kloszem:lol: ale to swiadczy o tym ze odzyła :multi:i ma sie dobrze:) Przypomina mi zachowaniem troche Cofee;) lizuska:eviltong: Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='akodirka']na jakies trzy(ekonomiczny, artystyczny, i jakis), co mozna sie j. rosyjskiego uczyc, bo do niemieckiego mam uraz z gim. zreszta bede pewnie wszystkie po kolei profile wpisywac, byle sie gdzies dostac. Wy tu marudzicie o 120 pkt a co ja mam powiedziec, jesli bede miala marne 106, w najlepszym wypadku 110 pkt :roll: , no chyba, zebym utrzymala te oceny co mam + z dwoch przedniotow poprawila to bym sie i na czerwony pasek zalapala(ale to takie marzenia). Chyba psiarzy tak do 11 ciagnie :cool3:[/quote] A no to zupełnie inne niz ja :cool3: Ja jestem nastawiona na biol - chem, ewentualnie jeszcze w 7 będę zdawac na fotograficzny :lol: [quote name='plinka'] Co Wy wszystkie w tym 11 LO widzicie to ja nie wiem :eviltong: [/quote] Ja tez własnie nie wiem ;) [quote name='plinka']A nie ze mną pogadać :mad: Aaaa no przecież, Ty jeszcze mojej Suczy nie widziałaś :eviltong: Trzeba było następnym busem jechać :cool3: hehehe[/quote] Z Toba tez bym pogadała przy okazji :evil_lol: Tylko, ze nastepny był dopiero za godzine ;) Ty się nie śmiej tylko przypomnij, bo ja ze swoja skleroza mogę zapomnieć ;) [B] Monia [/B] Śliczna ta koteczka, takie cuda jeszcze nie widziałam :loveu::loveu: A co z ta ON-ką ? Quote
Ewa3 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 no to ja tez chce na bio - chem;) noo daj znac czy sie dostałas, moze gdzies sie spotkamy:eviltong: monia mozesz przekazac Panu Tomkowi ze nasz kołoniez nie wytrzymał z Sonia, potrzebny nowy narazie nosi resztki tego ale jeszcze troche i tego nie bedzie:evil_lol: tylko zeby rozmiar dobry kupic, bo ja miałam jeden w domu ktory wydawał sie akurat dobry dla Soni ale jednak siegała nim pyszczekiem do nogi;) Quote
Guest monia3a Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Iza13'] [B]Monia [/B] Śliczna ta koteczka, takie cuda jeszcze nie widziałam :loveu::loveu: A co z ta ON-ką ?[/quote] Kotka faktycznie jest śliczna :loveu: jedzie do Ewy narazie do DT ale jeśli spełni jej oczekiwania, tzn, jeśli będzie małą miłą pieszczoszką to zostanie na stałe :lol: Ewa uratowała mi życie :evil_lol: jednak TZ mnie nie zabije :evil_lol: Dora ma domek we Wrocławiu ale Pani może po nią przyjechać dopiero w połowie maja, więc mamy czas na wysterylizowanie jej i zresocjalizowanie :p Quote
Iza. Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Ewa3']no to ja tez chce na bio - chem;) noo daj znac czy sie dostałas, moze gdzies sie spotkamy:eviltong: [/quote] A gdzie jeszcze składasz papiery ? Ja zastanawiam się nad 8, ale nie mam pojecie ile trzeba tam punktów. [quote name='monia3a'] Dora ma domek we Wrocławiu ale Pani może po nią przyjechać dopiero w połowie maja, więc mamy czas na wysterylizowanie jej i zresocjalizowanie :p[/quote] Ooo to świetna wiadomość Daleko dziewczyna wyjedzie ;) Quote
Ewa3 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 6, 11 moze 10... profile bardziej ze scisłymi przedmiotami;) monia ale musimy jeszcze pogadac, cos slyszałam ze gdzies macie jeszcze małe kudłacze:cool3: chociaz nie wiem czy chce malego szczyla znowu:eviltong: musze pomyslec;) a ta koteczka kiedy do mnie wkoncu przyjedzie??:cool3: pieski czekaja:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Ewa3'] monia ale musimy jeszcze pogadac, cos slyszałam ze gdzies macie jeszcze małe kudłacze:cool3: chociaz nie wiem czy chce malego szczyla znowu:eviltong: musze pomyslec;) a ta koteczka kiedy do mnie wkoncu przyjedzie??:cool3: pieski czekaja:evil_lol:[/quote] Hi hi są małe półpersy do oddaia za jakieś 4 tygodnie :p Jest 11 miesięczny chłopak persowaty ale jeszcze nie mam fotek bo córa zabrała aparat na swój wyjazd do Holandii :p może jutro z Iwoną podjedziemy zrobić foty. A ta kocica już znalazła dom, Pani u której jest znalazła jakiegoś znajomego znajomych :roll: dziś Tomek ma podjechać sprawdzić dom ale jeśli coś mu się nie spodoba to nie zostawi tam kici i wtedy przyjedzie do was, przepraszam ale wyszło to tak poza mną :razz: Quote
Ewa3 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 dobra wazne ze ma domek;) mi sie NARAZIE nie spieszy;) Kocura nie chce:eviltong: mam juz jednego:p ale poczekam na te pol persy, wybierz mi najładniejszego:cool3: tzn najładniejsza bo kotke chcem:eviltong: Quote
Guest monia3a Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dla równowagi w kotach zastanów się nad kocurem :evil_lol: Same baby w zwierzakach jakoś nie pasuje :eviltong: babski klan :p Quote
Ewa3 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 i tak amm nadzije ze zostanie:p u Ciebie to chyba tez mało samcow:eviltong:? Quote
Guest monia3a Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Ewa3']i tak amm nadzije ze zostanie:p u Ciebie to chyba tez mało samcow:eviltong:?[/quote] U mnie w zwierzakach niestety same baby :evil_lol: Zresztą w ludziach też :eviltong: rodzynek jeden mój TZ :lol: Quote
Ewa3 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dla Rufika zrobiłam wyjatek z tymi kocurami, ale nie chce kolejnego:eviltong: ale on to taki pół samiec bo bez jajek:evil_lol: Quote
Iwona&Wiki Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='plinka']W takim razie proszę trzymać od 5 do 16 maja br :cool3: A co się będę rozdrabniać :evil_lol: Z największa intensywnością 12 i 16.05 :cool3: ;) ;)[/quote] O matko, chyba kogoś poprosze o pomoc:) Bo waaażne:) [quote name='monia3a'] jednak TZ mnie nie zabije :evil_lol:[/quote] no nie wiem:roll: i co tam u was? Quote
Guest monia3a Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No i okaże się wieczorem czy doczekam jutra :evil_lol: W domu mam niestety tymczasika, chudą sunieczkę, sama skóra i kości :placz: Lisek tak ją ochrzciła pani doktor :eviltong: u mnie przechrzczona na Lisię piszczała cała noc jak piszczałeczka :p wstawałam do niej jak do niemowlaka :lol: prawie co godzinę. Lisia ma zbitą łapkę ale bąbel już pomału schodzi, doktor powiedział, że to boli jak złamanie. Spała przykryta kocykiem i jak było za chłodno to nawet nosek pod niego chowała. Moja Hera coś jej nie lubi powarkuje na nią, chyba też ma już dość coraz to nowych zwierząt w domu. Zdjęcia dziś popoludniu. Teraz nocne serenady odsypia, spryciula mała :p Quote
Iwona&Wiki Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Monia chyba walczy o przetrwanie;):) Eeee... rodzina pewnie padła, wykończona długa podróżą:evil_lol: To ja tymczasem przedstawie nowy tymczasik Moni. Oto on: [CENTER][IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_12.jpg[/IMG][/CENTER] Pomyślałam, ze możemy ją nazwać [COLOR=royalblue][B]Blue[/B][/COLOR]. Bo taka delikatna. [CENTER][IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_13.jpg[/IMG] [IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_37.jpg[/IMG][/CENTER] Malutka jest. Ma około 2-3 miesięcy. Quote
Iwona&Wiki Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Można powiedzieć, że jest dziewczynką o hmm... wyjątkowo smukłej linii:p [CENTER][IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_15.jpg[/IMG] [IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_17.jpg[/IMG] [IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_20.jpg[/IMG][/CENTER] [LEFT][COLOR=slategray]O Matko, mam nadzieję, że po tych zdjęciach[/COLOR] [COLOR=slategray]nikt nie naśle na Monię TOZ-u:evil_lol:[/COLOR][/LEFT] Quote
Iwona&Wiki Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Miejmy nadzieję, że ta wyjątkowa szczupłość:p to juz jedyny problem Blue. Więc nie jest źle. Jeszcze wczoraj miała dużo poważniejszy, który prawie uniemożliwiał jej chodzenie.:shake: [CENTER][IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_07.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_00.jpg[/IMG] [IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_09.jpg[/IMG][/CENTER] [LEFT]I zmiana nastroju - piękna Mamcia:loveu: siódemki kociaków.[/LEFT] [CENTER][IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20mamcia_01.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Ewa3 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 o bozie jakie slicznosci:loveu::loveu: ale to chuude, no wiesz co Monia:shake::eviltong: dzwonie do TOZu:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Zapraszam jak to ktoś na innym watku napisał '' Panie z TOZu '' :evil_lol: A tak na poważnie to jeszcze nie widziałam tak chudego psa a widziałam juz pare :shake: ale dobrze, że mała ma apetyt i wcina za paru ;) Dzisiejszą noc przespała bez pisków i dała się wyspać choć o 4 rano zbudziła na siku ale lepiej wstać niż mieć zasikaną podłogę :p Być może mój bąbelek ma już dom w którym będę miała ją na oku :multi: Quote
Iwona&Wiki Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='monia3a']Zapraszam jak to ktoś na innym watku napisał '' Panie z TOZu '' :evil_lol:[/quote] No dobra, to jadę:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Zapomniałam napisać, że bąbel waży o zgrozo 4 kg :crazyeye: istna miniaturka :p o wyglądzie charta ;) Ciekawe co ludzie powiedzieliby jak poszłabym z nia na spacer pewnie sama żreee a psa głodzi :razz: czy wogóle ktoś zwróciłby uwagę ?? Quote
Iwona&Wiki Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [LEFT]Hi, hi, na pewno tak by powiedzieli:D[/LEFT] [LEFT]Dziś już 4,800 kg:) Lecz nie na długo:shake: Bo dalej pracujemy nad urodą Moniowego szczypiorka. Choc miał byc już koniec. Widzicie tę obrzydliwą poopciową asymetrię? [/LEFT] [quote name='Iwona&Wiki'] [CENTER][IMG]http://www.imagic.pl/files/3384/Sunia%20Hani/2008-04-30%20Lisek_07.jpg[/IMG][/CENTER] [/quote] Już jej nie ma:multi: Odpłynęła wraz z nereczką (szklanką) ropy i... ...oba bioderka są pieknie symetrycznie zapadnięte:p Za grzeczne dukrotne płukanie nowo zapadnięte bioderko dostało w nagrodę śliczny świeżutki sączek,:cool3: a Blue - paszczowy hełmofon.:evil_lol: Może Monia ufoci, jak dziewczyna powróci do życia.:roll: Quote
Guest monia3a Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Blue dobrzeje w oczach :loveu: Choć dziś leje się z niej ropka na potęgę moje dywany aż proszą o pranie :evil_lol: najgorsze jest to, że sączek albo wypadł ( choć nie znalazłam go nigdzie ) albo się wchłoną :shake: jutro się okaże przy wizycie u weta. Mała chodzi jak nowa widać, że już jej nie boli :multi: Zjadła cały kubełek jedzonka :p tyle co moja Kiara na śniadanie :roll: ciekawe ile będzie jutro ważyć ;) Quote
Recommended Posts