gawronka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Pewnie ,że byłoby dobrze ją ostrzyc ale .....suczka przebywa niestety na mrozie :( Dziś , jak zapewniła mnie Pani Monika , sunia jest z nią . Zawsze to jakaś pociecha... Quote
Kuna Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 to ja tez wrzucę tu swoje 3 grosze i... Kropka :cool3: Nie wiem czy ma juz założony osobny wątek, więc wrzucam jego kilka dzisiejszych zdjęć. Mam nadzieję, że wejdą całe, bo ta nowa dogomania jakos mi nie wchodzi :shake: Kropek na wyścigach z Sabinką :lol: Po niedzielnych atakach nie ma już ani śladu. Wczoraj jeszcze się nie chciał bawić, ale dzisiaj nie tylko Sabinę zaczepiał... nawet Fafika próbował :evil_lol: [IMG]http://i48.tinypic.com/33kysux.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/28k0a5y.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/2vb0mc2.jpg[/IMG] a tak a'propos boksera... moze na BwP go wrzucić? Quote
gawronka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Na BwP jest : [url]http://www.bokserywpotrzebie.pl/psy/liobialystok.htm[/url] Quote
Guest monia3a Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [B]gawronka[/B] a wiadomo ile ma ta pudelka ?? [B]kuna[/B] a jak tam nasi podopieczi czują się w te mrozy ?? Quote
asika5 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='gawronka']Pewnie ,że byłoby dobrze ją ostrzyc ale .....suczka przebywa niestety na mrozie :( Dziś , jak zapewniła mnie Pani Monika , sunia jest z nią . Zawsze to jakaś pociecha...[/QUOTE] OJ przypomniało mi sie jak rok temu tez były takie mrozy i znalazłam Bursztynka zwinietego pod drzewem wyziębionego strasznie:shake: straszne... Quote
gawronka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nie wiadomo, niestety. Myślę,że tą pudelkę ktoś wyrzucił. :( Quote
gawronka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A dzis znalazłam taki cytat :" Psy mają tylko jedną wadę - wierzą ludziom. " Quote
Kuna Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='monia3a'][B]kuna[/B] a jak tam nasi podopieczi czują się w te mrozy ??[/QUOTE] Myslę, że nienajgorzej :) Zrobilismy im pancerne budy, tzn. ociepliliśmy je jeszcze dodatkowo z zewnątrz, powiesiliśmy dywan w wejściach, a na dachu leżą ciuki siana. Jak wiesz budy są w kojcach, więc dodatkowo osłonięte od wiatru. A ja dzisiaj szyję ostro ubranka, więc jeszcze takie zabezpieczenia będą ;) Quote
Guest monia3a Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Kuna']Myslę, że nienajgorzej :) Zrobilismy im pancerne budy, tzn. ociepliliśmy je jeszcze dodatkowo z zewnątrz, powiesiliśmy dywan w wejściach, a na dachu leżą ciuki siana. Jak wiesz budy są w kojcach, więc dodatkowo osłonięte od wiatru. A ja dzisiaj szyję ostro ubranka, więc jeszcze takie zabezpieczenia będą ;)[/QUOTE] Mają u Was jak w ulu :) super, że do Was trafiły :) Quote
Kuna Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No ja mam nadzieję, że trafią jeszcze lepiej ;) To cudne psiaki i zasługują na to!! Quote
asika5 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Kuna jutro będe miała okazję zobaczyć te apartamenty;) Normalnie raj dla psów Quote
Guest monia3a Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='asika5']Kuna jutro będe miała okazję zobaczyć te apartamenty;) Normalnie raj dla psów[/QUOTE] Jakiegoś psiaka wieziesz czy tak tylko popatrzeć :) Quote
Guest monia3a Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 aha wieziecie ją do DS, super :multi: Quote
asika5 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 tak piękna Inka podbiła serca ludzi z Wawy zakochali sie, jutro ja wieziemy ze snoopy Quote
asika5 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ale jaja ta Ula u której jest bokserek to moja koleżanka... ale świat jest mały zamknęli go na noc do środka budynku Quote
Guest monia3a Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='asika5']tak piękna Inka podbiła serca ludzi z Wawy zakochali sie, jutro ja wieziemy ze snoopy[/QUOTE] Mam nadzieję, że Inka będzie grzeczna i nowi właściciele nie oddadzą jej po tygodniu ;) Quote
asika5 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='monia3a']Mam nadzieję, że Inka będzie grzeczna i nowi właściciele nie oddadzą jej po tygodniu ;)[/QUOTE] No też mamy taka nadzieję, że wstydu nam nie przyniesie. Będzie miała kolege Gorana to drugi pies jakiego maja (owczarkowaty). Także trzymać kciuki Quote
gawronka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 DZIEWCZYNY RATUNKU!!!!!!! Odpisała do mnie Agnieszka ( [url]http://www.dogomania.pl/threads/175742-Bokserkowego-towarzysza[/url] ) . Cytuję: " Witam psinka prześliczna i jestem jak najbardziej zakochana w fąflowej mordeczce tylko jest problem i musiałabym prosić o pomoc w przewozie pieska, nie posiadam własnego transportu i jestem zmuszona błagać o pomoc. W razie gdyby piesek trafił do mnie zostanie wykastrowany , mam sunię i wole nie myśleć co by było gdyby... " . Quote
Guest monia3a Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [B]gawronka[/B] trzeba będzie poszukać transportu jak się zdecydują na wątku transportowym. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/24359-WAE-tek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY?highlight=transport[/URL] Quote
gawronka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Napisałam na priv do Agnieszki o nr telefonu kontaktowego. Quote
gawronka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Nie wiedziałam ,że jest "wątek transportowy" :/ Bez Was ani rusz :) Quote
Guest monia3a Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Nie zawsze można znaleść transport ale spróbować warto. Można dowieść ewentualnie do jakiegoś miasta a stamtąd by ktoś odebrał. Zaraz napiszę do p.Ani jej znajomy czasem jeździ na Śląsk, ten domek na Śląsku dobrze pamiętam ?? Quote
gawronka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Monia , mam odpowiedź od Agnieszki!!!!! :) Wyśle Ci na priv Quote
Guest monia3a Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Wygląda na to, że boksio Ślimaczek ma dom :multi: Trzeba rozejrzeć się za transportem. Quote
Recommended Posts