MARI0121 Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 A jeśli pytanko było do mnie, to tak w awatarze jest moja 40to kilowa sunia dobermana, wielka i super kochana. Przed nią miałam psa, też dobka Vipka- wyleczył mnie z lęku przed psami, oraz wychował od malutkiego moją sunię Asturkę. Vipka od 4 lat nie ma już z nami niestety to był mój najlepszy przyjaciel, na szczęście mam jeszcze Asturkę. Quote
MARI0121 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 byłam u sunia na wizycie po adopcyjnej i mam fotki ale nie umiem ich dodać, sunia ma się dobrze ... jest radosna i zadbana i co najlepsze mieszka z ludźmi w apartamencie - czyli takim jednym dużym pomieszczeniu podzielonym na odrębne ale nie ścianami, śpi przy łóżku swoich pańciów na swoim legowisku.... jest bardzo przez nich kochana i dużo spaceruje. były drobne problemy z karmą... pańciowie trochę za mocno wzięli sobie do serca fakt że jest sterylizowana... ale już wszystko wróciło do normy ... ponieważ to jest wyjątkowy pies to ja nadal mam kontakt z jej pańciami i będę ją jeszcze odwiedzać.... Quote
elik Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) [quote name='MARI0121']byłam u sunia na wizycie po adopcyjnej i mam fotki ale nie umiem ich dodać... Super wieści :) Zdjęcia przyślij na mój adres e-mail to wstawię. Bardzo proszę - Neska w całej okazałości :) A z tyłu wyglądam tak : Edited May 3, 2013 by elik Quote
MARI0121 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 z tyłu, to chodziło o sierść - teraz ma śliczną - ale było inaczej !!!!ślicznie dziękuję za dodanie foteczek Quote
elik Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 MARI0121 napisał(a):z tyłu, to chodziło o sierść - teraz ma śliczną - ale było inaczej !!!!ślicznie dziękuję za dodanie foteczek Ona z każdej strony jest śliczna :) Quote
Recommended Posts