Iskra73 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Agnieszka P odebrala dzisiaj od nas Done i zawiozla do Krakowa. Czekam na wieści... Podczas drogi byla spokojna, co prawda pierwsze spotkanie z druga sunia w samochodzie nie przebieglo gladko ,ale jakos Agnieszka dala sobie rade:)Teraz czekamy na wiadomości jak Dona sie zachowała w DT. Tam czekal juz na nia podobno kawaler:) Zobaczymy , zobaczymy ... Quote
Agnieszka P Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 jest okej zamieszkala u naszej rottkowej kolezanki w kojcu 20m2 z innym psem chodzi na spacerki z ania Generalnie sunia cywilizowana chodzi na smyczy jezdzi autem ,z psem sie dogada z suka raczej nie to na razie tyle Quote
Iskra73 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Swietnie:). Z psem , jak myslalam szybciej sie dogada. Uwazajcie na koty. Ona kotow nienawidzi. Jakby mogla to by zjadla doslownie. Zreszta w schronisku juz 2 zjadla, ktore nie zdazyly przed nia uciec. A jak wychodzila na spcer po tej akcji z kotami, to zadnego kota nie bylo wiac na horyzoncie . Od razu sie schowaly. Dzieki Aga jeszcze raz za wszystko :) Quote
jade Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Super:multi: wreszcie do Dony się uśmiechnął los, a tak na marginesie to nie zła rozrabiara z niej - mam na myśli koty:p Quote
paros Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Iskra73 napisał(a):Swietnie:). Z psem , jak myslalam szybciej sie dogada. Uwazajcie na koty. Ona kotow nienawidzi. Jakby mogla to by zjadla doslownie. Zreszta w schronisku juz 2 zjadla, ktore nie zdazyly przed nia uciec. A jak wychodzila na spcer po tej akcji z kotami, to zadnego kota nie bylo wiac na horyzoncie . Od razu sie schowaly. Dzieki Aga jeszcze raz za wszystko :) Biedne koty :-( A co zrobić z ogłoszeniami??? :cool3: Quote
Iskra73 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Paros napisz na PW do Agnieszki P , niech poda Ci numer tel. osoby , ktora ma Done teraz u siebie. Podmien tylko nr tel. i narazie ogloszenia niech leca. Przeciez domku na stale szukamy nadal:) Quote
Agnieszka P Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 telefon do ani u ktorej jest suczydlo 606892093 a dziewczyny zbieramy na steryulke i szczepienia jakby ktos sie chcial dorzucic;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Postaram sie zrobic bazarek.Może cos się uzbiera... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Jutro wystawię bazarek-czesc pieniązków z niego przeznaczymy na Donę:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Bazarek dla Dony.....zapraszam!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6277878#post6277878 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Jak tylko zostana wpłacone pieniążki za bazarek to wyslemy. A co tam u niej w ogóle??? Jak nasza Dona??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 A czy jakies wiesci o Donie może??? Aga bywasz na dogo? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Aga napisz co u Dony?????????????? Quote
gosiaczek&mobil Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dona nadal bez domu, a w tej chwili nawet jest problem z tymczasem bo tam gdzie była nie dogaduje się z innymi psami. Ogłoszenia potrzebne! wyborcza i inne gazety, przede wszystkim lokalne, telegazeta z treścią "ROTTWEILER dorosły zrównowazony adopcja dla miłosnika rasy za 1 zł tel 602 159 915" Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Ogłosiłam done na ale gratce: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/654970_rottweiler_dorosly_zrownowazony_szuka.html i tu: http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=5843&from=1 Quote
gosiaczek&mobil Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 gdyby się dało jeszcze w anonsach.pl i ofercie było by super...my juz nie dajemy rady ...sama nie wiem ile juz rottków mamy pod opieka :placz: Quote
gosiaczek&mobil Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A ja mam dobre wiadomosci....najlepsze z najlepszych :loveu: Dona od piatku jest w nowym domu. Zamieszkała w domu z ogrodem w Otwocku pod Warszawą. Domek wyglada na fajny, państwo mieli już rottkę, odeszła na raka. Długo szulalismy jej domu bo Dona do piekno sci nie należala...ale udało się! "Każda potwora znajdzie swego amatora" :diabloti: Dziekujęmy z Agnieszką za pomoc!!! Dona poszła do domu dzięki Waszym ogłoszeniom! Quote
Iskra73 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 :multi::multi::multi::multi:nawet nie wiesz Gosiaczku jak ja sie ciesze!!!! :multi::multi::multi: Juz mi ta Dona tak mna serce lezala. Sama ja Agnieszce przekazywalam . Fakt nie nalezala do pieknosci i najukladniejsza tez nie byla. No ale najwazniejsze , ze znalazla dom. Bardzo dziekuje za pomoc i DT, bo w schronie to pewnie juz by byla za TM. Quote
Recommended Posts