jade Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dlaczego nie ma allegro? to jakiś problem? może by tam ją ktoś wypatrzył? nie wiem:shake: nie znam się może tak jak Wy, ja tu krótko... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Na razie nie ma jej kto wystawic...wszytkie mamy juz po pare psów i niestety finanse gonia...czeka w kolejce nie ma wyjscia:( Quote
jade Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 a był ktoś chociaż u niej? co u Dony? trzyma się?:shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 No trzyma sie....ma apetyt, widac ze pragnie kontaktu z człowikiem bo bardzo sie cieszy jak kogos widzi znajomego...no i na pewno by sobie pobiegała.A tak musi w tym boksie siedziec:( Quote
Agnieszka P Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 dziewczyny a co ze sterylizacja? jaka sznasa na hotel? jakies nowe ladne zdjecia cos musimy wymyslec Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Mysle,że dobrym pomysłem byłoby zrobienie dobrego allegro...czy jest ktos chetny? Jest problem z jej wypuszczaniem po tym jak uciekła i niestety zrobiła pogrom w kociarni.... Ale zdjecie mozemy jakies nowe zrobic. Jesli chodzi o sterylke to na nia by wyszło jakies 250 zł...nie wiem skąd wziąc kasę:( Quote
Agnieszka P Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 cos bedziemy myslaly potrzebuje tel do ktorejs z was Quote
paros Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Mogę zrobić suni allegro i ogłoszenia w necie :lol: Rottki mają u mnie specjalne względy ;) Poproszę namiary (nr tel. i mail), coś o suni i zdjęcia (jeżeli są nowsze). Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Dona ma jakies 6 lat. Błakała sie po miescie-ale mozesz wymyslec jakas chwytajaca za serce historię:) Ona na pewno nie lubi kotów!!Nie wiem tez jak z psami, bo boje sie zrobic test-jest sama w boksie.Do ludzi nie jest agresywna, ale nie jest tez jakos super wylewna .....W schronie jest juz pare dobrych miesiecy ... Postaramy sie zrobic w piątek jakies nowe zdjęcia to poczekaj do piątku z allegro. Kontakt do mnie: [email protected], tel 505 720 937 Quote
Agnieszka P Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Mam dla niej tymczas w kRakowie ,tylko musi dogadac sie z 2 rottkiem dziewczyny mozecie zorganizowac transport albo chociaz kase na paliwo Quote
Agnieszka P Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 jestem po tel 602159915 albo gadu 9015680 Quote
paros Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Sunia Dona na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=208915369 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Agnieszka P Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 mam tymczas dla suki w krakowie moge ja zabrac w niedziele z warszawy czy ktos ja moze dowiesc do warszawy albo dolozyc sie do transoprtu Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Dziekujemy za allegro!!!!!!!!!!jest super:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Dam dzis znac jak z tym wyjazdem do warszawy, bo to zalezy tylko od kierowcy, którym nie jestem ja...troche mało czasu:shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 No to Dona jedzie jutro do wawy a potem na Dt do Agi do krakowa:p Dziś mamy szalony dzień , bo wszytko wyszło tak nagle... Na 15 ściągam pracownika do schronu ( bo w weekend pracuja tylko do 11) i bedziemy kąpać Donę:razz: Mam nadzieje,że nas nie pozagryza:eviltong: Musimy jeszcze tylko teraz kase skombinowac w tajemnicy przed Tz-etami na podróż... Na allegro trzeba bedzie zmienic w takim razie osobe do kontkatu na Age...ale to juz jutro sie wszytko ustali:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Tak-akcja "kapiel" zakończona:) Dona była średnio zadowolona..... I Aga pamietaj aby jej kotów nie pokazywać!!!:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Dona juz w drodze do Krakowa:) W samochodzie do warszawy była bardzo grzeczna...Teraz juz tylko pozostaje czekanie na nowy dom!!! No i na wiesci jak sie Dona zachowuje:) Quote
Recommended Posts