Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dlaczego nie ma allegro? to jakiś problem? może by tam ją ktoś wypatrzył? nie wiem:shake: nie znam się może tak jak Wy, ja tu krótko...

Posted

Mysle,że dobrym pomysłem byłoby zrobienie dobrego allegro...czy jest ktos chetny?
Jest problem z jej wypuszczaniem po tym jak uciekła i niestety zrobiła pogrom w kociarni....
Ale zdjecie mozemy jakies nowe zrobic.
Jesli chodzi o sterylke to na nia by wyszło jakies 250 zł...nie wiem skąd wziąc kasę:(

Posted

Mogę zrobić suni allegro i ogłoszenia w necie :lol: Rottki mają u mnie specjalne względy ;)
Poproszę namiary (nr tel. i mail), coś o suni i zdjęcia (jeżeli są nowsze).

Posted

Dona ma jakies 6 lat. Błakała sie po miescie-ale mozesz wymyslec jakas chwytajaca za serce historię:) Ona na pewno nie lubi kotów!!Nie wiem tez jak z psami, bo boje sie zrobic test-jest sama w boksie.Do ludzi nie jest agresywna, ale nie jest tez jakos super wylewna .....W schronie jest juz pare dobrych miesiecy ...
Postaramy sie zrobic w piątek jakies nowe zdjęcia to poczekaj do piątku z allegro.
Kontakt do mnie: [email protected], tel 505 720 937

Posted

No to Dona jedzie jutro do wawy a potem na Dt do Agi do krakowa:p
Dziś mamy szalony dzień , bo wszytko wyszło tak nagle...
Na 15 ściągam pracownika do schronu ( bo w weekend pracuja tylko do 11) i bedziemy kąpać Donę:razz: Mam nadzieje,że nas nie pozagryza:eviltong:
Musimy jeszcze tylko teraz kase skombinowac w tajemnicy przed Tz-etami na podróż...

Na allegro trzeba bedzie zmienic w takim razie osobe do kontkatu na Age...ale to juz jutro sie wszytko ustali:)