asiak_kasia Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='Alicja']ale mam smaka na twarożek ze szczypiorkiem i ogródkową rzodkiewką a nie pędzoną z bazaku[/QUOTE] U mnie ogródek był. Potem się pojawiły konie i poooszło się kochac. MAm konie, które mi obżarły thuje, czy jak to się tam zwie, i wszystkie drzewka owocowe z kory. A siana i żarcia mają w bród... I niestety teraz ogórdka niet :-( Za to są sąsiedzi, z którymi się wymieniamy, jaja za warzywka :cool3: Handel idzie nam sprawnie już od kilku lat. Quote
evel Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 A tam konie. Sam jeden Deksio, biedny żuczek, najpierw opierdzielił WSZYSTKIE pomidory (niedojrzałe najlepsze!) i ogórki z krzaków, bo jeść nie dają, wiadomo, a potem zadeptał w cholerę ogródek ze swoim boomer ballem (obtłukł też tynk ze ścian, stłukł ogromną glinianą donicę, przestawił stertę betonowej kostki, ale cicho), powyrywał wszystkie krzaki tak, że zostały same kikuty (nawet berberys z ogromnymi kolcami, który trzeba było przerzedzać za pomocą długaśnego sekatora, bo przy krótszym przez grube rękawice ni hu hu), obgryzł kilkunastoletnie "choinki" tak, że zostały tylko smętne wiechcie na górze, a na koniec wykopał w miejscu warzywnika coś, co wygląda jak rodzinny grobowiec :cooldevi: Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Vectra']dlatego powiem , że dobry kogut , to kogut w rosole :diabloti: [/QUOTE] A podobno mięso kogucie śmierdzi...nie przekłada się to na aromat rosołu? Quote
Vectra Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='evel']A tam konie. Sam jeden Deksio, biedny żuczek, najpierw opierdzielił WSZYSTKIE pomidory (niedojrzałe najlepsze!) i ogórki z krzaków, bo jeść nie dają, wiadomo, a potem zadeptał w cholerę ogródek ze swoim boomer ballem (obtłukł też tynk ze ścian, stłukł ogromną glinianą donicę, przestawił stertę betonowej kostki, ale cicho), powyrywał wszystkie krzaki tak, że zostały same kikuty (nawet berberys z ogromnymi kolcami, który trzeba było przerzedzać za pomocą długaśnego sekatora, bo przy krótszym przez grube rękawice ni hu hu), obgryzł kilkunastoletnie "choinki" tak, że zostały tylko smętne wiechcie na górze, a na koniec wykopał w miejscu warzywnika coś, co wygląda jak rodzinny grobowiec :cooldevi:[/QUOTE] uwielbiam Dexia :loveu: [quote name='Rinuś']A podobno mięso kogucie śmierdzi...nie przekłada się to na aromat rosołu?[/QUOTE] nie wiem , nie lubie pomyj zwanych rosołem ..... :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Vectra'] nie wiem , nie lubie pomyj zwanych rosołem ..... :diabloti:[/QUOTE] zajebisty jest rosołek ale tylko z kursy wsiowej :loveu: i to nie tłusty :eviltong: Quote
Vectra Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Rinuś']zajebisty jest rosołek ale tylko z kursy wsiowej :loveu: i to nie tłusty :eviltong:[/QUOTE] dla mnie to jest niejadalne .... mam uraz od dziecka ... przez kurę Kaśkę :diabloti: Quote
Okamia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Vectra']przez kurę Kaśkę :diabloti:[/QUOTE] Przypadkowa zbieżność imion? :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Okamia']Przypadkowa zbieżność imion? :evil_lol:[/QUOTE] no przypadkowa ... nie będę tłumaczyć genezy tegoż nazewnictwa ... ale mój tata , to miał kolorowe pomysły. kiedyś pisałam , że ojciec przytargał kurę do bloku , nie miał jej kto killim , a jak się znalazł egzekutor i kaśkę pozbawił miejsca na myśli i rozum ... nikt rosołu nie je ... ale to było ze 30 lat temu :grins: moja mama , ja i moja siostra ... na widok rosołu mamy odruch wsteczny :cooldevi: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 W sumie to Kaśka pasuje to takiej prostej ,niezbyt ogarniętej życiowo ,trochę opóźnionej w rozwoju dziewoi.Hmm Kasia Kasia?Aaah RINUŚ:diabloti: Quote
Vectra Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']W sumie to Kaśka pasuje to takiej prostej ,niezbyt ogarniętej życiowo ,trochę opóźnionej w rozwoju dziewoi.[/QUOTE] musisz być z mojej puli genowej , dziadzio się silnie przekazuje :evil_lol: Quote
Okamia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']W sumie to Kaśka pasuje to takiej prostej ,niezbyt ogarniętej życiowo ,trochę opóźnionej w rozwoju dziewoi.Hmm Kasia Kasia?Aaah RINUŚ:diabloti:[/QUOTE] Oj Olek - jakie śliczne podsumowanie :diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Vectra']musisz być z mojej puli genowej , dziadzio się silnie przekazuje :evil_lol:[/QUOTE] Kiedyś to to się kryło jak popadnie więc kto wie ,kto wie:diabloti: Quote
asiak_kasia Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']W sumie to Kaśka pasuje to takiej prostej ,niezbyt ogarniętej życiowo ,trochę opóźnionej w rozwoju dziewoi.Hmm Kasia Kasia?Aaah RINUŚ:diabloti:[/QUOTE] [quote name='Okamia']Oj Olek - jakie śliczne podsumowanie :diabloti:[/QUOTE] wynocha z mojej galeryjki ja tez jestem KASIA! :angryy: :evil_lol: Nie wiem jak smakuje rosół z koguta, bo z tego naszego to jakiś był nie ten tego. Psy dostały i rosół i koguta :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']W sumie to Kaśka pasuje to takiej prostej ,niezbyt ogarniętej życiowo ,trochę opóźnionej w rozwoju dziewoi.Hmm Kasia Kasia?Aaah RINUŚ:diabloti:[/QUOTE] A Ty miałeś być kobietą! :diabloti: Quote
Okamia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Rinuś']A Ty miałeś być kobietą! :diabloti:[/QUOTE] I mieć na imię Kasia? :diabloti: Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Okamia']I mieć na imię Kasia? :diabloti:[/QUOTE] Aleksssssssandrrrra :diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Mylisz Kasiu pojęcia ,ale wybaczam:diabloti: Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']Mylisz Kasiu pojęcia ,ale wybaczam:diabloti:[/QUOTE] Ah Oleczku znowu robisz się wredny :shake: Quote
asiak_kasia Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='Rinuś']Ah Oleczku znowu robisz się wredny :shake:[/QUOTE] On tak okazuje miłość:diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Dokładnie maczugą w łeb :diabloti:Ale w środku jestem słodki ,wrażliwy i cudowny:loveu: Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo mam dni żeby komuś za****ć i byś był pierwszą ofiarą :diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Bij swojego żel boya:evil_lol:Tylko nie po głowie ,bo sie fryz rozpadnie. Quote
Rinuś Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']Bij swojego żel boya:evil_lol:Tylko nie po głowie ,bo sie fryz rozpadnie.[/QUOTE] On nie Z tych co się o to martwi :diabloti: tamten się baaardzo martwił i jego głowa była nietykalna. A poza tym siedzi w delegacji i jestem samiuśka :-( Quote
Vectra Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='Aleks89']Bij swojego żel boya:evil_lol:Tylko nie po głowie ,bo sie fryz rozpadnie.[/QUOTE] :boom::diabloti: Quote
Recommended Posts