Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]obróżka dzisiaj poszla priorytetem, ale zapomniałam dodać peniska bo się spieszyłam z rana :-([/B][/I][/QUOTE]

Buuu :placz:
Dzięki Ci wielkie dobra kobieto, kasa najpóźniej pójdzie 1 lutego na konto. :roll:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiak_kasia']Jednego mam w domu także damy radę- sukom swoim najwyżej sama dorysuje.
I obiecałam sobie właśnie, że nigdy więcej suki w domu mieć nie będę.
cieczka to jest masakra :shake:[/QUOTE]

A takie fajne, malutkie, puchate kluseczki mogłyby być! I kaskę byś zarobiła, sprzedając do nich obróżki :evil_lol:

Posted

[quote name='Mapi']A takie fajne, malutkie, puchate kluseczki mogłyby być! I kaskę byś zarobiła, sprzedając do nich obróżki :evil_lol:[/QUOTE]

o borze, nigdy w życiu, jeden szczeniak to już pogrom a kilka(naście?!). Nie pisana mi hodowla. Poza tym kto by tam chciał szczeniaki po moich sukach? :evil_lol: No i skąd ja wezmę tyle obróżek?

chociaż po namysle, jak udostepnisz mi Diegusia(:loveu:), to klepniemy miocik alano-kaukazo-CAO coś tam. Stworzymy nowa rasę.
Dogo Polacko :diabloti:
I będziemy niczym Pan Sarmacja z Molosów :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']o borze, nigdy w życiu, jeden szczeniak to już pogrom a kilka(naście?!). Nie pisana mi hodowla. Poza tym kto by tam chciał szczeniaki po moich sukach? :evil_lol: No i skąd ja wezmę tyle obróżek?

chociaż po namysle, jak udostepnisz mi Diegusia(:loveu:), to klepniemy miocik alano-kaukazo-CAO coś tam. Stworzymy nowa rasę.
Dogo Polacko :diabloti:
I będziemy niczym Pan Sarmacja z Molosów :cool3:[/QUOTE]
Łał, to jest po prostu genialne:cooldevi:. Diegusia udostępnię w każdej dogodnej chwili. Będzie zachwycony i tak tylko to mu w głowie. W końcu to pełnojajeczny facet :cool3:
Nad nazwą tylko trzeba troszke dłużej pomyśleć, coby bardziej chwytliwa była. Będziemy zgarniać kasiorę, aż miło.

Posted

Na drugi miot mogę ci udostępnić Jariego, będzie wlew krwi pogrzanego pinczera. Wyjdą niezrównoważone kaukazy z ogonami nad tyłkiem... i ze sraczką :loveu: Kto by nie chciał takiego cudeńka? :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Na drugi miot mogę ci udostępnić Jariego, będzie wlew krwi pogrzanego pinczera. Wyjdą niezrównoważone kaukazy z ogonami nad tyłkiem... i ze sraczką :loveu: Kto by nie chciał takiego cudeńka? :eviltong:[/QUOTE]

No i to ja rozumiem :diabloti: Interes się kręci :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']my teoretycznie jestesmy jeszcze Sękowo/k NT ale w praktyce to już totalne wypiździaj*wo. Administracyjnie pod tą wiochę nalezymy, ale w praktyce mieszkamy pośrodku niczego :diabloti:[/QUOTE]

Bo Sękowo to się ciągnieeeeeee :evil_lol: To na wiosnę po roztopach też mogę na koniki? :diabloti:

Spoko świń też ma teraz cieczkę. Mam ochotę ją zabić:diabloti:

Posted

Ja też mogę dać Iwana, a co. Piękny, mądry, młody, a że zjazdy ma na psychice to nic. No i pamiętajcie o Tekilce i jej macicy, jeszcze nie wycięta :razz:

Posted

To hodowla jak się patrzy. Teraz nazwa, reklama i kosimy kaskę :evil_lol:
A co do reklamy - [COLOR=#0000cd][B][I]NAJBARDZIEJ POPIER...NE PIESKI NA ŚWIECIE! JEŻELI CHCESZ JEDNEGO, DZWOŃ ...... DOWIEZIEMY DO DOMU Z INSTRUKCJĄ OBSŁUGI.
NASZE SZCZENIĘTA JAKO JEDYNE, JUŻ OD 2 DNIA ŻYCIA GRYZĄ WŁAŚCICIELA, SZCZEKAJĄ NA WSZYSTKICH, UCIEKAJĄ Z DOMU, ZAGRYZAJĄ INNE PIESKI, PILNUJĄ TYLKO SWOICH ZABAWEK, JEDZĄ JAK DOROSŁE PSY I TAK TEŻ ZAŁATWIAJĄ POTRZEBY FIZJOLOGICZNE TYLKO W DOMU![/I][/B][/COLOR]

Posted

Lucasa udostępnić też mogę:diabloti:ładne to ,silne ,wytrzymałe ,łupowe do potęgi Ntej,może żreć karme z auchana za 20zł/10kg:evil_lol:Zwieracze i pęcherz stalowy.Idalne.

Posted

[quote name='Mapi']Potrzebujemy więcej suk. Krycie tych co mamy, nawet w czasie każdej cieczki nie zagwarantuje majątku tylu osobom :hmmmm:[/QUOTE]

Że kurzynę wycięłam.. To jest dopiero chodzący ideałek :loveu:

Posted

Moje też wycięte już, ale są rasowe to się nadadzą na zdjęcia promujące, że to niby po nich szczeniaki, a tak naprawdę rodzić je będą kundlice, które zgarniemy z ulicy i przywiążemy do beczek :loveu:

Posted

[quote name='Amber']Moje też wycięte już, ale są rasowe to się nadadzą na zdjęcia promujące, że to niby po nich szczeniaki, a tak naprawdę rodzić je będą kundlice, które zgarniemy z ulicy i przywiążemy do beczek :loveu:[/QUOTE]

A kto Ci wyda kasę na beczki?! Przywiązane do płota będą :evil_lol:

Posted

A z moich pchlarzy żaden się nie nadaje, bo ja odpowiedzialna właścicielka jestem i swoje zwierzaczki sterylizuję! O! :diabloti:

[url]http://img221.imageshack.us/img221/3491/39691846750925327798316.jpg[/url]
Mistrz 3 planu nie śpi :evil_lol:

Posted

[quote name='Mapi']Potrzebujemy więcej suk. Krycie tych co mamy, nawet w czasie każdej cieczki nie zagwarantuje majątku tylu osobom :hmmmm:[/QUOTE]

Spoko Prosiek się nada :diabloti:

Posted

Spoko u nas na wsi się znajdą suki :evil_lol:
Do wyboru do koloru-kazda rasa, każda długość włosa. W beczkach nie bedziemy trzymać, luzem beda latac, szczeniaki co przeżyją to wiadomo-najsilniejsze:diabloti:

Posted

Oni tam mają dość roboty np. ze zbieraniem wszystkich wałęsających się psów na ulicach, które pewnie tylko wyszły sobie na spacerek po okolicy.

Ale zaraz jest zabierany przez kolejną nawiedzoną ciotkę jako "porzucony" i dołączony do kolekcji 10 czy 15 psów z błaganiem o "DT, hotelik, deklaracje i karmę" :diabloti:

Posted

Uwielbiam to właśnie.Nie wiem SKĄD one biorę tyle wałęsających się psów.Bo u mnie na zadupiu NIE MA ANI PÓŁ!!Są luzaki ,są spierdzielacze i tyle.Żadnych watach psów i gwałcenia suczek(uwielbiam te teksty o gwałcie).Nic kompletnie ,a to jest małe miasteczno.

I jeszcze na co drugiej działce jest "biedny ,porzucony ,zaniedbany pies":diabloti:I koniecznie trzeba interweniować.Zwykle są na działkach gołębiarzy jakieś kundle średniej wielkości ,ONki ,jakiś mix chow chow ,który chce nas wciągnąć przez siatke zawsze i ani pół zaniedbanego zagłodzonego psa.No dziwne.