Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam w DT 2 szczeniaki, tradycyjnie nie wiem jak tu wkleić zdjęcia więc wybaczcie, daję linki:

http://tablica.pl/oferta/sliczna-lola-3-mies-ID20bfw.html Lola

http://tablica.pl/oferta/wesoly-hipcio-3-mies-ID20bjH.html Hipcio

Szukam dla nich dobrych domków, jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam.
Proszę przekażcie dalej, może kogoś zachwycą moje maluchy.

Przebywają w Warszawie na Bielanach. Przyzwyczajone do kotów. Mają 3mies, ich mama zginęła. Będą średnie.

Posted

Mazowszanka, WIELKIE dzięki :)
Hipcio ma krótsze łapy, ale jest masywniejszy. Jest wesoły i gadatliwy, na początku troszkę nieśmiały, ale ma zadatki na ogromnego urwisa.
Lola jest długołapa, sarenkowata, delikatnej budowy. Mimo, że jest wyższa od Hipcia, to jest odrobinę lżejsza. Jest odważniejsza i baaardzo ciekawska, w każdy kąt musi wejść i obwąchać.
Oboje są bardzo grzeczni, elegancko chodzą na smyczy. Bardzo je polecam. Wprawdzie nie są stare ani chore ale tak samo potrzebują swojego domu.

Posted

Ten typ psów lubię najbardziej :)
Moja suczka z awatarka jest podobna do Hipcia, trochę przykrótkie łapki i lekko wydłużony tułów.
Najwspanialszy pies świata. Mam jeszcze drugiego, więc wszystkie miejsca zajęte.
A szkoda, bo szczeniaki naprawdę prześliczne.

Posted

Rzeczywiście podobna. Moim zdaniem takie pieski są najlepsze i najmądrzejsze ;)
Hipcio i Lola faaajni są, tylko z wyglądu tacy "zwykli". Teraz w epoce yorków mało kto jest zainteresowany kundelkami o "wilczastym" umaszczeniu. A to naprawdę kapitalne pieski są. Grzeczne, kanapowe ;) A z Hipcia będzie urwis jakich mało, już teraz jest cwaniakiem, jak mu zimno na dworze to na rączki, i jęczy i jęczy dopóki się go nie weźmie. Straszny gaduła z niego, zawsze coś sobie pod nosem mruczy sam do siebie :D i głośno wzdycha :) A Lola wszędzie pierwsza, zawsze mnie ściąga wzrokiem i ma takie pytające spojrzenie. Mądre pieski są. Mam nadzieję, że ktoś je doceni.

• 3 weeks later...
Posted

Hipcio 1 stycznia pojechał do nowego domu, a Lola zostaje u mnie :D
Mało brakowało a bym przegapiła moje 4-łape szczęście :)