Hej Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Mam w DT 2 szczeniaki, tradycyjnie nie wiem jak tu wkleić zdjęcia więc wybaczcie, daję linki: http://tablica.pl/oferta/sliczna-lola-3-mies-ID20bfw.html Lola http://tablica.pl/oferta/wesoly-hipcio-3-mies-ID20bjH.html Hipcio Szukam dla nich dobrych domków, jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam. Proszę przekażcie dalej, może kogoś zachwycą moje maluchy. Przebywają w Warszawie na Bielanach. Przyzwyczajone do kotów. Mają 3mies, ich mama zginęła. Będą średnie. Quote
Mazowszanka13 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 (edited) Śliczne psiaczki :) Bardzo podobne, ale Hipcio chyba trochę mniejszy ? LOLA Edited December 18, 2012 by Mazowszanka Quote
Hej Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Mazowszanka, WIELKIE dzięki :) Hipcio ma krótsze łapy, ale jest masywniejszy. Jest wesoły i gadatliwy, na początku troszkę nieśmiały, ale ma zadatki na ogromnego urwisa. Lola jest długołapa, sarenkowata, delikatnej budowy. Mimo, że jest wyższa od Hipcia, to jest odrobinę lżejsza. Jest odważniejsza i baaardzo ciekawska, w każdy kąt musi wejść i obwąchać. Oboje są bardzo grzeczni, elegancko chodzą na smyczy. Bardzo je polecam. Wprawdzie nie są stare ani chore ale tak samo potrzebują swojego domu. Quote
Mazowszanka13 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Ten typ psów lubię najbardziej :) Moja suczka z awatarka jest podobna do Hipcia, trochę przykrótkie łapki i lekko wydłużony tułów. Najwspanialszy pies świata. Mam jeszcze drugiego, więc wszystkie miejsca zajęte. A szkoda, bo szczeniaki naprawdę prześliczne. Quote
Hej Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Rzeczywiście podobna. Moim zdaniem takie pieski są najlepsze i najmądrzejsze ;) Hipcio i Lola faaajni są, tylko z wyglądu tacy "zwykli". Teraz w epoce yorków mało kto jest zainteresowany kundelkami o "wilczastym" umaszczeniu. A to naprawdę kapitalne pieski są. Grzeczne, kanapowe ;) A z Hipcia będzie urwis jakich mało, już teraz jest cwaniakiem, jak mu zimno na dworze to na rączki, i jęczy i jęczy dopóki się go nie weźmie. Straszny gaduła z niego, zawsze coś sobie pod nosem mruczy sam do siebie :D i głośno wzdycha :) A Lola wszędzie pierwsza, zawsze mnie ściąga wzrokiem i ma takie pytające spojrzenie. Mądre pieski są. Mam nadzieję, że ktoś je doceni. Quote
Mazowszanka13 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Trzeba robić bardzo dużo ogłoszeń i wznawiać je do skutku. Tak różne psy znalazły już domy, każdy ma swojego amatora. Quote
Hej Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Hipcio 1 stycznia pojechał do nowego domu, a Lola zostaje u mnie :D Mało brakowało a bym przegapiła moje 4-łape szczęście :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Świetna wiadomość, gratuluję decyzji :) Naprawdę się cieszę :multi: Ja też mam taką Lolę i jest to najlepszy pies świata :loveu: Quote
Klaudia M. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 (edited) Brawo:) Bardzo sie cieszę:) Edited January 5, 2013 by Klaudia M. Quote
Recommended Posts