Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 849
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam telefon o Elvisa, ale raczej nie dla niego, z dzieckiem 2 letnim. Wszystkim się Elvi podoba, ale nie zdają sobie sprawy co to za pies....a gdzie ten właściwy dom???

Posted

majuska ciągle czekam na ten telefon w sprawie Elvisa....czy ktoś coś z tego rozu mie??? Ludzie całą rodziną jadą do przytuliska oglądać psa, pies się podoba, są zdecydowani, mają dzwonić i...........i cisza......kumacie coś z tego??? bo ja za cholerę :???::niewiem:

Posted

Elvis znowu się dzis "otarł" o dom, przyjechali Państwo , miłośc od pierwszego wejrzenia obopólna, pan z podejściem do dużych psiaków, mieszkaja pod Krosnem, połtorej hektara ogrodzone...ale....w sezonie siedzą w Polańczyku bo maja wypożyczalnie sprzętu wodnego i Elvis miałby sobie tam po prostu luzem biegać, jak ich poprzednie Owczarki...no niestety ta fucha nie dla niego....ale cieszę, że jednak się nasz łobuz podoba, wierze, że w końcu sie trafi ten dom

Posted

Ech ten nasz Elvis, niech mu się wreszcie poszczęści!! Najlepszy to byłby taki pan, jak ten od naszego Budrysa, sportowiec, ruchliwy, z podejściem do psów! Od razu pies byłby inny, tylko skąd tych panów brać???

Posted

oj tam przygaszony...z Majką się potarmosił, Terrego milion razy chciał pożreć przez kraty ( z wzajemnością ) jak dla mnie wciąż jest sobą, dom się znajdzie niebawem dla Elvinia, czuję to przez skórę :)

Posted

Nasza [B]Alaa[/B] kochana z Austrii też szuka mu domu wśród swoich znajomych, mówi, że wyjątkowo Elvis siedzi jej na sercu i że dziwi sie bardzo, że on jeszcze u nas.

Posted

on jest prędzej z rodzaju takiego...chciałbym byc grzeczny ale wiesz stara, niektóre zachowania są silniejsze ode mnie, rozumiesz, nie? i te numery z wbijaniem się w budke przed aparatem, z wyłażeniem przez siatkę, a za 20 sekund powrót tą sama drogą i pozostawienie faceta na deptaku w stanie przedzawałowym :D...jest jedyny w swoim rodzaju i wierzę, że znajdzie swojego amatora :D