Becia66 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 może by skasować ostatnie ogłoszenia bo spadły daleko i odświeżyć ...plissss !!!!! On musi opuścić przytułek przed wielkimi upałami.:modla: Quote
karolciasz28 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Nowy pakiecik: [B]przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, morusek, do adopcji, olx, gumtree, tablica, cafeanimal, rzeszowiak, sanok24, rzeszów24, podkarpacie24, krosno24, brzozowiak, tarnowiak, przemyślak, sandomierzanin, stalowe miasto, anonse.pl [/B] Quote
Becia66 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Elvisku tyle ogłoszeń i cisza ? / dzięki Karolciu :loveu:/ Quote
Agula99 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Jeśli na mnie ogłoszenia, to niestety cisza!!! :shake: Quote
karolciasz28 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Dostałam maila, ale oczywiście bez kontynuacji. Quote
Agula99 Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Kurcze, ja nie wiem co to będzie z tym Elvisem, żeby chociaż można było go zostawić na wybiegu, żeby trochę użył życia!!! :shake: Quote
majuska Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 Agula jak Muki ma jechać jutro do nowego domu , to i Elvis pojedzie, musimy w to wierzyć, wiara czyni cuda :) Quote
Agula99 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='majuska']Agula jak Muki ma jechać jutro do nowego domu , to i Elvis pojedzie, musimy w to wierzyć, wiara czyni cuda :)[/QUOTE] Oby!!!!! :) Quote
figa33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 ciekawe jak Elvis zareaguje na fotografa :cool3: bo jak on się zaszyje w tej małej budce to nie wiem kto go wyciągnie i jak :D Quote
Becia66 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 chciałam mu dzisiaj pstryknąć parę fotek ale sie niestety nie udało. Zobaczył aparat i czmychnął. Quote
figa33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Elvis jest niewątpliwie urodziwy , dobrze gdyby nie zwiał fotografowi ...;) uroda tom jego atut przytył troszkę , czy dalej taki chudzielec ? Quote
majuska Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 Elvis jest teraz przystojniak, żeberek nie widac, ale linia jest , no i futro sie błyszczy :) Quote
Agula99 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Była szansa na domek dla Elvisa, ale się rozpłynęła, echh, niestety, ja nie wiem, ja chyba nie umiem zareklamować tego psa, może róbcie ogłoszenia na kogoś innego??? Ja już nie wiem czy mówić prawdę, czy nie, nie wiem czy on by przełaził przez siatkę, czy nie, a to odstraszyło państwa. Fajny domek się szykował, no ale powiedziałam że on przełaził, no i pani się przeraziła że nie dadzą sobie z nim rady, a u sąsiadów też duży pies, a jak do niego przelezie??? Zastanawiali się jeszcze nad Hektorem, pani obiecała, że zadzwoni wczoraj wieczorem i powie kiedy przyjadą z dzieciakami obejrzeć pieski i tak dzwoni do dziś!!! Echh ja się nie nadaje, niech sobie ktoś inny bierze Elvisa na siebie i mówi co chce!!! :shake: Quote
figa33 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Agula , no szkoda , ale przecież Elvis przełazi i jeśli państwa to odstrasza to nie ma co na siłę muszą wiedzieć ,że sobie poradzą może by nie przelazł , ale gwarancji nie ma , dobrze zrobiłaś zresztą w 100% nigdy nie wiadomo jak pies będzie się w domu zachowywał.. Quote
Agula99 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Znaczy wiesz, on teraz juz nie przełazi, nie przelazł od kilku miesięcy, przełaził jak był chudzinką kościstą, a teraz jest ciężki, krągły...sama nie wiem...niech ktoś inny go reklamuje.... Quote
figa33 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 w takim razie Agula ,jeśli tak uważasz , zmienię kontakt na majuskę tyle ,że teraz patrzę ,że to Karolcia mu ostatnio pakiet robiła Karolcia zmienisz ? ja w swoich pozmieniam:lol: Quote
majuska Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Dziewczyny nie traćcie cennego czasu na zmiany, nastepne zrobicie na mnie i już. Przecież jakiegoś strasznego nawału telefonów tez nie ma..... Quote
karolciasz28 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Racja Majuska. Nie będę tych odświeżać, i nowe będą na Ciebie. Quote
figa33 Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 ciepło się robi coraz bardziej , ale może to lepiej niż to błocko albo mrozy sama nie wiem tyle bezdomnych psów Quote
Recommended Posts