Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tu_ania_tu']allu kasa jest na koncie[/QUOTE]

[quote name='tu_ania_tu']z allegro się cosik sprzedało, 16 wpłynęło 51 zł. Wiem Allu ze o tym wiesz, piszę by inni też wiedzieli ze owoc twojej pracy jest ogromny[/QUOTE]

Dziękuję! Owoc mojej pracy w obliczu wysypu dogów jest niestety - ZA MAŁY

Posted

[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/970451_494723860607545_605241394_n.jpg[/IMG]

Kolejne dwa biedaki para dogów wyrzucona z samochodu

[url]https://www.facebook.com/pages/Warmi%C5%84sko-Mazurskie-Stowarzyszenie-Obro%C5%84c%C3%B3w-Praw-Zwierz%C4%85t/121649271248341[/url]

Tu jest link

Posted

Też mną nieźle telepnęło jak zobaczyłam, siedzę i ryczę, zwariować można. O Boże, wszystko dla pie.prz.onej forsy??? Wycisnąć jak cytrynę i wywalić. Szl.ag by trafił tych pożal się Boże właścicieli.

Posted

O maaaamo,jakie cudeńka Iwonka wynalazła:-)
zapraszam
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245672-MODA-GOTHIC-LOLITA-GOTHIC-PUNK-NA-DOGI-Z-SDA-do-07-08-do-21g?p=21122929#post21122929[/url]

Posted

[quote name='_Dunaj_']Mam spakowane dwa pudła wyślę jutro jak będę miała somochod jedno do Alli jedno do Joli[/QUOTE]

Dziękuję Danusiu bardzo:-)znowu jestem w niedoczasie i nie zauważyłam

Dostałam pakę od AniE-o mamooo ile dobra:-)

Posted

[quote name='joaaa']Dunaj, mam wielką prośbę o sprawdzenie domu w Radziejowicach dla boksi z SOS, mojej tymczasowiczki.
Wysyłam Ci pw.[/QUOTE]

Nie ma problemu juz odpisałam na pw

Posted

[quote name='tu_ania_tu']dziewczyny, oba dogi już wstępnie zaopiekowane - ze schroniskiem rozmawiałam, hotel tez jest i mam do niego 20 km więc będe się dzieciakami mogła zająć[/QUOTE]

Uff,jak dobrze i jak dobrze,że jesteś

Posted

Bidy straszne, serce się kroi! :-(

a ja czekam na kalendarze, przebieram nózkami, bo tam...
na bazarku byłam, zamówiłam, ostrzę sobie zęby jeszcze na bransoletki wybrane przez Anię :diabloti:

Posted

Witajcie.Na wstępie zaznaczam że brakuje mi trochę wyobraźni i nie wiem co na siebie ściągnę zadając pytanie które zadaje wielu użytkowników ale jak dotąd nikt nie zrobił tego oficjalnie. Dlaczego właściwie działacie oddzielnie i nie połączycie się w jedną organizację z jakąś rejonizacją np. wschód- zachód.

Posted

szybciej północ-południe ;)
Działamy inaczej już choćby przez to że różni nas forma prawna - Stowarzyszenie i Fundacja. Różni nas pogląd na wiele spraw. Dobrze jest tak jak jest. Dogi na tym nie cierpią a wręcz wydaje mi się ze zyskują.

Ni sciągasz na siebie nic - ot zwykłe pytane nie wzbudzające żadnych większych emocji :)

Posted

Zauwazyłam, że jest jednak podział, ale pomagam i będę pomagać na ile będę mogła, chyba, że ktos powie, że tego sobie nie życzy :)
A dzis albo jutro będę sprawdzam dom dla boksera :)

Posted

[quote name='tu_ania_tu']szybciej północ-południe ;)
Działamy inaczej już choćby przez to że różni nas forma prawna - Stowarzyszenie i Fundacja. Różni nas pogląd na wiele spraw. Dobrze jest tak jak jest. Dogi na tym nie cierpią a wręcz wydaje mi się ze zyskują.

Ni sciągasz na siebie nic - ot zwykłe pytane nie wzbudzające żadnych większych emocji :)[/QUOTE]
Dziękuję.:)

Posted

Są w niej nowe kubeczki takie do zióelk czy czegos tam z pokrywkami (mam nadzieję, że doleca w całości) trochę ciuchów i maskotek, bo użyłam ich jako wypełnienia zabezpieczającego i jedno moje hand made :)