_Dunaj_ Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Safira i Szifer mieszkają teraz we Francji, jak widać jak się chce to można, wyjazd nie musi być powodem do oddania psa, jak się go bardzo kocha to się go zabiera ze sobą, nawet dwa. Marta z Marcinem wyprowadzili, się, ale oczywiście razem z "dziećmi" Quote
_Dunaj_ Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Brudny Harry, też już wyluzował i nabiera ogłady Quote
_Dunaj_ Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 A tak Mojo prezentuje się w barwach jesieni 2 Quote
_Dunaj_ Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 No to się dzieje Brudny Harry ma już domek i uczy się życia w mieście, a narazie opanowuję swoje lęki przed nowym domkiem i poznaje mieszkanie, kolejne pomieszczenia nie są takie straszne i można do nich wchodzić " Brudny Harry bardzo pomału oswaja nową rzeczywistość. Kroczek po kroczku ale idzie ku lepszemu. Wczoraj po przyjeździe jak się położył (a właściwie padł) w przedpokoju tak nie wstał - nic nie było w stanie skłonić go do tego by wstać. Dzisiaj już nieco lepiej, z lekkim niepokojem ale zwiedza mieszkanie. Wyjście na spacer dzisiaj rano zajęło godzinę ;) powrót tez łatwy nie był bo psa trzeba było do klatki wnieść. Ale przełamie lęki lokalowe na pewno.Na spacerach jest za to zdecydowanie lepiej niż przypuszczaliśmy. Będzie z niego miastowy chłopak! " Quote
_Dunaj_ Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Biały Harry to inetresujący typek, nadal szuka domku "Biały Harry to ciekawy przypadek ;) Taki niby twardziel, można by pomyśleć patrząc na niego "o, idzie paker po dzielni" ale jak tylko ktoś coś gdzieś to wielka panika i trwoga do boga ;) Zaaferowany wszystkim prze do przodu niekoniecznie zauważając że człowiek po drugiej stronie smyczy ma inny plan, a jak już tego swojego człowieka zauważy to sobie hopnąć na niego potrafi. Okolica hotelu nie sprzyja spotykaniu psów na spacerach, do tych widzianych przy płotach sadzi się, ma im wiele do powiedzenia. Szukamy domu z wyczuciem, domu konsekwentnego, cierpliwego, z doświadczeniem, gotowego do pracy z młodym molosem, któremu trzeba w umiejętny sposób pokazać świat. Harry przebywa w hotelu pod Zgierzem Kontakt w sprawie adopcji: 604-49-29-79" Domku jeszcze nie ma a jajek już nie ma " Obiecywali obiecywali i zrobili... jajków już ni ma ;)Kołnierz sprawdza się fantastycznie, jest to zdecydowanie bardziej komfortowe rozwiązanie niż standardowe lampowe abażury ;) Teraz szybka rekonwalescencja i wypatrywać domku trzeba. " 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Do swojego domku pojechała Kejsi i zaliczyła już salon psiej urody, czekamy na nowe wieści i fotki Quote
_Dunaj_ Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Do domku pojechał też Gustaw " Gucio pojechał wczoraj do nowego domu. 2 tygodnie temu miał odwiedziny nowego pana, który bardzo fajnie sobie z chłopakiem poradził na spacerze. Wczoraj pańciostwo przyjechali razem i porwali chłopaka. Dużo cierpliwości i wytrwałości życzymy a wszystko będzie dobrze". Quote
_Dunaj_ Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Mamy też pozdrowienia i wieści od Kazika " Lubimy takie niespodzianki :) Kiedyś Killer a od 2,5 roku Kazik przesyła jesienne pozdrowienia. Chłopak miał 1,5 roku gdy do nowego domu jechał, teraz to już pełnoletni pan pies <3 " Quote
_Dunaj_ Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Cormiś zajął się edukacją całkiem poważnie, to relacja ze spotkania w szkole 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Dla tych co nie mają FB, wkleję link z programem w którym wystąpiłam z Cormisiem http://vod.tvp.pl/27134529/odc-21 Quote
_Dunaj_ Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Trwa też bazarek na FB https://www.facebook.com/events/1319879764697538/?ref=4&action_history=null&source=4 Quote
atulek Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Dunaj bardzo lubię Twoje fotorelacje. Cieszę się, że przekazujesz informacje na tym wątku, bo ja nie FB. 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 31, 2016 Posted October 31, 2016 Miło mi bardzo, że się podoba, wiem, że nie wszyscy są na FB, dlatego staram się pokazywać co słychać w dożym świecie u naszych podopiecznych oraz u nas wlontariuszy i naszych dogów. Nie zawsze udaje mi się to na bieżąco, bo cżęsto doba jest zbyt krótka, ale nawet z lekkim opóźnieniem te najważniejsze albo najciekawsze informacje podaję Quote
rozi Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Myślę, że wiele osób z przyjemnością tu zagląda :) 1 Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Nadrobiłam zaległości, Comiś Pedagog wymiata :) Pozdrawiam :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 Zapraszam na nowy bazarek: 1 Quote
Recommended Posts