_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Szczęśliwy Cormiś, że poznał swojego brata i jego wspaniała rodzinę, poczuł się jakby ich znał od lat 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Danusiu! Kawał dobrej roboty! Super!!! Czy (nie śmiem prosić, ale proszę) mogłabyś to robić na bieżąco? Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Pomagamy też Stefkowi, który ma cudowną rodzinę, ale dotknęła ich choroba. Nie bacząc na własne problemy starają się jak mogą, żeby Stefcio miał dobrze :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 To tyle narazie, a dzieje się dużo A i jeszcze Bazyl pozdrawia i ma się dobrze, czekamy na zdjęcia Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Danusiu! Kawał dobrej roboty! Super!!! Czy (nie śmiem prosić, ale proszę) mogłabyś to robić na bieżąco? Bardzo chętnie Allu, jak mi cos umknie to przypominajcie proszę :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Bardzo chętnie Allu, jak mi cos umknie to przypominajcie proszę :) Dzięki Danusiu :) Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 I pora na mała reklamę Firma Alsa-świat psów 5% od zakupu przeznacza na SDA, sam właściel mi o tym mówił :) Tu jest link do nich na FB https://www.facebook.com/Alsakarmyznatury Od Firmy Zoetis dostalismy dla naszych ;podopiecznych prep[araty przeciw kleszczom 1 Quote
tu_ania_tu Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Danusia ale błagam nie tak obficie :) To wątek dla nas, a nie dla obcych. Założenie jest byśmy się orientowały wszystki co się dzieje, wiec musi być czytelnie, bez zawalania 1 Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 I jeszcze współczena reklama filmu 'Zakochany kundel" w rolach głównych Sabina i Leon :) Witaj piękna jestem Leoś :) Witaj uroczy Leonie, bardzo miło Cię poznać, jestem Sabisia :) 2 Quote
_Dunaj_ Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Danusia ale błagam nie tak obficie :) To wątek dla nas, a nie dla obcych. Założenie jest byśmy się orientowały wszystki co się dzieje, wiec musi być czytelnie, bez zawalania To była kumulacja Aniu :) i są tacy, którzy nas wspierają a nie mają konta ani na FB ani na pupileo :) Quote
tu_ania_tu Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 To była kumulacja Aniu :) i są tacy, którzy nas wspierają a nie mają konta ani na FB ani na pupileo :) :D no to teraz spokojniej proszę. Kurde te zdjęcia z fejsa straszie wielkie :( Quote
tu_ania_tu Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 serio Danusiu, nie wrzucaj zdjęć które każdy z nas zobaczy bo ma ich autorów wśród znajomych. Niech to będzie krótka informacja-zajawka ze coś się dzieje, to wystarczy. Wiadomo ze na fejsie dzieje się najwiecej - przesyłamy sobie wiadomości, jest fanpejdż SDA, jest grupa. Tu niech będzie kwintesencja Quote
tu_ania_tu Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 super, będziemy mieć wszystkie kanały informacyjne na bieżąco :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Danusia ale błagam nie tak obficie :) To wątek dla nas, a nie dla obcych. Założenie jest byśmy się orientowały wszystki co się dzieje, wiec musi być czytelnie, bez zawalania Aniu! Ale to nie tylko wątek dla nas. Tu zaglądają też i inni, sympatycy. Może niech oni się wypowiedzą. W końcu ten wątek śledzi 19 osób, a nie tylko ty, ja, Danusia i Jola. Drodzy Goście! Jakie jest Wasze zdanie? Czy chcecie więcej zdjęć, czy mniej? 1 Quote
atulek Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Jeżeli mogę się wypowiedzieć ,to ja poproszę więcej zdjęć.Nie jestem na FB , a ten wątek czytam namiętnie i często nie wiem o co chodzi jakiemu psu pomagacie. Jestem jeśli to tak można nazwać cichą sympatyczką dożej rodziny . :) 2 Quote
Maryna Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Cieszymy się :) Mnie nie przeszkadza ilość,ważne,żeby informacje były wszystkie na bieżąco,bo zdarza się,że coś umyka Danusia-działaj :) 2 Quote
_Dunaj_ Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Nasze kochane słonko skończyło już 2 latka. Leosiu zdrówka i długich lat życia mój nacudowniejszy urwisie świata Lord Leon Mister Lord Leon :) 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Leosiu! Dużo, dużo zdrówka, bo całą resztę już masz, przystojniaku! 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 Jeżeli mogę się wypowiedzieć ,to ja poproszę więcej zdjęć.Nie jestem na FB , a ten wątek czytam namiętnie i często nie wiem o co chodzi jakiemu psu pomagacie. Jestem jeśli to tak można nazwać cichą sympatyczką dożej rodziny . :) Z przyjemnością będziemy wstawiać więcej zdjęć i dożych opowieści :) A tu Jasio, który niestety, od półtora roku nie może znaleźć domku, chyba dlatego, że nie jest "czystej krwi" Quote
Gusiaczek Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Drodzy Goście! Jakie jest Wasze zdanie? Czy chcecie więcej zdjęć, czy mniej? Jestem stałym gościem i z rozkoszą oglądam zdjęcia maluszków, ciekawi mnie, co u Was się dzieje. Jednakowoż to od Was zależy, jak to miejsce będzie wyglądało. Konto na fb mam, ale kompletnie dla mnie bezużyteczne - nie odnalazłam się tam i już ;) Pozdrawiam serdecznie :) 2 Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Ja poproszę o dużo,dużo zdjęć,bo choć się mało odzywam-jeśli wogóle to z wielką przyjemnością oglądam i podziwiam te kolosy. Elżbieta 2 Quote
Recommended Posts