Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże jakie cuudo:)
Jessu gdyby nie ta nieszczęsna kawalerka...KTO SIE ZRZUCI NA DOM???:eviltong:Wtedy biorę malucha:P
A tak poważnie....wystawić jamnicze cudo na allegro? Tylko tekst proszę:oops:

Posted

Ja założyłam wątek ale musicie mnie usprawiedliwic .Najpierw ratowałąm ze schronu umierającego Stinia i zabrałąm go na tymczas .Teraz znalazłam jamnisie i jako 7 psiak jest u mnie na tymczasie.Pracuje i do schronu mogę jechac tylko w sobotę.Wówczas moge zrobic wiecej fotek.
Wiadomosci o nim są takie.
Psiak jest typowym jamnisiem ale z dozą tolerancji.Skarcony toleruje i nie ustawia juz kolegów.O ile by miał rehabilitacje wówczas może ten niedowład by sie zniwelował.Psina utrzymuje czystosc tzn ze nie do końca jest sparaliżowany.Wyglada ładnie ,nie jest zagłodzony i nie jest brudny.
Do człowieka jest przytulaśny ale uwaga Jak chcesz go pogłaskac z góry to szczerzy ząbki o ile przykucniesz jest cały szczesliwy i daje sie miziac z zadowoleniem za uszkiem.Wiecej informacji po weekendzie.Chciałąbym mu znaleźc dobry dom ale czy mi sie to uda????

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...