halbina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Biedactwo, chodzić nie może, a po domek musi skakać... :-( Quote
Moriaaa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Boże jakie cuudo:) Jessu gdyby nie ta nieszczęsna kawalerka...KTO SIE ZRZUCI NA DOM???:eviltong:Wtedy biorę malucha:P A tak poważnie....wystawić jamnicze cudo na allegro? Tylko tekst proszę:oops: Quote
halbina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Czy malutka ma Allegro? jakieś ogłoszenia w portalach? Quote
halbina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='halbina']Czy malutka ma Allegro? jakieś ogłoszenia w portalach? Ponawiam zapytanie... Quote
halbina Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dlaczego jamnisia ma tak mały fanklub?... Cioteczki!!! Quote
Moriaaa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ejjjj.....babeczki..psiak w potrzebie a tu taka cisza!!!;) Czy jest allegro? Quote
gamoń Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Ja założyłam wątek ale musicie mnie usprawiedliwic .Najpierw ratowałąm ze schronu umierającego Stinia i zabrałąm go na tymczas .Teraz znalazłam jamnisie i jako 7 psiak jest u mnie na tymczasie.Pracuje i do schronu mogę jechac tylko w sobotę.Wówczas moge zrobic wiecej fotek. Wiadomosci o nim są takie. Psiak jest typowym jamnisiem ale z dozą tolerancji.Skarcony toleruje i nie ustawia juz kolegów.O ile by miał rehabilitacje wówczas może ten niedowład by sie zniwelował.Psina utrzymuje czystosc tzn ze nie do końca jest sparaliżowany.Wyglada ładnie ,nie jest zagłodzony i nie jest brudny. Do człowieka jest przytulaśny ale uwaga Jak chcesz go pogłaskac z góry to szczerzy ząbki o ile przykucniesz jest cały szczesliwy i daje sie miziac z zadowoleniem za uszkiem.Wiecej informacji po weekendzie.Chciałąbym mu znaleźc dobry dom ale czy mi sie to uda???? Quote
nowmaja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Zawsze jest nadzieja , zawsze warto probowac . Malenstwo tak dzielnie maszeruje w wozeczku , ze lzy sie kreca w oku. Trzymam kciuki i bede ja podnosila Quote
Recommended Posts