ARKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Sara ma 3,5 m-c. Jest pogodna, mała,wesołą psią panienką. Posiada ksiazeczke zdrowia. Jest odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona p/chorobom wirusowym, podwojnie. Sara nie powinna byc duza suczka-waga maksymalna ok 12 kg. Szukamy odpowiedzialnego opiekuna dla naszej podopiecznej Sary. Opiekun podpisuje kartę adopcyjną jak i zobowiazanie o zabiega kastracji Sary w wieku 8 m-c. Zabieg kastracji gwarantujemy bezpłatny. Sara. A tak będę dawała buziaka nowemu opiekunowi ;) Kontakt w sprawie adopcji Sary: e-mail: [email protected] tel:(022) 724 04 90, 609 075 026 Quote
ARKA Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Sytuacja jest ze tak powiem trudna:-( Jesli nie znajde domu dla Sary do poniedzialku, do godz 14-stej, to pojedzie do DT az pod Minsk Mazowiecki a nie chcialbym aby Sarunia sie tak tułała. To jest bardzo, bardzo wdzieczne i madre malenstwo! Swoje potrzeby fiziologiczne załatwia tylko na zewnatrz!:-o Quote
ARKA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 :) Nowe zdjecia Saruni, moze ktos sie jednak zakoffa :ok: A tu Sara postanowila "zagryźć" moja Felkę :roll: Sara juz wie, gdzie jest miejsce dla psa;) Quote
akucha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A gdzie nasze posty??? :cool3: No to jeszcze raz podnoszę Sarunię!!! Cioteczki, która pomoże ja wystawić? Taka urocza maluszka... Quote
ARKA Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Dzieki, akucha, Sarunia juz jest na allegro! Quote
akucha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Sarunia jest do zakochania :loveu: Bardzo, bardzo!!! Może jakaś cioteczka powrzuca ją gdzieś jeszcze?! Prosimy!!! Zobaczcie, jaka ona piękna! Quote
akucha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Sara czeka na dom!!! Zaglądajcie do niej cioteczki :placz: Trzeba dobry dom znaleźć! Ona przypomina mi Bazyla... Wilgasny, cudowny szczeniak. Tylko brać i kochać! Quote
akucha Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hopaj sara na pierwszą, pokazuj się cioteczkom!!! Quote
akucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 A my uparte, my do przodu!!!! Szukamy domu i już! Neris, zajrzyj tutaj, wołamy Cię!!! Quote
akucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dlaczego nikt tu nie zagląda??? Przecież ona tez domu potrzebuje :-( Cioteczki, zlitujcie się! Quote
ARKA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 :lol: mam same dobre wiesci. SARA jest juz w cudownym, nowym domku!! Mial to byc domek czasowy ale zrobil sie STAŁY:lol: Wiedzialam, ze tak bedzie-kto pozna Sarę nie moze nigdy o niej zapomniec. To niesamowicie madre malenstwo jest i koffane:loveu: Zglosil sie domek staly a czasowy powiedzial, ze Sary nie oddaje:p DZIEKI akucha za wsparcie:loveu: Quote
akucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Tak?! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ale cudnie!!!! No maluszko, ktoby tam oddawał takie cudeńko! Nie dziwię się, ze tymczas się zakochał :lol: ARKO, pisz o niej czasami, może foteczki bedziesz miała... Tak mi jej mordka w serducho zapadła. Ale się cieszę!!! Quote
ARKA Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Zapytam czy Monika ma cyfrowke-net ma. Wizyta bedzie gdzies za dwa tygodnie. Sara mieszka k/Minska Mazowieckiego. Sara nie ma czasu na nic bo ugania sie po ogrodzie z druga Sara(tez z grodziska) i kolegą z palucha i dwoma yorkami;) Z drugą Sarą, wymeldowaly yorki z poduszek, z łozka;) Chlopa paluchowego jeszcze nie wymeldowaly z łozka bo to spory chlop, podobno;) Ich Pancia mysli, ze chyba łóżko maja teraz wogóle zamałe;) Quote
akucha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Co u Saruni??? Pańcia łóżko zmieniła? Sara urośnie przeciez jeszcze :lol: Quote
ARKA Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ;) U Sary wszytko ok-"wykopały' z drugą Sara(tez z Grodziska!) pańcie z poduszek....narazie;) Sara zadomowila sie naprawde dobrze i cala banda(sztuk 5!) rozrabia. Sara uwielbia nosic swoja miske, ciagle ja przestawia;) Pani tez ja chwali,ze to naprawde bardzo mądra, bystra, kochana sunia:loveu: Quote
akucha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cudownie!!!! Pani też kochana widać :lol:, a "banda" ma u niej szczęśliwe zycie. Jak dobrze czytac takie wieści!!! Quote
Recommended Posts