Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara ma 3,5 m-c. Jest pogodna, mała,wesołą psią panienką.
Posiada ksiazeczke zdrowia. Jest odrobaczona, odpchlona, zaszczepiona p/chorobom wirusowym, podwojnie.
Sara nie powinna byc duza suczka-waga maksymalna ok 12 kg.
Szukamy odpowiedzialnego opiekuna dla naszej podopiecznej Sary.
Opiekun podpisuje kartę adopcyjną jak i zobowiazanie o zabiega kastracji Sary w wieku 8 m-c.
Zabieg kastracji gwarantujemy bezpłatny.
Sara.

A tak będę dawała buziaka nowemu opiekunowi ;)

Kontakt w sprawie adopcji Sary:
e-mail: [email protected]
tel:(022) 724 04 90, 609 075 026

Posted

Sytuacja jest ze tak powiem trudna:-( Jesli nie znajde domu dla Sary do poniedzialku, do godz 14-stej, to pojedzie do DT az pod Minsk Mazowiecki a nie chcialbym aby Sarunia sie tak tułała.
To jest bardzo, bardzo wdzieczne i madre malenstwo! Swoje potrzeby fiziologiczne załatwia tylko na zewnatrz!:-o

Posted

:) Nowe zdjecia Saruni, moze ktos sie jednak zakoffa :ok:

A tu Sara postanowila "zagryźć" moja Felkę :roll:

Sara juz wie, gdzie jest miejsce dla psa;)

Posted

Sara czeka na dom!!! Zaglądajcie do niej cioteczki :placz: Trzeba dobry dom znaleźć! Ona przypomina mi Bazyla... Wilgasny, cudowny szczeniak. Tylko brać i kochać!

Posted

:lol: mam same dobre wiesci.

SARA jest juz w cudownym, nowym domku!! Mial to byc domek czasowy ale zrobil sie STAŁY:lol: Wiedzialam, ze tak bedzie-kto pozna Sarę nie moze nigdy o niej zapomniec. To niesamowicie madre malenstwo jest i koffane:loveu:

Zglosil sie domek staly a czasowy powiedzial, ze Sary nie oddaje:p

DZIEKI akucha za wsparcie:loveu:

Posted

Tak?! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ale cudnie!!!!
No maluszko, ktoby tam oddawał takie cudeńko! Nie dziwię się, ze tymczas się zakochał :lol:
ARKO, pisz o niej czasami, może foteczki bedziesz miała... Tak mi jej mordka w serducho zapadła. Ale się cieszę!!!

Posted

Zapytam czy Monika ma cyfrowke-net ma. Wizyta bedzie gdzies za dwa tygodnie. Sara mieszka k/Minska Mazowieckiego.
Sara nie ma czasu na nic bo ugania sie po ogrodzie z druga Sara(tez z grodziska) i kolegą z palucha i dwoma yorkami;)

Z drugą Sarą, wymeldowaly yorki z poduszek, z łozka;) Chlopa paluchowego jeszcze nie wymeldowaly z łozka bo to spory chlop, podobno;)
Ich Pancia mysli, ze chyba łóżko maja teraz wogóle zamałe;)

• 2 weeks later...
Posted

;) U Sary wszytko ok-"wykopały' z drugą Sara(tez z Grodziska!) pańcie z poduszek....narazie;) Sara zadomowila sie naprawde dobrze i cala banda(sztuk 5!) rozrabia. Sara uwielbia nosic swoja miske, ciagle ja przestawia;)
Pani tez ja chwali,ze to naprawde bardzo mądra, bystra, kochana sunia:loveu: