Matusz Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Kamisek był dzisiaj na spacerku, coraz bardziej go kocham, to taki kochany psiak !! Kamisku ty wiesz, że gdybym tylko mógł to byś dawno był już u mnie, gdybym miał dom z ogrodem.... Niestety zdjęć nie ma, bo jestem chwilowo bez aparatu... Quote
Matusz Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Kamis potrzebuje domku na wczoraj !! pokochaj go a on pokocha Cię 2 razy mocniej !! Quote
Matusz Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Kamis na dzisiejszym spacerku;) Niestety znów coś jest Kamisowi:-( jakieś fatum chyba, ma skrzywioną prawą łapkę, i coś tam jeszcze, Aguś jak pamiętasz to napisz, bo ja zapomniałem, jak ty na to mówiłaś, w tygodniu obejrzy go wet... Quote
Matusz Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 To może na pierwszej stronie będzie łatwiej. Quote
BosiaB_86 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kamisku a ty nadal w schronisku kochany?? :-( :-( :-( Quote
Aga_Mazury Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 KAmis niestety jest bardzo poważnie chory.... aby w ogóle uratowac łapę potrzebna jest najprawdopodobnie skomplikowana operacja ortopedyczna (chirurgiczna)...wydaje mi się, że podobna do tej jaką przeszedł Malusi nasz ostródzki... zatem konsultacja w Olsztynie w poradni chirurgicznej jest konieczna i dość droga niestety operacja... Prawdopodobnie w tygodniu będziemy jechać z Milordem do Olsztyna na konsultacje (jest sparaliżowany :placz: :placz: :placz: ) moglibyśmy zabrac i Kamisa.... Quote
Matusz Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 bazarek dla KaMISA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6361371 Quote
neverend Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Bazarek Kamisa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75872 Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Kamisku i truchcikiem na pierwszą stronę...i tak trzymaj Quote
halbina Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kamis, życie ze smakiem... Kamis, życie z takim jak ja właśnie psiakiem! Nazywam się Kamis i - gdybyś mi tylko na to pozwolił - stałbym się przyprawą Twojego życia. Zapewniłbym Ci wiele pozytywnych uczuć, takich, które są gwarancją dobrego nastroju i zdrowia. Zabierałbym Cię codziennie na spacerki, byś poprawiłswoją kondycję fizyczną i odpowiednio się dotlenił. Dałbym Ci radość i dumę z posiadania najwierniejszego towarzysza i najcierpliwszego przyjaciela, gotowego Cię ubóstwiać bezkrytycznie i bronić w razie potrzeby. Jestem przecież oryginalnie umaszczony i dość młody, mogę się jeszcze wiele nauczyć i dać Ci wszystko, co mam do zaoferowania: swoje przywiązanie i wierną miłość. A Ty możesz się stać całym moim światem! Czy można chcieć więcej? Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 piękne dzięki ciociu halbino ! :smile::Rose: Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 truchcikiem na pierwszą, tam łatwiej !! Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 oj...jak nasz Kamisek uwielbia spacerki......bardzooooo Shot with DMC-FX01 at 2007-08-12 Quote
Recommended Posts