Jump to content
Dogomania

KAMIS cudny, przeuroczy psiak po przejściach, Pomocy, podejrzenie RAKA KOŚCI ! :(:(

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamisek był dzisiaj na spacerku, coraz bardziej go kocham, to taki kochany psiak !! Kamisku ty wiesz, że gdybym tylko mógł to byś dawno był już u mnie, gdybym miał dom z ogrodem....

Niestety zdjęć nie ma, bo jestem chwilowo bez aparatu...

Posted

Kamis na dzisiejszym spacerku;)

Niestety znów coś jest Kamisowi:-( jakieś fatum chyba, ma skrzywioną prawą łapkę, i coś tam jeszcze, Aguś jak pamiętasz to napisz, bo ja zapomniałem, jak ty na to mówiłaś, w tygodniu obejrzy go wet...

Posted

KAmis niestety jest bardzo poważnie chory....

aby w ogóle uratowac łapę potrzebna jest najprawdopodobnie skomplikowana operacja ortopedyczna (chirurgiczna)...wydaje mi się, że podobna do tej jaką przeszedł Malusi nasz ostródzki...

zatem konsultacja w Olsztynie w poradni chirurgicznej jest konieczna i dość droga niestety operacja...

Prawdopodobnie w tygodniu będziemy jechać z Milordem do Olsztyna na konsultacje (jest sparaliżowany :placz: :placz: :placz: ) moglibyśmy zabrac i Kamisa....

Posted

Kamis, życie ze smakiem... Kamis, życie z takim jak ja właśnie psiakiem!
Nazywam się Kamis i - gdybyś mi tylko na to pozwolił - stałbym się przyprawą Twojego życia. Zapewniłbym Ci wiele pozytywnych uczuć, takich, które są gwarancją dobrego nastroju i zdrowia. Zabierałbym Cię codziennie na spacerki, byś poprawiłswoją kondycję fizyczną i odpowiednio się dotlenił. Dałbym Ci radość i dumę z posiadania najwierniejszego towarzysza i najcierpliwszego przyjaciela, gotowego Cię ubóstwiać bezkrytycznie i bronić w razie potrzeby. Jestem przecież oryginalnie umaszczony i dość młody, mogę się jeszcze wiele nauczyć i dać Ci wszystko, co mam do zaoferowania: swoje przywiązanie i wierną miłość. A Ty możesz się stać całym moim światem! Czy można chcieć więcej?

• 2 weeks later...