BosiaB_86 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Qrcze mam nadzieje, że to nic poważnego?! :kciuki: 3maj sie Kamisku!! :calus: Quote
Matusz Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Aga, kiedy będą robione badania dla Kamisa ?? Potrzebne są jakieś pieniądze ?? Quote
Aga_Mazury Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 matusz5 napisał(a):Aga, kiedy będą robione badania dla Kamisa ?? Potrzebne są jakieś pieniądze ?? Pieniądze niestety sa zawsze potrzebne....choćby na badanie...:oops: (niestety taki Świat)... a z dobrych informacji.... Kamis był badany, nie jest wnętrem ...uffffffffffffffff.... ma świerzbowca...dostaje zastrzyki... Quote
Matusz Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Pieniądze niestety sa zawsze potrzebne....choćby na badanie...:oops: (niestety taki Świat)... a z dobrych informacji.... Kamis był badany, nie jest wnętrem ...uffffffffffffffff.... ma świerzbowca...dostaje zastrzyki... uffff, dobrze ze to nie wnętr ufff Prosimy o wsparcie dla Kamisa :modla: Quote
Matusz Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 dziekujemy lupe za banerki chyba coś zle wstawiłem:roll: Quote
lupe Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 awaryjnie, ale znikam....bo naprawdę jestem zagoniona... Quote
Asia_M Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :loveu: Piękne jak zwykle :loveu: DZIĘKUJEMY!!!!!! Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Kamis był dzisiaj na spacerku ;) Bardzo lubi kopać ;) Quote
Asia_M Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Ale dużo pięknych foteczek wczoraj napstrykaliście :):loveu: Quote
Matusz Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Asia_M napisał(a):Ale dużo pięknych foteczek wczoraj napstrykaliście :):loveu: a to wszystko by ktoś zakochał się w Kamisku i w innych psiakach ! Quote
BosiaB_86 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kamisku gdzie ten twój domek?! Już dawno powinny sie kolejki po ciebie ustawiać... :shake: Quote
Matusz Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Doby wieczór psinko !!! [/FONT] Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Kamisek na dzisiejszej przechadzce ;) Kto pokocha Kamisa ?? Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Psinko chodź na wieczorny, wirtualny spacer Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kamiskowi zastrzyk pomógł...i widac znaczną poprawę i łysy pośladek i ogon zarasta ładnie sierścią. ...:) Quote
Zalosia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 pomyślicie, że jestem wariatką, ale szukam wszelkich sposobów pomocy psom waszym cudnym. Nie mogłam sie powstrzymać i napisałam do Kamisa, tych od przypraw, niech wiedzą, jak cudna jest reklama ich firmy i jak bardzo potrzebuje pomocy Quote
Matusz Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Zalosia napisał(a):pomyślicie, że jestem wariatką, ale szukam wszelkich sposobów pomocy psom waszym cudnym. Nie mogłam sie powstrzymać i napisałam do Kamisa, tych od przypraw, niech wiedzą, jak cudna jest reklama ich firmy i jak bardzo potrzebuje pomocy dzięki Zalosia, może coś pomoże, oby... Quote
Zalosia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 ODPISALI, jestem w szoku, oczekują terminu zebrania grupy Public Relations i wtedy sprawa ta zostanie rozpatrzona, będę ich ponaglać Quote
Matusz Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Zalosia napisał(a):ODPISALI, jestem w szoku, oczekują terminu zebrania grupy Public Relations i wtedy sprawa ta zostanie rozpatrzona, będę ich ponaglać ja tez jestem w szoku, a co w tym mailu do nich napisałaś? żeby zostali sponsorem czy co?? Quote
Zalosia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 tak właśnie, że tyle dramatów, że taka znieczulica, że serce pęka, jak garstka ludzi walczy z głupotą innych, ratując itd. sami wiecie co, bo pisałam o was, a najgorszy obok braku domku jest brak środków na leczenie pieska, bo takiemu choremu trudno o domek, zobaczymy co będzie dalej, czekam, chociaż tyle Quote
Recommended Posts