Jump to content
Dogomania

KAMIS cudny, przeuroczy psiak po przejściach, Pomocy, podejrzenie RAKA KOŚCI ! :(:(

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matusz5 napisał(a):
Aga, kiedy będą robione badania dla Kamisa ??

Potrzebne są jakieś pieniądze ??

Pieniądze niestety sa zawsze potrzebne....choćby na badanie...:oops: (niestety taki Świat)...

a z dobrych informacji....
Kamis był badany, nie jest wnętrem ...uffffffffffffffff....
ma świerzbowca...dostaje zastrzyki...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Pieniądze niestety sa zawsze potrzebne....choćby na badanie...:oops: (niestety taki Świat)...

a z dobrych informacji....
Kamis był badany, nie jest wnętrem ...uffffffffffffffff....
ma świerzbowca...dostaje zastrzyki...

uffff, dobrze ze to nie wnętr ufff

Prosimy o wsparcie dla Kamisa :modla:

Posted

Asia_M napisał(a):
Ale dużo pięknych foteczek wczoraj napstrykaliście :):loveu:

a to wszystko by ktoś zakochał się w Kamisku i w innych psiakach !

• 2 weeks later...
Posted

pomyślicie, że jestem wariatką, ale szukam wszelkich sposobów pomocy psom waszym cudnym. Nie mogłam sie powstrzymać i napisałam do Kamisa, tych od przypraw, niech wiedzą, jak cudna jest reklama ich firmy i jak bardzo potrzebuje pomocy

Posted

Zalosia napisał(a):
pomyślicie, że jestem wariatką, ale szukam wszelkich sposobów pomocy psom waszym cudnym. Nie mogłam sie powstrzymać i napisałam do Kamisa, tych od przypraw, niech wiedzą, jak cudna jest reklama ich firmy i jak bardzo potrzebuje pomocy

dzięki Zalosia, może coś pomoże, oby...

Posted

Zalosia napisał(a):
ODPISALI, jestem w szoku, oczekują terminu zebrania grupy Public Relations i wtedy sprawa ta zostanie rozpatrzona, będę ich ponaglać

ja tez jestem w szoku, a co w tym mailu do nich napisałaś? żeby zostali sponsorem czy co??

Posted

tak właśnie, że tyle dramatów, że taka znieczulica, że serce pęka, jak garstka ludzi walczy z głupotą innych, ratując itd. sami wiecie co, bo pisałam o was, a najgorszy obok braku domku jest brak środków na leczenie pieska, bo takiemu choremu trudno o domek, zobaczymy co będzie dalej, czekam, chociaż tyle