Jump to content
Dogomania

Bystra - początek prawdziwej, ludzkiej socjalizacji. W DT u Kasi w Lublinie.

Recommended Posts

Posted

Gosiu, ależ Ty jesteś zorganizowana dziewczyna :loveu::loveu::loveu:
Niejeden by tydzień wypełnił takim planem i jeszcze narzekał ile ma na głowie:):)
To możemy odetchnąć:):)
Dzielne jesteście obie bardzo:loveu::loveu:

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasieńko pięknie dziękujemy za relację :)
Odpoczywajcie teraz sobie u mamy :) Dzielna dziewczynka z tej naszej Bystrej:loveu::loveu::loveu:
Buziaczki Wam przesyłam :)

Posted

[quote name='Becia Lublin']czy ktoś może mi pożyczyć klatkę? PILNE!!!!!!!!!!!!! moja jest u Bystrej ale Kasia nie odbiera tel, a ja mam jutro pilny transport psa :([/QUOTE]

Kurcze... Kasia wyjechała do mamy ...

Posted

[quote name='AgusiaP']Teraz nikt się nie świeci...wszyscy wylogowani...[/QUOTE]
no niestety, i ten długi weekend, dzwoniłam do Pysi czy nie ma innego kontaktu do Kasi, do jej znajomych albo rodziców, ale nie ma.
Becia, szkoda że nie pisałaś wcześniej, bo Pysia by próbowała przez wspólnych znajomych cos podrążyć, ale jest 23-cia.

Posted

[quote name='Mysza2']no niestety, i ten długi weekend, dzwoniłam do Pysi czy nie ma innego kontaktu do Kasi, do jej znajomych albo rodziców, ale nie ma.
Becia, szkoda że nie pisałaś wcześniej, bo Pysia by próbowała przez wspólnych znajomych cos podrążyć, ale jest 23-cia.[/QUOTE]
wiem, mogłam wcześniej, ale z akcji na akcje i nie pomyślałam :( jakoś damy rade... dzis przywiozłam kolejna bide do Lublina ze stada 10 głodnych szczeniąt żywcem zagryzany przez rodzeństwo :( :( :(

Posted

Beciu, jeszcze w ostateczności można podjechać jutro do mieszkania dziewczyn, ale marne szanse żeby ktoś był, pewnie pojechały do domów:(
Strasznie mi głupio

Posted

[quote name='Becia Lublin']wiem, mogłam wcześniej, ale z akcji na akcje i nie pomyślałam :( jakoś damy rade... dzis przywiozłam kolejna bide do Lublina ze stada 10 głodnych szczeniąt żywcem zagryzany przez rodzeństwo :( :( :([/QUOTE]

Na prawdę bardzo nam przykro, że nie uda nam się tej klatki na jutro załatwić...
Nie dziwię się, że nie pomyślałaś... miałaś dzisiaj koszmarny dzień... pewnie jesteś padnięta...

Posted

[quote name='AgusiaP']Na prawdę bardzo nam przykro, że nie uda nam się tej klatki na jutro załatwić...
Nie dziwię się, że nie pomyślałaś... miałaś dzisiaj koszmarny dzień... pewnie jesteś padnięta...[/QUOTE]

jestem padnięta i mam wszystkie dość ... jakoś sobie poradzę to nie problem dzięki za wsparcie :loveu:

Posted

[quote name='Becia Lublin']jestem padnięta i mam wszystkie dość ... jakoś sobie poradzę to nie problem dzięki za wsparcie :loveu:[/QUOTE]
wsparcie to by było jakbyśmy klatkę załatwiły:( a tu kapa:(

Posted

[quote name='Mysza2']wsparcie to by było jakbyśmy klatkę załatwiły:( a tu kapa:([/QUOTE]

może mi podpowiecie kto pomaga cane corsa ? dziś byłam w gospodarstwie gdzie bezdomna sunia urodziła 14 szczeniąt... głód nie ma nawet na chleb

Posted

[quote name='Becia Lublin']może mi podpowiecie kto pomaga cane corsa ? dziś byłam w gospodarstwie gdzie bezdomna sunia urodziła 14 szczeniąt... głód nie ma nawet na chleb[/QUOTE]

Chyba Furciaczek.
Przykro mi, że nie mam jak pomóc:(