Mysza2 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Gosiu, ależ Ty jesteś zorganizowana dziewczyna :loveu::loveu::loveu: Niejeden by tydzień wypełnił takim planem i jeszcze narzekał ile ma na głowie:):) To możemy odetchnąć:):) Dzielne jesteście obie bardzo:loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Kasieńko pięknie dziękujemy za relację :) Odpoczywajcie teraz sobie u mamy :) Dzielna dziewczynka z tej naszej Bystrej:loveu::loveu::loveu: Buziaczki Wam przesyłam :) Quote
Pysia Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 To teraz niech Bystra będzie grzeczna i nie interesuje sie dalej raną ;) I niech się wszystko pięknie goi! Quote
Becia Lublin Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 czy ktoś może mi pożyczyć klatkę? PILNE!!!!!!!!!!!!! moja jest u Bystrej ale Kasia nie odbiera tel, a ja mam jutro pilny transport psa :( Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Becia Lublin']czy ktoś może mi pożyczyć klatkę? PILNE!!!!!!!!!!!!! moja jest u Bystrej ale Kasia nie odbiera tel, a ja mam jutro pilny transport psa :([/QUOTE] Kurcze... Kasia wyjechała do mamy ... Quote
Becia Lublin Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Kurcze... Kasia wyjechała do mamy ...[/QUOTE] ale może współlokatorki tam zostały ? mam poważny problem :( Quote
Becia Lublin Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Mysza2']Kurcze, też dzwonię ale nie odbiera:([/QUOTE] ja dzwonie na zmianę z TZ cały dzień i tez cisza :( Quote
Mysza2 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Energy odzywała się na wątku , ale my już miałyśmy klatkę od Ciebie , a chyba miała jakąś propozycję. Nie mam do niej tel ale zaraz do niej napiszę Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Becia Lublin']ja dzwonie na zmianę z TZ cały dzień i tez cisza :([/QUOTE] Na którą Wam ta klatka jutro jest potrzebna? Quote
Becia Lublin Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Na którą Wam ta klatka jutro jest potrzebna?[/QUOTE] planujemy wyjechać o 9 z Lublina jedziemy do Zamościa a potem do Sandomierza Quote
Mysza2 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Energy nie ma klatki:( A może podjechać tam do mieszkania Kasi, może ktoś tam jest Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Piszemy z Myszką PW do osób z Lublina, ale nie wiadomo czy dzisiaj wejdą jeszcze na Dogo... Quote
Mysza2 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Agunia, napisałam do Norel, Marinka i Ghanima, bo tylko one z Lublina logowały się od wczoraj (z tych co mają więcej postów) Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Ja napisałam do Marinka, evel, szrek, slawi, zuzzy, bico Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Teraz nikt się nie świeci...wszyscy wylogowani... Quote
Mysza2 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Teraz nikt się nie świeci...wszyscy wylogowani...[/QUOTE] no niestety, i ten długi weekend, dzwoniłam do Pysi czy nie ma innego kontaktu do Kasi, do jej znajomych albo rodziców, ale nie ma. Becia, szkoda że nie pisałaś wcześniej, bo Pysia by próbowała przez wspólnych znajomych cos podrążyć, ale jest 23-cia. Quote
Becia Lublin Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Mysza2']no niestety, i ten długi weekend, dzwoniłam do Pysi czy nie ma innego kontaktu do Kasi, do jej znajomych albo rodziców, ale nie ma. Becia, szkoda że nie pisałaś wcześniej, bo Pysia by próbowała przez wspólnych znajomych cos podrążyć, ale jest 23-cia.[/QUOTE] wiem, mogłam wcześniej, ale z akcji na akcje i nie pomyślałam :( jakoś damy rade... dzis przywiozłam kolejna bide do Lublina ze stada 10 głodnych szczeniąt żywcem zagryzany przez rodzeństwo :( :( :( Quote
Mysza2 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Beciu, jeszcze w ostateczności można podjechać jutro do mieszkania dziewczyn, ale marne szanse żeby ktoś był, pewnie pojechały do domów:( Strasznie mi głupio Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Becia Lublin']wiem, mogłam wcześniej, ale z akcji na akcje i nie pomyślałam :( jakoś damy rade... dzis przywiozłam kolejna bide do Lublina ze stada 10 głodnych szczeniąt żywcem zagryzany przez rodzeństwo :( :( :([/QUOTE] Na prawdę bardzo nam przykro, że nie uda nam się tej klatki na jutro załatwić... Nie dziwię się, że nie pomyślałaś... miałaś dzisiaj koszmarny dzień... pewnie jesteś padnięta... Quote
Becia Lublin Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='AgusiaP']Na prawdę bardzo nam przykro, że nie uda nam się tej klatki na jutro załatwić... Nie dziwię się, że nie pomyślałaś... miałaś dzisiaj koszmarny dzień... pewnie jesteś padnięta...[/QUOTE] jestem padnięta i mam wszystkie dość ... jakoś sobie poradzę to nie problem dzięki za wsparcie :loveu: Quote
AgusiaP Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Becia Lublin']jestem padnięta i mam wszystkie dość ... jakoś sobie poradzę to nie problem dzięki za wsparcie :loveu:[/QUOTE] Trzymaj się ;) Quote
Mysza2 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Becia Lublin']jestem padnięta i mam wszystkie dość ... jakoś sobie poradzę to nie problem dzięki za wsparcie :loveu:[/QUOTE] wsparcie to by było jakbyśmy klatkę załatwiły:( a tu kapa:( Quote
Becia Lublin Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Mysza2']wsparcie to by było jakbyśmy klatkę załatwiły:( a tu kapa:([/QUOTE] może mi podpowiecie kto pomaga cane corsa ? dziś byłam w gospodarstwie gdzie bezdomna sunia urodziła 14 szczeniąt... głód nie ma nawet na chleb Quote
Energy Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 [quote name='Becia Lublin']może mi podpowiecie kto pomaga cane corsa ? dziś byłam w gospodarstwie gdzie bezdomna sunia urodziła 14 szczeniąt... głód nie ma nawet na chleb[/QUOTE] Chyba Furciaczek. Przykro mi, że nie mam jak pomóc:( Quote
Recommended Posts